2008-01-30
 18:25:53

Gud vad jag är dålig på att blogga=P

Haha, jag måste ju vara universums sämsta på att blogga. Lovade i mitt första inlägg att jag skulle blogga åtminstone en gång/dag, men det blir snarare 1 ggn/vecka=P.
 
Jaja, jag är rätt lycklig faktiskt! I förrgår var jag i Globen och shoppade efter en vinterjacka och nya bhar. Hittade båda sakerna faktiskt. En sjukt snygg midjekort beige jacka från Stadium för 899 spänn (där rök mammas och pappas klädpengar från julen, men det gör inget=P) och två bhar från Lindex. Helt vanliga, men bra att ha grejer liksom. Sen hittade jag ett par skitsöta svarta ballerinaskor med dödskallar på och ett par hjärt-formade blå örhängen.
Sen, igår när jag väntade på mamma i Forum, så sprang jag in på BikBok och hittade två fina tröjor. En grå långkofta och en grå-randig vanlig långärmad tröja=).
Fan, låter som att det ända jag gör är att shoppa, men det händer verkligen inte ofta, så detta var ett så kallat "once in a lifetime opportunity"=P.


Nu ska jag hjälpa min far med middagen.


Puss
2008-01-27
 20:56:02

fett irriterande=S

Min häst är fortfarande halt (eller ska jag skriva) igen=(.
Han blir ju aldrig frisk=(. Han har varit halt i 2½ vecka och sen trodde vi att han var frisk och dagen efter är han halt på andra bent. SUCK är allt jag kan säga....

Men jaja, all bad things maybe come to an end, who knows?


Hade hoppats på att träffa Dennis ikväll, men fick inte tag på honom, så det sket sig=P.

Har haft världens softaste helg, bara sovit, segat, vart i stallet och träffat Johanna<3. En av mina absolut bästa vänner och till dig, gumman, kan jag säga allt. LOVE YOU 4-EVER, bara så att du vet, babe(L).

P.S
Här är en bild på min underbare häst, Micro


Söt va?=P



Puss
2008-01-25
 11:58:31

ROCKBJÖRNEN!

Jag var på Rockbjörnen igår. Fy fan vad bra det var!=)

Det var bland annat artister som; Petter, Adam Tensta, Miss Li, Sahara Hotnights, Ola, Simple Plan och Takida.

Var där med Jeanette, Tina och Hanna <3. Stod längst fram vid staketet vid den runda plattformen och såg sjukt bra. Sedan var det ju bara så sjukt härligt när Björn Gustavsson var prisutdelare! Fy fan vad man skrattar när den mannen öppnar sin käft=).

Älskar fan den killen<3


Sedan har jag lite tips från Youtube; Arne-svenneriddaren, Kommissarie Späck och Ett öga Brunt=P


Puss
2008-01-22
 23:08:34

My day so far...

Haft en ganska meningslös dag faktiskt... Förutom kvällen=P

Nej, men vad jag menar med att min dag har varit meningslös, var att jag skulle börja kvart över tio och ha omprov i matte b. jag hade ungefär 4 uppgifter att göra och det tog mig en kvart. Jobbigt att åka till skolan (tar ungefär 40 min) och vara där i en kvart och sen åka hem.... SUCK...

Men resten av dagen var helt ok. Åkte in med Jeanette till stan, hon skulle köpa en väska och hitta en sjukt snygg väska på Åhléns, en sjukt röd och skitsnygg och sen drog vi till café 60.
 


Drack persikote ooch sen kom Dennis. Vi har inte setts på nästan ett halvår. Han är lite nere, han och flickvännen har gjort slut och han behövde snacka. Vi snacka i typ 1½ timme till och sen drog vi hem.

Kul att ses, men hans flickvän har typ inte velat  att vi skulle ses, eftersom hon var typ avundsjuk för att han har tjejkompisar.


Ska kolla klart på Hey Baberiba och sen ska jag sova....
Puss
2008-01-21
 19:21:50

Glömde berätta vem jag är....

Jag heter Nina och har nu äntligen börjat blogga. Försökte blogga förut, men jag orkade aldrig blogga.

jaja, jag går iaf andra året på gymnasiet med inriktning sång.
image1
Det här är jag i alla fall.


Vi syns

Puss
2008-01-21
 19:15:15

Lovely Night

Ohh, jag hade världens bästa kväll igår. Ok, inte kanske världens bästa men absolut topp 10=P.
Jag var på bio med min vän Johanna och Emma och vi såg The Darjeeling Limited. Vilken UNDERBAR film!=)
Den handlade om tre bröder som ger sig ut på en sk "andlig resa" i Indien, fast egentligen är de på väg att träffa deras mamma som alltid varit i farten och nu har hon blivit nunna. Konstig story, jag vet, men härlig måbra-film och man skrattar nästan hela filmen=).
SE DEN

Iaf, det var mycket ögongodis i den här filmen. Det var;

Adrien Brody and he's hoooot!


Owen Wilson, underbar han med=).

Sist och faktiskt minst=P

Jason Schwartzman


Nu ska jag nog laga mat och sätta mig och plugga matte=(. Jag har matteomprov och får inte få ig igen. mamma och pappa kommer inte bli glada då.

Puss
2008-01-21
 18:59:53

Välkommen till min nya blogg!