2008-10-26
 23:18:39

=)

Jag blev firad av min familj imorse... Fyllde ju år i onsdags....

Iaf, jag fick så sjukt mycket fina paket så jag blev alldeles rörd=).


Jag fick bla en jättefin ring i vitguld med diamanter i och pengar till londonresan om två veckor och kläder och presentcheck på en skönhetssalong.

Jag fick verkligen så himla fina saker...

Tack familjen!!

Puss

2008-10-21
 22:58:48

jippie!!

Vet ni, om en timme händer något grymt! nämligen att jag fyller 18!!!!!


wohooooo

"goodness gracious great balls of fire!"
2008-10-19
 23:31:44

Eddie Izzard

Gå in på youtube och sök på eddie izzard.. Jag lovar att ni får ett gott skratt. Kolla in Britain VS U.S Movies... höll seriöst på att kissa på mig, moget jag vet;)


Puss och godnatt
2008-10-16
 22:21:15

Vad är ett mufflonfår egentligen??

hehe, rolig grej hände på trafikantkunskapen idag. Vi satt och pratade om hur man ska agera om man kör på ett större djur t ex, en älg, ett rådjur eller en örn (som btw är fridlyst;) ) och sen ropar tina; "Mufflonfåret också!"

Jag höll på att dö av skratt, har ni nånsin hört ett sånt fult ord som muffelfår?!

Iaf, vår lärare frågade en tjej; "Men hur ska man göra om man kört på ett mufflonfår och det har mufflat in i skogen, ska man jaga efter och be om förlåtelse eller vad?"


Seriöst, det är ju en bra grej att gå igenom, men jag kunde inte sluta skratta åt ordet mufflonfår=)..



Så här ser ett mufflonfår ut btw =)


Puss och godnatt
2008-10-13
 20:37:00

Varför??

Varför saknar jag dig? Du gjorde aldrig ett skit för mig och det var alltid du, du du!!

Jag saknar dig, för vi var bra vänner, men jag vet att om jag skulle prata med dig igen, så skulle du bara snäsa av mig, för du är så sjukt omogen.

Varför saknar jag dig då?
2008-10-06
 00:38:50

Saknad

Varför blir det alltid så? När en av ens bästa vänner skaffar pojkvän, så finns det ingen tid kvar till vännerna, supertråkigt tycker jag, visst har jag inte så mycket att säga till om, eftersom jag inte haft nån pojkvän, men hålet dom lämnar är alldeles för stort. Alla tre har ju pojkvän nu, jag känner mig faktiskt lite utanför, men det är ju inte deras fel, I don't blame you, my loves, men jag vill ha lite mer tid med bara dom, utan pojkvänner, den enda jag kan riktigt umgås med som inte pratar med/om pojkvännen hela tiden är Tina... Det är inte ert fel tjejer, det är klart att det blir så när man har pojkvän och bara vill vara med honom.


Det är bara det att jag saknar er så otroligt mycket.... Våra spa/film-kvällar, våra härliga flumkvällar... Det var ju så kul, kom igen, lite mer sånt tack! =)


Självklart ska ni vara med era pojkvänner, men jag vill ju också vara med er...


Love you 4 ever

//Nina