2009-08-30
 20:59:30

Mamma Mia!

En av de finaste låtarna i den här filmen är "slipping through my fingers", den sammanfattar verkligen att man inte ska låta tiden bara slinka förbi utan att leva.

åååå, nu börjar "The winner takes it all". Min absoluta favorit!!!!!

Sångkonserten i trean, nostalgi!

"Nina, du måste vara arg i början", Självklart tänker jag på Gambia-Dennis... Fan vad jag blev arg då.


Jag saknar verkligen skolan. Jag saknar lärarna och sammanhållningen, konserterna, allt som hade med musiken att göra!

2009-08-28
 14:04:35

en till liten update

Första gången jag kommer ifrån tandläkaren och känner mig glad! Hade tydligen väldigt fina och rena tänder, bara en början till hål, men dom vill laga det innan jag är 20, så slipper jag betala. Väldigt schysst av dom =).

Ska tillbaka den 9/9-09 8.50.

Gillar datumet =P.
2009-08-28
 11:14:38

Fredag

Åt helvete med min ledighet. Nej, jag måste jobba för en tjej som är "sjuk", dvs orkar inte gå till jobbet. Blir lite trött, för nästa helg när jag (förhoppningsvis) är ledig, så har jag jobbat 13 dagar i sträck. Om det fortsätter såhär, så vet jag inte vart jag ska ta vägen... Kommer att gå in i väggen innan jag fyllt 20. Jag klagar inte på jobbet, det är askul, men det tar på krafterma att jobba 10 timmar om dagen.


Saknar alla klasskompisar. Man fattade det inte när man tog studenten att man kunde sakna människor så. Vi har liksom umgåtts i 3 år och nu så har alla gått sin egen väg, känns tråkigt.

Klassfest snart nån??


Liten update såhär på fredagsmorgonen.

Fyfan om en halvtimme ska jag till tandläkaren!! BLÄÄÄÄÄ
Pussiluss
2009-08-27
 21:02:02

utmattad

Det kan jag lugnt säga. Efter snart 2 veckor på nya jobbet så kan jag säga att jag är galet trött men jätteglad! Det är så himla kul och jag trivs verkligen super! Alla jag jobbar med är helt underbara och det är sjukt kul att jobba med kusinen! =)


Allt är verkligen uppåt nu, jag känner mig snygg och jag vågar leva ut och flörta på skoj och grejer!!

Jag tänker fan inte gå tillbaka och vara som jag har varit, ledsen, och skämts för den jag är! Jag är en trevlig tjej, och jag är inte lika stor som jag har varit.

JAG ÄR FAKTISKT SNYGG, SÅ DET SÅ!



Pussiluss <3
2009-08-24
 21:59:13

löning, löning, löning, löning!! =)

WiHO=)..

13 lax till mig
2009-08-23
 20:26:25

en tillbakablick 8 år bakåt...

... av mitt liv fick jag i fredags eftermiddag, när jag står på jobbet, och någon bakom mig säger; "Nämen hej, Nina!", får seriöst hjärtsnörp och vänder mig om. Vem står där om inte en av killarna som jag gick i lågstadiet med. En av dessa killar som gjorde mina 5 första år i skolan till ett helvete, en av dessa killar som jag fortfarande blir rädd för när jag ser.

Är det normalt? Antagligen....

Andra dagen på mitt nya jobb, när jag satt och började på min tidrapport, så ser jag två namn, två killar som jag som sagt gick i lågstadiet med. Jag blir rädd och kollar på Hanna. Hon berättar att de har jobbat där i sommar. Som tur är får jag höra att båda dessa killar har fått sparken!!

Men i fredags står ändå en av dem där. Han hade tydligen glömt fylla i sin tidrapport. Han är där i mindre än 10 minuter, men jag flyr in på personalrummet och står därinne med andan i halsen och axlarna uppe vid öronen.

FYFAN säger jag bara!!! Jag höll på att slå honom när jag såg honom... Jag förflyttades 8 år bakåt och jag fattar nu hur mycket jag har växt och vilken annan människa jag är nu.

Som tur är så var jag riktigt snygg i fredags, så jag förvånade förhoppningsvis honom ordentligt.

Jag vill bara säga; NI SOM GJORDE MITT LIV TILL ETT HELVETE I 5 ÅR, NI KAN DRA ÅT HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-08-20
 22:01:41

creepy stalker hoe

det är sant! Jag har en stalker.. =P
En kille som jobbade på mitt förra jobb, som visade lite för mycket intresse till mig, men jag är verkligen säker på att han spelar för andra laget ;).

Det sista han sa innan jag slutade var ; Men då tycker jag att du ska bjuda mig på en ballongfärd.
Och nu har han gått och köpt sig en ballongbiljett.. Nästan så att man blir lite orolig =P....
hahaa


Suck, vi får se vad som händer
2009-08-16
 19:45:18

sista dagen...

Japp... det var sista dagen för mig på kaveln idag. Det kändes både bra och faktiskt lite ledsamt. Jag har ändå varit där nu i 2 och ett halvt år!
Jag blev lite halvglad när jag hörde sista låten på radion innan vi gick hem... Det var "I know you want me" med Pitbull... Har typ vart min favoritlåt sen vi kom hem från kanaris.. Tina du vet ju varför =P ;)...

Kändes lite känslosamt och lite poetiskt att sista låten jag hörde på radion på jobbet på min sista dag var just den låten. Den har jag dansat och sjungit med till under hela sommaren som jag har jobbat.


hehe, hoppas det blir bra på nya jobbet imorrn. Hanna ska lära upp mig, är sjukt taggad.



puss

2009-08-13
 16:30:25

nytt jobb

yes det är sant!! Jag har fått jobb på Ballongflyg upp och ner! Det verkar jättekul och jag ser verkligen fram emot att börja där och få sluta på kaveln. Efter snart 3 år ska jag sluta där och börja på något nytt!! JIPPIE! =D
2009-08-03
 11:29:19

semesteer

JIPPIIEEEEEE!!!!

SOOVA, SOOLA, FEESTA.....

2009-08-01
 21:41:09

imorgon

åker tinaälsklingen till grythyttan för en 3-veckorsutbildning till bartender. Jag kommer sakna henne så himla mycket. Det slog mig verkligen idag hur mycket jag har saknat henne. Vi brukade typ träffas varje dag och nu har vi inte setts sen den 17:e juni, för det var det datumet vi kom hem från kanarieöarna.

hon kommer att få det så jävla bra, är riktigt avis här ;)..

Nej, nu ska jag sova. Imorgon blir det upp 6.30 för att åka till jobbet och jobba i tio timmar. WOHOO.. fast sen är det 10 dagars ledighet!! Jippiejay, motherfuckers