2010-01-31
 23:08:25

Livet före Coco Chanel

Är nog den absolut tråkigaste film jag sett på länge!!! Herregud, 1 tim 50 min har aldrig kännts längre. Det hände ju absolut ingenting i den. Hon gick bara runt och såg sur ut, sen blev hon kär och till slut, de sista 5 min (!!!) så började hon designa på riktigt och sen var det slut. Wiee?!?!?! eller?

neej, den kan jag verkligen inte rekommendera.

En bok som jag definitivt kan rekommendera är "Boktjuven" av Marcus Zusak.
Fick den i julklapp av jojo och den är så jävla bra! Den ska man läsa! =)


Nej, nu ska jag sova. Har ju inte sovit på 9 timmar hihi.

Puss
2010-01-31
 01:23:58

Aj och oj!

haha kan man lugnt säga!! I onsdags skulle jag göra en latte och lyckades bränna mig riktigt jävligt på ångskummaren. Först tänkte jag itne så mycket på det, hade inte tid att kyla ner det. Nu ser det ut som om jag är självmordbenägen och skurit mig i underarmen. Myycket snyggt... NOOOOOT. Har liksom lyckats bränna bort huden och nu gör det svinigt ont. Men det börjar läka snart hoppas jag. Annars kanske det blir ett snyggt ärr av det. hahahaha

Neej, nu ska jag sova.

Vill ni se armen?? Det är bara att säga till ;)

haha
Puss
2010-01-24
 23:44:38

dålig uppdatering

Den här helgen har det varit jobb som gällt, och dessutom har jag varit alldeles ensam hemma. Mamma och pappa åkte till italien i fredags morse, så i've been flying solo all weekend. Jävligt skönt måste jag säga.

I fredags började jag 05.00, vilket betyder att jag måste gå upp kl 4. Men i torsdags jobbade jag från 13, så jag var ju inte trött på kvällen. Det slutade i att jag somnade halv fyra och gick upp kl fyra. Man kan ju lugnt säga att jag var ganska så död på jobbet. Som tur var så slutade jag kl 11, så jag åkte och handlade och sen åkte jag hem och sov. Somnade vid tre och vaknade igen vid sju och tyckte det var konstigt att det var så mörkt ute. Lite smått förvirrad alltså ;). Igår kom Linnea till mig på jobbet och fikade och sen åkte vi hem och lagade middag och drack vin och kollade på Eddie Izzard och pratade och skrattade ;). Många och i den meningen haha. Var lite seg i huvudet idag på jobbet och idag har vi haft mest att göra sen typ i oktober! Det är ju jättekul, men när man bara var två stycken så blev det lite väl stressigt.


Något är väldigt illa dock...... har flörtat en del med en kille som kommer in väldigt ofta och fikar. Och igår kommer han in med sin fru och dotter på typ 3 mån (!!!!!) Han är väl ungefär 28-33 år gammal, och vääääldigt söt hihi... suck


neej, nu ska jag faktiskt sova, är jättetrött


Pussiluss

P.s

Justja, jag har skaffat mig en twitter också ;) fel reklam här inne på bloggen, men men

www.twitter.com/angelsighing
2010-01-21
 20:50:51

tittar och tänker

Sitter just nu i en skön fåtölj hemma och tittar på mamma och pappa som packar. Imorgon ska de åka till Italien och åka skidor över helgen. Jag är riktigt avis, men samtidigt ska det bli riktigt jävla skönt att vara ensam hemma i helgen. Synd bara att jag måste jobba, annars hade det varit ett ypperligt tillfälle för avskedsfest hemma. Men men...

Har inte haft någon större blogglust de senaste dagarna... Är just nu jävligt trött på allt faktiskt. Jag är trött även när jag sover ordentligt. Är trött på att jag är så jävla tjock (Fast jag ska börja med viktväktarna igen). Är trött på det här jävla vädret. Trött på att det jämt är mörkt. Trött på det mesta faktiskt.

Men snart är det vår och då blir man glad igen :D

nej nu ska jag sova. Ska upp 04.00 imorrn å jobba...

Pussiluss
2010-01-17
 23:32:04

Vuxenpoäng imorrn

haha neerå, men jag ska till banken och sedan till 3 för att kolla in lite inför england.

till banken för att jag måste kolla om dom tar avgifter för insättningar utomlands. Tydligen är det så ibland, så jag vill kolla det, så man inte förlorar en massa pengar från sin lön sen.
till 3 för att jag ska pausa mitt abonnemang när jag är borta. Får ett nytt engelskt nummer inom 3 när jag är där för 150 spänn i månaden och då får jag i princip allt ;). 300 fria minuter till alla nät (sverige också), fria sms, fri surf och fritt inom 3 både i england och i sverige. Låter inte det bra? ;)


Neej nu måste jag verkligen sova, börjar kl 5 imorrn bitti och sen ska jag till sös och genomgå en rutinkontroll. Ska be dom ta ett järnvärde också, för jag är så himla trött jämt och jag äter asmkt grönsaker och jag sover runt 8 tim/natt.. inte jämt men ofta.

Pusspuss
2010-01-14
 20:33:36

Mysdag

Med hanna och tina! =)

Kom hem och hade fått lite papper från Blueberry, de som jag ska åka med. Slutfakturan 32000 att betala. Tjihooo :P holy moly!! Men det är hela kursen+boendet för 6 veckor+försäkring som står för allt!! =)

Så nu är jag inbokad från den 27e februari till den 9e april i skolan och sen är det jobb!!!!!!!

känns som om alla mina senaste inlägg har handlat om england, men jag är så jävla taggad!! =)

puss
2010-01-12
 18:35:14

Skolan ringde!!

Och vilken härlig britt jag snackade med. Hon var jättetrevlig och sa att jag pratade nästintill perfekt engelska.. Vad ger ni mig för den?? ;)

Helvete nu börjar det bli verkligt. 37 dagar kvar

=)
2010-01-11
 23:05:14

haha jag döör



Världens roligaste komiker. Köpte en box med alla hans 7 turnéer på. Jag har hittills sett en och har nästan kissat på mig, för att jag skrattar så mycket. En måste se-man helt enkelt.


Nej, nu ska jag se den andra turnén.
Turnéerna heter
1) Unrepeatable
2) Definite article
3) Glorious
4) Dress to kill
5) Circle
6) Sexie
7) Stripped

Det var stripped jag och syrran såg på hovet i december. Bilden är från den turnén.

Puss
2010-01-11
 18:26:43

Min galet snygga nya vårjacka....


Visst är den snygg?

Och jag åker tillbaka om bara 48 dagar!!! Höll just på att skriva att jag åker hem om 48 dagar.

Hjälp! :P

Puss

2010-01-11
 02:47:39

Dålig uppdatering jag vet...

men det är okej, för jag har varit i Londonland med Linnea och Camilla och har abra haft det helt jävla galet bra =D. Haha, när jag och Linnea sprang in på sleven (hon hade galen abstinens efter snus) så råkade jag stöta i en kille och direkt kom "oh, i'm so sorry". Haha jag börjar få sväng i brittiskan också. Ingen jävla amerikanska här inte ;).

Hittade en sjuukt snygg röd vårjacka på New Look, och sen har jag köpt två skjortor, jaa jag har fallit för skjortmodet ;), ett assnyggt brett skärp och lite annat smått och gott. Kan inte fatta att jag snart BOR där =). Det känns bara så himla rätt. Jag har börjat hitta lite runt omkring och Det känns som om det kommer gå finfint det här.

Imorgon kommer antagligen skolan ringa. Blev lite missförstånd hit och dit, men kl 3 ringer dom förhoppningsvis =).

Neej, nu mååste jag sova.

Hoppas ni har haft en bra helg.

PussPuss
2010-01-05
 18:52:09

spännande spännande

Just nu sitter jag och hänger över telefonen. Väntar på att skolan ska ringa och intervjua mig. De ringde runt 5 och då var jag inte hemma, så pappa sa åt dem att ringa igen runt 7. Ska bli jättekul och samtidigt asläskigt ;) haha.

Jaha, den här dagen har varit skum. Sov ungefär 13 timmar inatt och är fortfarande så trött att jag kollar i kors, jag har jätteont i magen och är rädd för att bli sjuk! Ska ju till LONDON <3<3 på torsdag med Linnea och Camilla!
Sen har jag jobbat mellan 12-17, så det var inte så länge, men chefen skickade hem mig, för att hon tyckte att jag skulle ta det lite lugnt, så tydligen ser jag sjuk ut också :P haha.

I söndags sov jag till kl 14, och då väckte pappa mig. Känns som om jag skulle kunna sova hur mycket som helst just nu.

Imorgon är jag ledig och då ska jag tvätta, packa och köpa lite schampoo och balsam och sånt inför resan. Ska samtidigt passa på att se hur mycket pengar jag kan svänga runt med ;). Måste ju spara lite också :p.



Mamma och Pappa pratar om att köpa en resa till Aruba nästa jul =) FUCK YEEEEAH!! ;)

Jag vill gärna till värmen. Speciellt nu när SMHI snackar om att det ska bli -25 inatt HÄR I STOCKHOLM!! fy fan säger jag bara.

Näee, nu vill jag att telefonen ska ringa. Hehe

Pussar och kramar!! =)