2010-04-30
 11:16:57

Sverige tonight

That's right, ikvall 20.25 flyger jag ifran London. Landar nagon gang runt halv tolv och sen far vi val se vad klockan blir nar jag kommer hem, men det ska bli jattekul att traffa mamma och pappa och MOLLY igen!!! AAAAA vad jag har saknat min lille myshund. Hon kommer vara saa arg pa mig nar vi kommer hem. Ni skulle sett henne kvallen innan jag akte hit, hon var sa sur pa mig, ville inte att jag skulle klappa pa henne, for hon tycker att jag har svikit henne, hehe min lille mullebulle.

Imorgon kommer jag traffa TINA!!!! <3 och Hanna och Elias formodligen och allihopa!! =D Jag langtar verkligen efter alla mina sota vanner. Men jag kommer sakna London och alla har ocksa. Vi ar som en jattestor familj har pa jobbet, vi tar hand om varandra och man kanner sig verkligen uppskattad har =).

nej, nu ska jag ata lite frukost. Tror det blir lite frukt idag.

Pusspuss
xoxoxo

Nina
2010-04-28
 11:11:01

haha rolig felskrivning pa jobbet...

Till frukost har vi lite blandade frukter sa som ananas, persikohalvor, musli, yoghurtar, fruktblandning, fruktcocktail och appelmos... men idag hade nagon satt ut en skylt pa appelmoset dar det stod; Apple Mouse.. hahhaa holl pa att do nar jag laste den. Hej, vill du ha lite appelmus? hahaha


Kommer hem till Sverige pa fredag kvall, men det ar lite konstigt, for jag tycker att London ar mitt hem nu, jag kanner mig valdigt trygg och hemma har. Jag har hittat mig sjalv och jag ar lycklig, det ar underbart!

Nu ska jag ata lite frukost tror jag, min rast ar slut om 10 min.

Ha en bra dag

Pusspuss
xoxoxo

Nina
2010-04-23
 15:04:13

looong time

Har haft sa galet fullt upp den senaste tiden att jag inte har haft tid att skriva nagot.

Just nu har jag lunch, tankte bara snabbuppdatera lite. Har flyttat, bor nu i ett hus, hyr ett rum i Kilburn, tar ungefar en timme till jobbet nu, far tillbaka pengarna som jag la till den andra lagenheten i em =). Ska hem till Mark efter jobbet, vi tar sallskap, ska sova hos honom inatt, han ska sova hos mig i helgen. Det kanns sa galet jakla bra med honom och jag tror inte att jag kommer hem i oktober. Blir nog kvar ett ratt sa langt tag hehe.... Meen vi far se hur allt utvecklar sig.

Nu ska jag ata, blir nog lite kalkon och sallad idag...

Har gatt ner 12 kilo sen jag kom hit! Kanns heeeeelt galet, men ocksa sjukt kul, nu ar jag riktigt SNYGG!!! =D=D

Pusspuss
2010-04-15
 22:13:28

jag är så kär =)

Det är så sjukt. Vilken jäkla känsla det är! :D

Idag var vi i Hyde Park och låg bara i solen och pratade i över två timmar. Så jäkla mysigt!! Det känns bara så rätt, jag var lite rädd för hur det skulle bli på jobbet, men vi har så kul tillsammans, så det blir aldrig jobbigt :)

Och vilken känsla det är att få höra hur vacker och söt man är hela tiden :), vilket boost för självförtroendet =)

Jag funderar verkligen på att stanna längre än till oktober nu. Men vi får se hur det blir. Man ska inte ta ut något i förskott...

Ojojoj, ska nog ta en dusch nu, och sen ska jag titta ut vad jag ska ha på mig imorgon, ska ut och spela bowling, dricka drinkar och äta middag med jobbet på kvällen =)...


Pusspuss


2010-04-13
 23:52:32

jag har pojkvän....

Det låter jättekonstigt, men haha faaan vad jag är glad =D
2010-04-09
 20:01:24

Dålig uppdatering jag vet...

Har haft fullt upp denna vecka dock. De senaste två dagarna har jag kommit hem runt halv tolv på kvällen. I förrgår var jag hemma hos oskar och chillade. Hans föräldrar hade med sig hemmagjorda köttbullar när de kom och hälsade på honom, så vi åt dem med kokt potatis. Riktigt gott måste jag säga =D.

Igår hjälpte jag honom att flytta till sin nya lägenhet. Den är jättefin, och jag ska sova några nätter där, eftersom det inte har löst sig med lägenheten än. Fick dock tag på dem idag, och nu ska ägaren åka upp till sjukhuset och hämta alla dokument antingen imorgon eller på söndag och så ska vi träffas. Håller tummarna nu....

Ska ut med Mark på söndag. Han ska bjuda ut mig på middag :) ska bli väldigt kul. Har precis suttit och pratat i telefon med honom i typ en halvtimme, medan jag packade.  Han är lätt att prata med.

Neej, nu ska jag packa klart (måste flytta ut kl 10 imorgon bitti och jag är inte ens halvfärdig) och sen ska jag möta upp mamma och pappa och så ska vi ut och äta middag!! =) Har längtat så otroligt efter dem!! =)


Hehe, idag fick jag frågan vad mitt riktiga namn är. "But Nina is short for something right?" hahahaha

Pusspuss

xx

Nina 
2010-04-06
 21:29:41

Det har varit en riktigt bra dag

idag!! =)

Kom till jobbet och blev hälsad med, Hello Gorgeous av Mark ;) haha det värmde ju =).

Jobbade på som vanligt, pratade och skrattade med Anna och allihopa. Sen vänder sig Anna till mig och säger; Mark gillar dig. haha snacka paff jag blev. Visserligen pratar och flörtar vi rätt mycket, men det trodde jag faktiskt inte.

Sen när jag stod och gjorde min absoluta favorituppgift under dagen, att fylla på alla marmeladburkar till frukosten, det är ett väldigt kladdigt jobb, så kom han och vi började prata. Det var faktiskt riktigt kul, han fick reda på att jag var svensk, han trodde jag var amerikan :P. Han tycker jag är konstig som är så kinkig i maten (konstigt, alla tycker det) haha.

Sen frågade han ifall jag skulle med ut på fredag kväll och ta ett par drinkar. Tänkte att jag skulle försöka hinna med det innan jag ska träffa mamma och pappa och äta middag =)

Hehehe =D
2010-04-05
 23:09:58

Längtar!!

Åååå vad jag längtar till fredag!! Då kommer mina älskade föräldrar och hälsar på! Jag saknar dem så otroligt mycket.

De gör verkligen allt för mig och jag har nog aldrig tackat dem ordentligt, för det finns inga ord som beskriver hur mycket jag älskar dem eller hur tacksam jag är.

De stannar till måndag morgon, så jag får i alla fall fredag kväll, hela lördagen och halva söndagen med dem! Sen kommer jag åka hem till den 14e maj. Till morfars begravning. Ingen rolig tillställning, men jag får iaf komma hem och träffa familjen och alla kompisar!!

Ska jobba imorgon igen, har varit lite konstigt att vara ledig så många dagar, fre-mån. Men ganska skönt också.
Får se hur många som inte kan komma in till jobbet imorgon. Strejk på hela National Rail Services och Overground. Tunnelbanan och bussarna går som tur är, men de som bor i utkanten av London kommer ha problem, stackarna.

Vi får se hur det löser sig.

Nu ska jag sova.

Pusspuss
xoxoxo

Nina
2010-04-05
 15:08:46

Am I cursed?

Känns lite så iaf.

De som äger lägenhetens advokat skulle kontakta mig idag, och vi skulle träffas för att skriva på kontraktet och jag skulle få nycklarna. Fick precis ett email från Mrs Johnson, som äger lägenheten, som berättade att deras advokat ligger på intensiven, var med om en bilolycka inatt, och är i Critical Condition. HELVETE!!

Vi ska försöka lösa allt så gott det går, men det börjar ju bli lite bråttom. Ska ju flytta ut på lördag. Känner mig ju galet dum, hur måste hennes familj och anhöriga känna sig nu. Hoppas hon överlever!

Det var så läskigt, för inatt drömde jag att jag var med om en bilolycka.. Snacka spooky.

Jag håller tummarna att allt löser sig och att hon klarar sig

2010-04-04
 20:46:37

LYCKA

Jag har letat efter en bra handkräm här och har inte hittat någon bra förrän idag... För idag hittade jag Vaselines Hand och Nagelkräm!!!! =D



Bästa handkrämen ever!! =D

Tog en härlig promenad i det sköna vår/sommarvädret. Gick hemifrån till Marble Arch och tillbaka. Tog lite drygt 2 ½ timme. Hur härligt som helst :)

2010-04-04
 17:42:24

sommarkänslor!!

Idag har jag promenerat UTAN jacka!!! Det har varit jättevarmt och soligt =)

Hade sån tur, för jag kom precis in och då började det spöregna.

åååå vi ska ha personalfest den 16e. Det ska bli riktigt kul! Hoppas alla kommer, det skulle vara så himla roligt =)

Neej, nu ska jag sätta mig och läsa lite, har fortfarande inte läst ut Marian Keyes This Charming Man, den är faktiskt lite seg, men jag hoppas den blir roligare.

Pusspuss

xoxoxo

Nina
2010-04-04
 13:00:29

Kom just på...

Att jag har varit här i 5 veckor!!! 5 hela veckor!!! Det är heeeelt sjukt. Det känns som om jag kom för en vecka sen liksom.

Gårdagskvällen blev faktiskt riktigt mysig. Kwak ringde och undrade ifall jag ville äta middag med henne, så vi träffades i Holborn och åt på ett ställe som heter Nando's. Urtrevligt och jättegott till ett väldigt bra pris. Massor av olika kycklingrätter. Vi åt 1/4 kycklingbröst och sallad, och sen dricka på det och det blev 7 pund... tycker jag är vääldigt överkomligt =).

Hade lite otur när jag skulle dit dock.. Tog bussen, för jag hade lite extra tid, och jag vet att det brukar ta ungefär 40 minuter att ta sig dit, så det var ju lugnt.. Men så sitter jag där... och bussen åker, och åker och åker, men jag kommer aldrig fram... hmmm skumt tänker jag, men ibland måste de ju skifta rutt lite, med tanke på alla vägarbeten. Men när jag hamnade borta i Angel så hoppade jag av, och tog tunnelbanan istället.

Jag åkte hemifrån vid tjugo i sex, skulle träffa Kwak halv sju och jag kom fram sju!! Guud vad jag skämdes. Hon sa att det inte var någon fara, men jag hatar verkligen att komma försent.

men men... Vi satt och pratade i närmare 3 timmar, så det var jättetrevligt.. synd bara att hon åker hem till Korea idag =(. Som jag har skrivit förut, tur att internet och Facebook finns =)

Neej, nu ska jag klä på mig och gå ut och ta en promenad innan det börjar regna ;)

Pusspuss
xoxoxo

Nina
2010-04-03
 12:53:23

onödig info ;)

Hur bor du: I ett studentrum
Brukar du komma i tid: Alltid! Är en riktig tidspessimist
Hur lång är du: 1.60
Kan du laga mat: Inte direkt! Håller alltid kokboken i ett stadigt grepp om jag ska laga något jag inte kan.
Vad jobbar du med/pluggar du: Jag jobbar i en lunchrestaurang på FT
Vad har du på dig just nu: Klänning
Har du någon fobi: Spindlar
Hade du en bra kväll igår: Sådär, kunde haft det roligare, men men 
Vilket är ditt senaste inköp: Little Britain från HMV
Din favoritdryck på morgonen: Juice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Sista lönen från kaveln
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja, fast inte min min säng. Vill ha min som är hemma!! Den är sååå mkt skönare
Vad hade du sönder senast: Ojj, vet inte.
Vem snackade du med senast: Oskar
Varm favoritdricka: Kaffe
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Bubbelvatten
Alkoholhaltig favoritdricka: Vin
När gjorde du senast något riktigt dumt: Jag gör många dumma saker ;)
Saknar du någon just nu: Yes. Ska jag rabbla alla??
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Folk som går runt och säger Niiiina Niiina hela tiden ;) haha
Någon jag stör mig på: Min rumskompis är rätt jobbig =P
Intressen: Sjunga, gå ut, träffa kompisar
senaste person du kramade: Oskar
Senaste person du ringde: Mamma, tror jag
Senaste person som ringde dig: Mamma
Vad drack du senast: Kaffe
Vill du ha barn: Nej
Längtar du till din nästa födelsedag: Inte än. Rätt långt kvar
Har rakat dina ben någon gång: Neej, aldrig =P. Det är klart
Är du sugen på något nu: Neej, faktiskt inte
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: En kanske
Använder du hudkräm: Japp
Attraheras du av män med skägg: Skägg, nej. Skäggstubb, ja =P
Micro-pop eller poppa själv: Poppa själv
Brukar du baka: Jaa
Röstade du i det senaste valet: Japp
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Jaa, faktiskt.
Vilken låt lyssnade du senast på: Mr. Brightside- The killers
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej, jag var alldeles själv
Vad tycker du är äckligt: Fötter och dålig andedräkt
Har du pengar på mobilen: japp
Vilken svordom använder du mest? Shit och fuck.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 07.10
Var köper du dina matvaror ifrån? Waitrose och Tesco
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Hellre ta bilden. Jag är inte så fotogenisk.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa!!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Japp :) hihi
När var senast någon stötte på dig? Förrgår
Vad åt du till middag senast? Pasta och sallad.
Kan du vissla? Japp
Tittade du på tecknat när du var liten? OM jag gjorde
Äger du några popband t-shirts? Tror faktiskt inte det.
När flög du senast? 27 Februari
Pratar du några andra språk? Engelska
Har du gråtit offentligt? Japp
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Bara i öronen
Vad har du med dig in på bion? Dricka och popcorn eller godis.
Vad har du för väder? obestämt. Både sol, regn och moln.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Sången såklart, och ensemble.
När sov du senast på golvet? Kommer inte ihåg.
Vilken är din favorit drink? Whiskey sour eller cosmo.
Gillar du din boendesituation? Njaa, men det blir bättre om en vecka! =D
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Alldeles för många. Runt 10 tror jag
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Stressiga ibland
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? Systemet
Tror du på liv på andra planeter? Kanske
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det går inte. Och sen kommer Tina och säger; Du skulle aldrig få prövningar som du inte klarar av. Tur att jag har henne =) <3
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Det vettefan. Är rädd för höjder.
Tycker du om att krama folk? Finns det något mysigare??
Äger du en digitalkamera? Ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen vad jag vet, men pappa har sagt att min röst liknar Whitney Houston ibland :)
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Det beror vem det är som ska ringa ;)
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej
Är du mörkrädd? inte direkt
Tre saker du alltid har med dig? Mobilerna, plånbok och nycklar
2010-04-03
 01:38:16

Glad påsk!

1. Tre namn jag lyssnar till?- Nina, Nina Ballerina, darling
2. Någonting jag tycker om med mig själv?- Sångrösten
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv? - Vågar inte stå upp för mig själv och sätta chefen på plats?4. Detta är jag rädd för?- Våga ta risker som kan avgöra saker för mig
5. Tre saker jag vill ha varje dag?- Vatten, kärlek och insulin? =P
6. Tre saker jag absolut inte kan göra?- Träffa en kille jag är intresserad av utan att rodna, sjunga på fyllan och stå på händer
7. Detta tycker jag om att göra?- Träffa kompisarna, kramas och sjunga
8. Detta vill jag göra just nu?- Vill krama om mina föräldrar
9. Bästa känslan? - Att veta att någon tycker om en
10. Värsta känslan?- När någon är arg på mig
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har?- Han måste tycka om mig för den jag är.. Sen gör det ju inget om han är från England heller ;)
12. Är jag kär just nu?- Nej, men är i början av en liten crush ;)
13. Jag vill gifta mig?- Ja, någon dag kanske
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör?- Lära mig att det inte gör något om man inte når fram till sina mål och bosätta mig utomlands
15. Min käraste ägodel? - Mobilen!
16. Något jag vill ha i present?- En puss :P
17. Detta har jag på mig just nu?- Svarta jeans, blå t-shirt, vitt linne
18. Favoritkläder?- Jeans, sköna tröjor, kjolar, klänningar och leggings
19. Favoritdjur?- Hund
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest?- Jadu, rock, pop och r'n'b
21. Favoritlåt just nu?- Mr. Brightside- The killers eller Look for me- Chipmunk
22. Roligaste ämne i skolan?- Engelska och sång
23.Tråkigaste ämne i skolan?- Matte, samhällskunskap, arbetsmiljö och säkerhet och historia
23. Stjärntecken?- Våg
24. En bok jag gillar?- Tusen strålande solar
25. En film jag älskar?- Oj, jag tycker om många filmer, men jag älskar Sagan om ringen-trilogin
26. Favorit tv-program?- The Simpsons
27. Favoritdoft?- Diesel- Fuel for life
28. Detta äter jag gärna?- Det som tilltalar mig för stunden
29. Dricker helst?- Bubbelvatten med is och citron
30. Favoritgodis?- Sura och sega saker
31. Hit vill jag gärna åka på semester?- Skulle gärna åka till Vietnam och Australien
32. Färg på mina ögon?- Bruna
33. Min längd?- 160 cm
34. Jag tror på:- Att man kan hitta någon som gör en lycklig?
35. Jag spelar?- Piano
36. Person jag beundrar?- Eddie Izzard
37. Så här bor jag?- I ett studentrum i South Kensington
38. Antal döda krukväxter i hemmet?- Inga
39. Det här tänder mig?- Kyssar på halsen.. =P
40. Det här gör mig avtänd?- Människor som är för på
41. Favoritfärg?- Turkost
42. Favoritcitat?- "Det är inte lätt när det är svårt"
43. En hemlighet jag vet?- Om jag skulle berätta det här är det väl ingen hemlis?
44. Bästa present jag fått?- Min mulberry-väska som jag fick av mamma och pappa i studentpresent
45. Senast köpta skiva?- Absolute Music 61. Nerladdad från Cdon.com... 129 spänn, inte så farligt ;)
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är?- Ögonen.. och mina händer av någon konstig anledning =P
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är?- Magen och benen
48. Udda förmåga/egenskap?- Har en tendens att vara glad hela tiden. Även när jag är ledsen...
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara?- Molly... Sweet att sova 17 timmar om dygnet och få kli hela tiden
50. Vad lyssnar du på just nu?- Bruset från trafiken utanför fönstret
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?- Idag har jag legat i en säng och pratat i telefon och kollat på film med Oskar
52. Var är dina föräldrar födda?- Sverige och Chile
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?- Ingen aning
54. Vilken är din favoritrestaurang?- Bra fråga.. Tyckte om restaurang ala Nina och Tina på kanaris, men annars ligger El Gaucho högt på listan
55. När badade du i en pool senast?- Måste nog vart på kanarieholmarna =P
56. Har du varit med i någon skolpjäs?- Inte vad jag kan komma ihåg.. om inte luciatåget räknas?
57. Hur många barn vill du ha?- Om jag ens skaffar barn vill jag ha en av varje
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?- Galen Heavy Metal med growlingar
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?- Folkpartiet
60. Vad har du för TV-kanaler?- Vet inte. Har inte kollat på TV på länge.
61. Har du åkt moped någon gång?- Ja
62. Har du busringt någon gång?- Har jag säkert gjort någon gång för länge sen
63. Har du fått felparkeringsböter?- Nej, faktiskt inte. Jag är duktig när jag parkerar ;)
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?- Har inte hoppat, kan tänka mig att hoppa
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?- Antingen Thailand eller Brasilien
66. Har du en egen trädgård?- Japp, fast det är mest mamma som sköter den ;)
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?- Maggie Simpson
68. Kan du alla orden i nationalsången?- Njaa, inte alla tror jag. Får väl prova och se
69. Badkar eller duschkabin?- Badkar och duschkabin
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?- Alice i underlandet =)
71. Favoritpizza?- Calzone utan skinka på Riviera
72. Chips eller popcorn?- Popcorn
73. Vilken färg på läppstift använder du?- När jag använder så är det ljusrosa eller rött... Händer ytterst sällan
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?- Nej
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?- Inte vad jag vet, I'll get back to you on that
76. Apelsin- eller äppeljuice?- Äppeljuice, Icas
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?- Oskar, tror vi åt på Subway eller något annat flådigt :P
78. Favoritchoklad?- Cadbury Milky
79. När röstade du senast?- 7e Juni 2009
80. När åt du en hemodlad tomat sist?- I somras någon gång
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?- Nej, men medaljer
82. Är du bra på matlagning?- Inte en av mina starkare sidor
83. Klarar du att tanka själv?- Ja
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv?- Nej
85. Pepsi eller Coca Cola?- Coca cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?- Ja
87. Vad var det senaste du handlade?- Popcorn och Little Britain
88. Har du kräkts offentligt?- Ja, i taxin på väg till flygplatsen i Brasilien. Fruktansvärt pinsamt
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?- Både och ;)
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?- Vet inte, det märker man väl.
91. Har du ringt något betalnummer?- Yes, 118 118
92. Kan man vara vän med sitt ex?- Har inga ex, I'll get back to you on that med
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?- Längesen, men måste varit när jag hade mitt sista besök innan London
94. Hade du mycket hår som liten bebis?- Jag tror det. Kolsvart
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?- Inget, men på hemtelefonen är det; You've reached Nina, I'm not available at the moment, so please call me back later or leave me a message after the tone.
96. Vad har du i din väska?- Alldeles för mycket skit. Men annars är det plånbok, ID, nycklar, Mp3, mobil och kalender.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? - Läsa eller lyssna på ljudbok.
98. Vad är du tacksam för idag?- Att jag har hört ifrån lägenhetsägarna, som säger att jag ska skriva kontraktet i veckan =)
99. Var hittade du den här listan?- På nätet.
100. Har du varit ärlig när du besvarat frågorna?- -Indeedio.
2010-04-03
 00:26:18

Ledsen



Det är så rätt! Jag är ledsen just nu. Det kommer oftast på kvällarna. På dagarna går det ganska bra, för då håller jag mig upptagen, kan styra bort tankarna från det, men på kvällarna kommer det tillbaka.

Det känns skönt att veta att mamma och pappa kommer hit nästa fredag. Saknar dem så himla mycket, det gör verkligen ont när man är alldeles ensam. Det är så himla bra att internet finns, så man kan hålla kontakten med alla.

Kommer komma hem för begravningen. Hoppas på sätt och vis att den är på en fredag, så att jag kan vara hemma flera dagar utan att behöva ta en massa ledigt från jobbet.

Jobbet förresten... De är så otroligt måna om att alla ska må bra. När jag kom i onsdags morse, så fick jag en massa kramar och omtanke av kollegorna.

Vill bara komma hem och krama om alla!

Neej, nu ska jag försöka sova.

Puss och godnatt <3
xoxoxo

Nina
2010-04-02
 22:40:25

Filmkväll och sömntabletter

Igår kväll satt jag vid datorn och lekte runt lite på internet, och så ringde telefonen. Det var Oskar som ringde och undrade ifall jag var upptagen och om jag ville komma till hans nya lägenhet och kolla på film/ little britain.

Hoppade på tunnelbanan och åkte hem till honom i alla fall. Han bor vid Goldhawk Road, så det tog inte så lång tid. Han bor jättefint med två andra svenska tjejer som var jättetrevliga. Vi la oss i hans säng och kollade först på Little britain. Jag har fastnat för den serien. Den är helt galen, sjukt rolig.

Sen kollade vi på 30 days of Night, den var inte lika bra. Skum vampyrfilm. Inte direkt i stil med Twilight haha, i den här var det myycket mer blod och äckel. Suuuck säger jag bara.

Klockan började bli rätt mycket så jag tänkte att jag skulle kolla efter en nattbuss, men Oskar tyckte inte att jag skulle åka själv halv 3 på morgonen, så jag fick sova över. Hans säng är galet skön, måste jag säga :P.
Hade galna problem med att sova, låg bara och vred och vände på mig, så Oskar tröttnade och gav mig en insomningstablett, Propavan. Den gjorde susen, för jag sov helt drömlöst och vaknade vid 1 när mamma ringde.

Ville först inte ta tabletten, vill inte äta piller i onödan, men han sa att det inte var något farligt så jag trodde honom. Och det var ingen fara :).

Vi tog en promenad runt när jag hade vaknat, och sen låg vi och kollade på the Darjeeling Limited.
Det är så roligt med Oskar, för jag känner absolut ingenting för honom, vi är bara kompisar, och jag tror faktiskt att han känner likadant. Hoppas det iaf, för annars kan det bli väldigt jobbigt.


Åkte hem vid 5, kändes lite som att gå Walk of shame, för jag hade gårdagens kläder, smink och ganska äckligt hår. Treeeeevligt :P haha.

Nu sitter jag och har precis lyssnat klart på "Alfahannen" av Katarina Wennstam, jättebra bok! Funderar på att gå och lägga mig. Ska bara dricka en kopp te först. Har äntligen börjat lära mig att dricka te utan mjölk, give me a HALLELUJAH! =)

Glad Påsk!

Puss puss

xoxoxo
Nina
2010-04-01
 18:26:53

Skärtorsdag och 1a april!

Haft en bra dag =). Det var superfint väder imorse när jag åkte till jobbet, fast väldigt kallt. Hörde igår någon som sa att det skulle snöa idag, så jag blev väldigt lättad när det var blå himmel och strålande sol.

Har faktiskt inte blivit lurad än idag ;) Känns väldigt skönt, för jag är extremt lättlurad ;).
fick ett påskägg på jobbet :). Väldigt gulligt av dem, ska ställa det på byrån.
Har börjat fundera på att byta namn till något som är extremt svåruttalat på engleska, anledningen är att Mark och Marios på jobbet går hela tiden runt och säger ; Niiiina, Niiiiina, bara för att retas med mig, eftersom jag vänder mig om varenda gång det händer :P. Sa till Mark idag att jag ska byta namn om dem fortsätter, han bara skrattade och sa; Admit it, you loove it when I say your name.. Hahaha

Igår retades vi med varann hela dagen, han stod bakom mig och förberedde mat, och varenda gång jag pratade med en kund, så härmade han allt jag sa. Han tycker jag är knäpp som pratar amerikansk engelska :P.
Jag gav tillbaka, för om han råkade göra något fel, så la jag huvudet på sned och tyckte såååå synd om honom, hahah han blev jättefrustrerad..

Tur att man kan ha kul på jobbet :)

Neej hörrni, jag måste sluta, för nu börjar det åska... Det fina vädret försvann runt halv tre och nu ösregnar och åskar det.. Löööövely.

Pusspuss

xoxoxo

Nina