2008-04-28
 23:29:15

trött.... men glad

Jag förstår inte, måndagar är alltid en tröttdag för mig;), vet inte varför men så är det alltid=P.

Dagen har inte varit en av de bästa på den senaste tiden, men man har iaf klarat sig igenom den med äran i behåll (skämt åsido)=P.

Dagen började med engelska nationella skrivning och ämnet var antingen "becoming an adult" eller "Young people today are lazy and spoilt", men iaf luddigare ämnen får man väl leta efter? dessutom skulle man argumentera för eller emot och det var verkligen suuupersvårt att skriva bra.

(ursäkta om jag låter väldigt självisk) men jag är ganska bra på engelska, har alltid haft mvg och helt plötsligt nu säger min engelskalärare att jag har vg- för att dom säger att jag har dåligt uttal och dåligt ordförråd. "Wtf is wrong with the f***ing world?".

sen hade vi musikteori och det var kul, vi började med ett nytt block där man ska lära sig rytmer. Men under halva genomgången gick brandalarmet, så vi var tvungna att gå ut från skolan, bara för att klantarslerna i kafeterian brände en smörgås.. SUCK

Sista lektionen var kuhi (kultur och idéhistoria) och där har vi blivit indelade i grupper om två, jag är med jeanette och vi har fått en kompositör som heter Rossini och vi ska typ hålla en föreläsning om honom och hans musik, men problemet är att alla grupper utom vi fick en skiva med musik, så vi skulle åka till Kulturhuset för att lyssna på hans musik... Tror ni inte att det självklart var stängt?!

Det har inte varit min dag idag alltså...



För att helt byta ämne, min älskade hanna ska åka till Schweiz imorrn, I'll miss you honey. Get home safe:D


Puss Puss
2008-04-24
 22:14:20

härlig+jobbig dag

Idag har varit en blandad dag, både sjukt jobbig och jätterolig.
Vi började klockan 10 med rep inför konserterna som vi hade kl 11.45 och 18.30. Det var ett plankningsblock som vi hade denna gång och vi fick alltså välja låtarna själva och skriva ner dem på papper med ackord och form etc.

Man märkte att vi egentligen behövde cirka två veckor till på oss att repa, men med tanke på omständigheterna gick det ganska bra=).

Jag sjöng en låt som heter "mother, father" och är gjord av en grupp som heter "Journey", det gick ganska bra, fast min röst sprack på de högsta tonerna, men jag är ändå rätt nöjd.


Nu ska jag gå ut med min hund, och sen blir det sängen.. Jag är så stört trött, man blir det när spänningen släpper.


Puss
2008-04-09
 15:47:01

rolig händelse=P

Haha igår, det hände en sån sjukt rolig grej i chillen på eftermiddan.. vi hade hål i tre timmar innan en grej på eftermiddan som jag ändå inte var med på, för jag var jättetrött och hade ont i huvudet.

Iaf, jag ligger i halva soffan och Kristian i klassen sitter i andra halvan.

Det är mörkt, och jag sover, och kristian sitter typ och mediterar (eller nåt, sorry kris=P)

Sen kommer emil in och typ skriker "SITTER NINA OCH KRISTIAN OCH KRAMAS I HÖRNET". Båda vi ba; wtf =O.
Sen tittar vi på varann och börjar asflabba, fy fan va kul de va.. jaja, det gjorde iaf min dag, hehe.
Hur va det, ett gott skratt förlänger livet, eller hur?!

Ha det bra
Puss
2008-04-06
 20:56:18

besviken.... igen

jag orkar verkligen inte bli besviken på dig igen, men jag är din vän och jag vill inte låta dig gå, men du måste bestämma dig för vad du vill. 'först vill du träffas, sen så hittar du alltid på någon jävla ursäkt som du tror att jag ska tro på.

ibland orkar jag inte vara din vän, men jag är för svag och alla vet att jag alltid förlåter, för jag inte vill bråka..
2008-04-04
 23:44:37

=)

Jag mår alldeles prima nu=)!
Jag vet vad ni tänker; "snacka om att ha humörsvängningar". Men det är ju iaf tillåtet när man är tjej, eller hur?=P

Var i stallet idag och red (och då menar jag verkligen red) för första gången sen innan jul. Det var en lyckokänsla, nästan som att ta ett lyckopiller, haha.
Imorron ska jag träffa Johanna<3, vi ska nog gå på bio, har inte bestämt än, men det ska bli så himla kul, var jättejättelänge sen vi sågs. Miss you darling.

På söndag ska jag antagligen träffa Dennis också, man vet ju aldrig med den människan, men förhoppningsvis blir det av iaf;)
vi ska antagligen bara fika nånstans i stan och snacka, har inte setts sen i början av januari. Han verkade lite nere, så vi lär ju prata om vad det nu är. Men, skitsamma det ska bara bli kul att få träffa honom igen=).

Sen till en mindre kul grej. Min morfar ligger inne på sjukan. Vi fick reda på det ikväll och han har tydligen vart dålig sen början av mars. Det var ett slag i magen kan jag ju säga. Synd bara att man typ inte har någon som helst kontakt med honom, och när man träffar honom så är det alltid; "Oförskämt bra", även fast han typ har cancer i hela kroppen och är trött. Det är nästan som att han inte vill inse att han är gammal och att man lättare blir sjuk när man är gammal. Jaja

Hoppas alla får en bra helg=). Det ska jag ha iaf. Eller jag hoppas det=)


Puss