2008-08-27
 18:39:39

glad idag!

Hej alla glada och ledsna därute!

Idag har det varit en grym dag! Vi fick reda på vilka låtar vi ska köra på vår pr-vecka i höst. Och jag ska sjunga "Show must go on" av queen! Fatta lyckoruset jag fick. Tyvärr så blev varken Tina eller Hanna särskilt glada och jag förstår dom verkligen... Hanna ville sjunga "who wants to live forever" och Tina ville sjunga "Breakthru", men hanna fick istället en låt av Sting som heter "Shadows in the rain" och Tina fick "Killer Queen" av Queen. Dom blev rätt besvikna och jag håller verkligen med dom, detta är vår näst sista konsert, borde man inte få en låt som man verkligen vll ha?
Tydligen inte.

Nä, nu ska jag öva bäng! Detta ska låta riktigt riktigt bra!

Puss Puss
2008-08-13
 23:27:11

='(

Min mormor dog i söndags den 10:e augusti kl 11.57 på morgonen. Hon blev 80 år gammal, så hon hann leva ett rätt långt liv, men det är jättejobbigt och tomheten blir bara större för var dag som går. Jag vet att jag sa att jag inte tyckte om henne ibland, men jag menade verkligen inte det, och jag gråter i stort sett varenda gång hon kommer upp i mina tankar.

I december förra året blev hon diagnostiserad med levercancer och en väldigt stor tumör i bukhinnan (den hade suttit där i ca 5 år, men den utgjorde inte ett så stort hot mot resten av kroppen), men levercancern satt så dumt till att man inte kunde operera, så hon började med cellgifter... De hjälpte inte så mycket, men hon var ändå rätt pigg hela januari fram till slutet av maj. Sedan gick det fort nedåt. Hon orkade inte äta, inte prata, för hon blev så uttorkad. Sedan kunde hon inte ens gå på toaletten själv, men hon hade inte ont. För ca en och en halv vecka sedan, förra söndagen så stod hon upp för sista gången.  

Jag kan fortfarande höra hennes citat "jag är med på allt som är tokigt" och se hennes sneda leende framför mig. Men när jag öppnar ögonen så möts jag av tystnaden och tomheten utan henne. Se, nu gråter jag igen.....

Jag vet inte om min moster ljög när hon sa detta, men jag blev jättechockad när jag fick höra att det sista mormor sa innan hon dog var; "Nina är en toppentjej, verkligen en av de finaste människor jag mött, och ett bättre barnbarn får man leta efter".


Jag saknar henne jättemycket, men hon har det bra nu, hon sitter säkert på ett moln med sina föräldrar och min farmor och farfar och tittar ner på oss.



Vila i Frid mormor
f-1928-03-13
d-2008-08-10
2008-08-04
 12:00:38

...

Vilken sommar. Jag har typ inte gjort något, men ändå har den bara flugit förbi. Men ändå har jag haft det jättebra, det har ju varit varmt och skönt, så man har hunnit bli ordentligt brun=). Idag är det dessvärre inte särskilt fint, men då har man ju tid till att städa lite och gå på promenad osv osv.
Vill ni veta en lite onödig info?
Jag har inte ätit socker på ca två veckor och gått ner 4 kg! Det är helt sjukt, och jag är jätteglad för det. Jag har ju diabetes, och jag har lyckats sänka ner mitt kvällsinsulin (det räcker i 24 h) från 50 till 38! Så sjukt att det har gått att sänka ner det bara på att inte äta socker.
Jag trodde det skulle vara jättejobbigt att sluta, för jag var verkligen beroende, men det har gått aslätt.

Ne, nu ska jag sluta ta upp den tid det tar för dom som läser detta inlägg=P.


Puss och kram