2008-02-14
 21:31:45

Ett till inlägg om hästen.

Jag vet att det redan finns ett inlägg om min häst, men här kommer ett till, som är ganska ledsamt=(.

Min häst är sjuk, han har varit halt i ungefär 1½ månad och i tisdags när jag kom till stallet så kunde han inte stå på sitt högra framben. Veterinären kom ut och gav honom en smärtstillande spruta och kunde bara konstatera att det var något fel på benet, men hon visste inte vad. Idag ringde stallchefen till mamma och berättade att han hade så ont så att han bara stod och såg olycklig ut (han springer runt runt annars). Hursomhelst, så åkte mamma och min storasyster in till Täby galopps hästklinik. De kom precis hem och de fick beskedet från veterinärerna där att han förmodligen har fång (en bensjukdom på hästar som orsakas av gräs eller hö), och då finns det inte så mycket att göra=(. Och då måste han stå inne resten av sitt liv, och det vill inte jag. Han är 20 och jag vill inte att han ska leva sina sista år på jorden och lida.

Over and out
2008-02-07
 19:28:40

Hatar att vara sjuk

Har varit sjuk både igår och idag. När jag blir sjuk, så är jag sjuk i ungefär 1 dag.

Det är så sjukt tråkigt, men man får ju tänka positivt=P.
Jag har hittat klockrena skämt i dassboken, som min mor köpte hem=P. ibland får man ta till det som är roligt när man kan skratta åt nästan vad som helst.

Här kommer några exempel:


Doktorn skrev:

Patienten tillät inte en obduktion

Patienten har inte tidigare begått självmord

Patienten åt våfflor till frukost och anorexia till middag

Hon är lam från tårna och nedåt

Ingen indiktation på akut kirurg i buken

Vaknade imorse med höger hand

Har tappat knät två gånger utan att han ens vet vad det är för fel

Födelsevikt 3 500 kg

Har sedan sensommaren fått ont i bröstet i samband med snöskottning

Patienten jobbar som elektriker. Inga kända proppar i släkten.

Sugmärken efter ryggen efter besök hos naturläkare.

Orkar inte julpyssla som vanligt. Läggs in på IVA för observation.

P.S om ni inte skrattar så bevisar det bara att jag har universiums sämsta humor, men det gör inget=P
2008-02-05
 18:57:05

I WANT THE TRUTH!

Ok, I want to know the truth! No more lies and You know You can't escape. Someday we'll stand face to face with each other and then I want the real truth! You say You love us all equally, but we all know that it's just not right! I'm on to you big man up there in the sky!

Såhär ligger det till....
Det var en tjej i stallet som hade en hjärntumör. Hon blev frisk, men ett år senare var den tillbaka och satt så att man inte kunde operera på den. Detta var ungefär 5 månader sen. Hon blev sämre och sämre och till slut kunde hon inte längre åka till stallet. Ungefär en månad senare var hon så dålig så att hon inte kunde prata längre. Ytterligare ett tag gick och hon förlorade makten över sina ben. Detta var en månad sedan.
Idag, när jag var på väg ut till stallet, fick jag reda på att hon tog sitt sista andetag natten till lördag!

Världen är bra orättvis och förjävlig, rent utsagt!!

Ibland undrar man och jag har verkligen börjat tvivla på att det finns en Gud! Jag har iofs aldrig varit speciellt troende, men man har ju ändå alltid trott att det finns en högre makt som kan förutbestämma allt som händer här på jorden. Men om det nu finns en Gud, varför finns det så mycket lidande på jorden?? Varför svälter så många I Afrika, varför krigar mellanöstern? VARFÖR?!?!?!?!?!?!?!?!?


Nu ska jag sörja i min ro, och be en bön om att en vacker dag ska jag stå inför honom och skälla ut honom inför noter.


RIP Lotta



over and out

2008-02-02
 22:46:45

Helgen

Fan att jobbet alltid ska förstöra mina helger!!!
En i min klass har fest hos sig ikväll och självklaret jobbar jag från 9 imorrn bitti, så jag kan inte komma bakis till jobbet. och jag vet, man kan va på fest utan att dricka, men hur kul är det att umgås med folk som bara är pissfulla och jag orkar inte ta hand om folk som spyr och lutar sig mot en bara för att få stöd när de spyr=P.

Jaja, man tjänar ju trots allt 70spänn i timmen=P.

Men imorrn kväll kommer älsklings-Jeanette, vi ska bara slöa och ha spa/film-kväll<3.
Jag kan inte fatta hur en människa kan få en att må så bra=). Hon får mig alltid glad och jag kan berätta allt för henne. Det är detsamma för Hanna, Tina och Johanna! Det spelar ingen roll vad klockan är, man kan alltid lyfta telefonen och ringa dem, hur dåligt man än mår, så lyssnar dem alltid på mig. 
Jag klagar mycket, sån person är jag, men de lyssnar alltid och kommer med de bästa råden som bara vänner kan komma med.

Vill bara berätta för er tjejer, ni betyder mest för mig i hela mitt liv, mer än någon kille eller vad som helst!
Bara så att ni vet<3



Kärlek
Puss