2014-02-17
 04:51:26

Nya Zeeland

Väldigt långt uppehåll, jag vet! Har varit lite halvtaskigt med mottagning på NZ och har egentligen bara hunnit vara inne korta stunder och inte hunnit skriva ihop något.
 
Nu har vi lämnat Bali (efter många om och men) och Nya Zeeland. NZ var spännande, men väldigt dyrt, inte så trevliga människor och väldigt kallt, konstigt iom att det var deras sommar. Varmaste dagen var i Taurangs, då det blev 22 grader, men annars har det legat mellan 16-19 grader.
Naturen kan man dock absolut inte säga något nervärderande om! Man har sagt WOW åtminstone en gång om dagen och vyerna har varit spektakulära!! :-D
 
Nordön hade sin charm, men de häftigaste vyerna, naturen och människorna var bäst på sydön. 
 
Tyvärr får man säga att vi har blivit med två barn. Etta och Lina som mötte upp oss i Rotorua är inte så roliga att resa med.
 
Jag, Johanna och Valerie har fått planera, handla och laga mat hela tiden och har man bett dem om hjälp har de blivit irriterade, så det har dragit ner rätt mycket tyvärr. 
Vi kommer nog att dela på oss i Australien,  i alla fall med matlagning och fixeri (nytt ord?).
 
Det är trist när man inte kan hjälpas åt allihop när alla reser på samma villkor.
 
Nu har vi i alla fall kommit till Fiji och jag är redan förälskad i landet!! Så trevliga människor,  det är varmt och billigt! Löövely!!
 
 
Nu ska jag gå och spela biljard!!
puss



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: