2010-05-27
 23:51:02

snart helg igen och nu är det långhelg! :D

Den här veckan har verkligen flugit förbi. Inte så mycket som har hänt, jobb jobb och åter jobb :) träffat Mark och Oscar, läste på svd.se att Anna inte gick vidare till finalen på lördag i ESC, lite tråkigt, men sånt är livet. Bättre lycka nästa år ;)....


På lördag kommer jag dock inte sitta bänkad framför finalen, för vi ska på barnkalas kl 3 och sen ut på puben efteråt :).... Det kommer bli väääärldens kalas, 40 pers kommer!! Gaaaaalet ;) Men det kommer bli jättekul, lovar att ha med mig kameran och visa efteråt ;).

På måndag är jag leeedig, och på kvällen ska jag hänga med Oscar och några kompisar till honom på karaokebar hihi...

Nu ska jag sova, jobb igen imorrn och sen helg som sagt ;)... Mark säger att han ska skämma bort mig i helgen... jag undrar vad han ska hitta på, men det märker vi väl ;)

hoppas alla haft en bra vecka :D

puss och kram

xoxoxo

Nina
2010-05-23
 21:59:21

lite bilder... längesen nu :P

Tänkte att jag skulle ladda upp lite nya bilder... Inte så många, några från jobbet och så ;).

  
min nya kärlek, haha.... neej, men jag fick den från Mark igår när vi var och köpte de rosa/lila hundarna till Emilie på Toys'r'us.



Den andra lite konstiga bilden är från Chef's office på jobbet... lekte paparazzi, men det gick inte så bra :p...
Den tredje är på Francielle och Anna... Visst är våra uniformer på jobbet faaantastiska? hahaha och kan ni förstå att Mark föll för mig när jag hade på mig det? Han såg mig aldrig i normala kläder förrän vår första dejt :p...

Sista bilden tog jag för en liten stund sen. Bränd värre, men det var fan värt det... Idag har det varit 33 grader i solen, så vi satt ute i Marks trädgård och solade, spelade kort och idag har jag också druckit Shandy för första gången, vilket är Lemonade och öl blandat, och som faktiskt var jättegott =).


Fick precis ett sms från Mark; I love you baby xx...

han skickar alltid såna söta små sms och jag känner mig så lyckligt lottad som har hittat en sån omtänksam kille =). Känns som jag verkligen har förtjänat det.

Nu ska jag sova.

Puss och kram
xoxoxo

Nina
2010-05-19
 23:58:18

jag har tänkt....

Jag har tänkt väldigt mycket på sista tiden, mer än vanligt haha... Neej, men jag har tänkt väldigt mycket på framtiden och vad jag vill göra med mitt liv.
Jag insåg rätt så snabbt efter att jag började på jobbet att jag skulle bli kvar längre än till oktober, men som det känns nu, så kommer jag stanna åtminstone ett år. Det är så sjukt hur ett miljöombyte kan förändra en människa så totalt.

Jag har på något sätt hittat mig själv här. Jag trivs otroligt bra på jobbet, vi har så himla kul ihop och alla behandlas med respekt. Det är en väldigt härlig känsla när man sitter och äter lunch med sina chefer för att det är trevligt och inte för att man måste.

Livet har sin gilla gång. Saker och ting förändras, människor förändras men oftast är det känslorna och minnena som finns kvar. Jag älskar fortfarande alla mina vänner i Sverige och min familj, men jag har startat ett nytt liv här. Jag är lycklig i London, riktigt lycklig och fastän jag längtar efter vännerna och familjen hemma, så vet jag att de inte är längre än ett telefonsamtal eller 3 timmar bort. På så sätt känns det väldigt skönt.

Men de sakerna som jag mest av allt har tänkt på är alla tekniska saker, så som min diabetes, hur ska jag göra, ska jag försöka hitta en läkare här och få recepten hitskickade istället för hemma i Sverige, hur blir det med skatter, deklarationer etc etc.
Jag vet ännu inte hur länge jag kommer att bli kvar, men som det känns just nu, så blir det ett tag till =).

Jag har landat, äntligen. Jag tror att jag behövde en nystart. Komma bort från tristessen och de gamla vanorna.
Men det roligaste är ändå att jag fortfarande är samma Nina, jag är samma person, jag har inte behövt bli någon ny människa bara för att jag har lärt känna nya människor och det känns väldigt skönt.

Och jag är så stolt över mig själv att jag faktiskt åkte hit! Jag kommer ihåg de första veckorna, med hemlängtan och längtan efter alla vänner, men nu ångrar jag ingenting. Jag hade stunder då jag ville åka hem, men det var längesen jag kände att jag ville det nu.

Nu är det dags för sängen. Imorgon är det kinamat och film med Mark efter jobbet, me likey =).


Puss puss
xoxoxo

Nina
2010-05-15
 17:21:21

knight in shining armor

kan man lugnt saga...
I torsdags traffade jag Adriana, som jag gick i samma klass som pa Kaplan. Vi bestamde oss for att ta en fika pa Starbucks och bara prata.. Sagt och gjort, vi kopte oss en varsin kaffe och en smoothie, och sa satt vi bara och pratade i flera timmar.
Vi hade jattetrevligt, anda tills jag borjade kanna mig konstig. Nar jag inte kunde halla mig langre var jag tvungen att springa pa toaletten och spy. Har nog inte skamts sa mycket som jag gjorde da. Usch, det var verkligen inte roligt.
I alla fall, det lugnade ner sig efter ett litet tag, vi sa hejda, och jag kande att det skulle bli en jobbig hemresa, for det tar cirka en timme fran Trafalgar Square och hem nufortiden. Men jag hade tur, for jag hann precis hem innan jag var tvungen att spy igen. Och sen holl det pa hela natten. Fick sova ungefar en timme och sen upp, och en timme till och sen upp igen. Fyyy sager jag bara...
Och sa fros jag. Kunde inte sluta skaka och jag hade pa bada elementen pa hogsta varme, plus min handduk och tacke och anda fros jag.
Vid halv fem borjade det antligen lugna ner sig, sa da kunde jag sova mer an en timme at gangen. Vaknade igen vid kvart i sju, ringde och sjukanmalde mig till jobbet och sen ringde jag Mark.
Han hade namligen dagen ledig, for han skulle till tandlakaren och lakaren och nar han horde hur daligt jag madde sa sa han bara; du kommer hit ikvall och sa tar jag hand om dig.
Somnade om igen och vaknade igen vid halv 5. Hade sovit nastan hela dagen och madde mycket battre, sa jag tog en dusch och akte hem till Mark.
Spenderade hela kvallen hemma och tog det superlugnt. Vaknade imorse och madde otroligt mycket battre, sa det kanns ju skont iaf =)
Just nu sitter jag och lyssnar till osregnet utanfor och pa Mark och hans kusin Billy som spelar Fifa World Cup 2010 pa Wii:et pa nedervaningen.. Ska snart ga ner och joina dom =)
Hoppas alla har en bra helg hittills.
Pussiluss
xoxoxoxo
Nina
2010-05-12
 22:06:05

inte bästa dagen idag =(

Vaknade imorse med världens huvudvärk, verkligen sprängande, men jag ville inte vara hemma från jobbet idag. Tycker inte att det var en anledning till att vara hemma, så jag slängde i mig 2 paracetamol och gjorde mig iordning.

Dessvärre var det verkligen inte min dag idag, för först var bussen jätteförsenad och sen när den väl kom så körde chauffören sååå långsamt att det tog 25 min till Kilburn istället för 10 min. Sen var tåget också galet långsamt, jag började verkligen undra vad det var för fel, men men... När jag kom till Southwark var klockan fem i nio, och jag börjar nio. Det tar nämligen nästan en kvart att gå till jobbet från stationen, så jag var på jobbet kvart över nio. Jag skämdes verkligen, för jag hatar verkligen att komma försent.
Anna var också förvånad för jag är ALLTID i tid. De hade precis tänkt ringa när jag dök upp. Jag hade iofs ringt till Mark och sagt att jag var sen, men men...

Sen hade vi verkligen supermycket att göra, och så blev det jättestressigt och så råkade jag ha sönder en keramikskål... Kände att jag borde ha andats lite däremellan, men alla är så snälla på jobbet så det var ingen som blev arg.

Precis innan Mark gick hem kom han fram till mig och höll om mig. Sen sa han; How was I so lucky to get a girlfriend like you? You're so beautiful, your smile, your eyes. Oh my god, I love you so much.

Jag är så himla kär att det är helt galet. 

xoxoxo
 
2010-05-12
 01:40:46

Rosa dongel, toffleri och sömnsvårigheter

Hmmm, skum rubrik jag vet, men jag kom inte på något bättre :p...

Jag har skaffat mobilt bredband.. det är en rosa dongel från T-mobile och man betalar precis som ett vanligt kontantkort, toppar upp när man behöver ;).

Och på tal om toffleri, jag har blivit en riktig jävla toffel... INTE BRAAAAA =P. Det är verkligen helt sjukt, jag kan inte sluta tänka på Mark, vi ringer och smsar varann hela tiden och träffar varann varje dag, men det räcker liksom inte. Det är verkligen stört, jag har aldrig kännt såhär och jag blir lite rädd för mina känslor. De har helt tagit överhanden.

Det var så gulligt igår, för vi satt och skulle boka och betala sverigeresan i juli, och så säger han att han vill betala resan för mig. Jag blev helt paff och frågade varför och då säger han att han tycker att det är vad pojkvänner är till för. Såå söt =)

Träffade Oskar och hans flickvän igår också, det var jättekul, för jag har inte träffat honom på nästan en månad. Helt galet vad tiden går snabbt. Han och hans Hanna kommer också att flytta in här i huset i mitten av juni, så då får man lite fler rumskompisar =).

Har lite sömnsvårigheter nu också. Kan inte sova ensam längre. Jag älskade att sova ensam förut och nu är det tvärtom. Men jag ska spendera helgen i Essex, så då lär jag inte ha några problem med att sova :). Jag älskar deras hus, det är så typiskt engelskt. Heltäckningsmattor överallt utom i badrummet och köket :P. Duschen är i alla fall bra, det är bra tryck i den, så man kan tvätta håret utan problem =).

Jag måste ta lite bilder och lägga upp i bloggen nu, för nu var det bra länge sen jag gjorde det. Ska försöka fånga Mark på bild, han hatar att bli fotad hehe... Får leka paparazzi ;).

Neej nu måste jag försöka sova, ska upp och jobba imorrn som vanligt =).

Puss och Kram

xoxoxo
2010-05-02
 22:56:51

Fyy vad jag är dålig på att uppdatera

Men som sagt, har inte haft någon vidare internetuppkoppling på länge och sen har jag ju haft galet mkt för mig.
Jag är galet lycklig och mår verkligen så himla bra just nu.

Jag vägde mig direkt när jag kom hem till sverige och jag väger nu 78 kilo!!!! Jag har inte vägt så lite på jag vet inte hur länge! Jag mår så otroligt bra och känner mig riktigt snygg och smal!!

Igår var jag med tina större delen av dagen och hon sov över, det var helt underbart att träffa henne igen och det slog mig verkligen hur mycket jag har saknat henne.

Idag har jag varit och hälsat på Hanna och hennes 3 veckor gamla bebis.. Jag blev helt kär, han är ju bara för underbart söt och snäll....

Imorgon ska jag till ungdomsmottagningen, luncha med linnea och sen träffa ida.. snacka om heldag, men åå vad det är värt =D


Nej nu ska jag nog sova.. är jättetrött och måste ladda lite inför morgondagen...

Pusspuss och godnatt!! =)

<3
xoxoxo

Nina