2008-05-28
 19:50:18

hör och häpna!!

Håll i hatten nu, för jag har nämligen städat mitt rum! och inte bara städat, jag har till och med möblerat om!

Bytte plats på soffan och sängen så nu ser mitt rum mycket större ut och dessutom blir det enklare att bädda ut soffan när det kommer människor som sover över.

Nu sitter jag i mitt nystädade rum, i min nybäddade säng och dricker en kopp kaffe och lyssnar på Star FM. Skönaste radiokanalen ever:D

Puss
2008-05-26
 00:39:27

och så var helgen över igen, men inte för mig=)

... det stämmer, jag har två dagar ledigt till, hur skönt är inte det?!?!

Vi hade väl antagligen några studiedagar kvar, så skolledningen bestämde sig för att ge oss stackars elever en extra långhelg, men jag tackar bara och tar emot, why shouldn't I?=)

och snart är det sommar vilket är = sol, stek, fest, vänner och slapp!!!=D Can't wait, men det betyder slut också, min syster tar studenten och jag har bara 1 år kvar i skolan nu.

Det är sjukt läskigt faktiskt, men det ska nog lösa sig till slut.

Jag vet vad jag vill, men det är nästan = 0 att jag kommer dit, för det är så sabla dyrt, men på något sätt SKA jag ta mig till London och plugga och då ska det bli musik för hela slanten. Helst av allt vill jag verkligen flytta till London och bara vara där hela mitt liv, jag ska ge er en liten hemlis, jag avskyr Sverige, nä, inte riktigt avskyr men människorna här är så sjukt otrevliga (förutom Tina, Jeanette, Hanna och Johanna), man har bättre arbetsmöjligheter där och större utbredning av musikstudier. Dessutom bättre kontakt med omvärlden. Sverige känns så instängt och isolerat. Vi lägger oss bara ner för allt och vågar inte ta risker. Vad blir livet utan lite risker??

Nej, nu ska jag faktiskt sova, klockan är ju ändå tjugo i ett.
Sov gott alla som inte sover än och så hörs vi mer imorgon

Puss
2008-05-19
 21:39:53

"You feel so alone, when you're hurting somebody"

Inlägget som jag nu ska skriva, handlar verkligen inte om smärta eller ensamhet (för mig iaf för en gångs skull).

Nej, men på tal om citat, så har vi läst en kriminalroman i engelskan och jag valde att läsa "Mystic River", och jag hade redan sett filmen, så jag visste att det var en bra historia. Sen skulle vi självklart skriva en recension, en novell eller en tidningsartikel om själva boken, och jag läste ut boken relativt snabbt, men glömde ju ta citaten och jag lånade ut boken till Tina <3.
För att göra en kort historia lång, så lånade mamma "Mystic River" i fredags och så såg vi den på kvällen, och fy fan vad bra filmen är!!!
Jag hittade så sjukt bra citat från filmen och jag tänkte skriva ut dom här nu;

"But you jimmy, you look like you're two steps away from slicing of his nose and feeding it to him"
Detta är en av Jimmys anställda i butiken han har som säger det till honom när Brendan (hans dotters pojkvän) och Jimmy hatar honom otroligt mycket, utan någon anledning.

"What the fuck am I going to tell him? Hey Jimmy, God said you owed him a marker and he came to collect"
Det säger Sean, när han har hittat Jimmys dotter mördad.


Dom citaten fastnade verkligen i mitt huvud och det andra är så sjukt betydande. 


Det var allt för mig, puss 
2008-05-14
 15:17:14

haha

haha, jag älskar ju omgjorda filmer, alltså typ sagan om ringen fast med andra röster och dessutom heter den sagan om saftkalaset, underbar, ni måste se den på youtube...

MEN. Jag har hittat en ny!!! Harry potter American Idol. Så sjuukt rolig!
Här kan ni klicka:http://www.youtube.com/watch?v=Bi4Ljpd6OqU

Jag är ju känd för min asdåliga humor, men jag hoppas ni kan skratta åt det här lika mycket som jag gjorde;)

Nu får jag återgå till min stooora kopp te och alvedon, kan inte febern släppa nån gång?! Dessutom har vi nationellt prov i engelska b imorrn som jag MÅSTE gå på!


Håller tummarna för att jag är frisk tills imorrn!

Puss
2008-05-09
 20:40:49

helg!!:D

Jag är glad! Det är fredag, det är helg... men för ovanlighetens skull så ska jag jobba, men jag är glad ändå:P
Anledningen till att jag är glad är för att det inte är många veckor kvar på terminen, snart är det sommar och då ska jag bara vara med vännerna och vara ute och segla och festa hade jag tänkt:P.


Jag vill att det ska vara lov nuuuu.....

Denna sommar ska jag vara mycket mer med mina älsklingar än vad jag var förra sommaren. Jag vill bara umgås och festa och göra hur mycket annat roligt som helst med dom. Men framförallt vill jag glömma denna termin. Inte en enda jävla grej har gått som jag har velat, min häst är dålig, har vart det sen i julas, jag har definitivt inte gått ner i vikt (jag har dålig självbevarelsedrift), och dessutom har jag nog garanterat sabbat alla mina chanser att klara matten.

Jag älskar er tjejer... Ni är verkligen underbara och förgyller alla mina dagar=).
You are my everything=) <3.

Puss och ha det bra