2009-07-31
 18:01:17

191 timmar...

japp, så många timmar har jag jobbat i juli! Det känns rätt så najs nu i efterhand. Om man räknar i hela dagar (24 timmar) så är det ca 8 hela dagar!!! HEEELT galet..

Men det kommer bli fruktansvärt najs till lönen som kommer 25 augusti! Lite drygt 12 tusen spänn.. Kommer bli bra till greklandsresan som blir av i september. På måndag ska vi sätta oss ner allihop och boka! Jag är så jävla taggad!! =) =)

Ha en trevlig helg.

Puss
2009-07-26
 11:57:20

Micro

<3 <3 R.I.P <3 <3
Miraculix f. 1988-06-09 d.2008-12-08


2009-07-26
 11:52:45

saknad

Fan vad jag saknar alla kompisar. De enda jag träffar just nu är min familj och jobbarkompisarna. De är roliga och så, och johanna och jag är ju jättebra vänner, men jag saknar alla som jag brukade vara med, Tina, Hanna, Ida och Jeanette framför allt. Känner mig sjukt isolerad pga jobbet, men man orkar inte träffa folk när man börjar 5 eller 5.30 dagen efter. Jag är lite som en zombie just nu, jag sover, vaknar, äter, promenerar, cyklar och sen sover jag igen. Det är mina dagar just nu. Vilket liv va?!


Jag saknar Micro jättemycket, jag saknar att komma ut till stallet, till tystnaden, bara att få tränsa honom och hoppa upp och skritta ut i naturen, bara han och jag. Jag saknar att komma till stallet och få se hans fina ansikte, hans jättefina ögon och känna hans mjuka päls under fingrarna. Nu finns bara de minnena kvar, för han finns inte mer =(. Jag saknar hans klumpighet, hans galna påhitt och hans oskyldiga min.

Jag är så trött..
2009-07-25
 22:20:12

gårdagen och idag

Gårdagen var fantastisk. Inte bara var det min sista jobbdag av de 9 dagar jag nu har jobbat, jag åt sushi för första gången och tyckte det var ganska gott också! Suck on that! muhahaha

Kvällen var jättehärlig, först lite GT till drink och sen mat, sen spelade vi canasta, jag och kajsa mot mamma och pappa, jag och kajsa förlorade. Sen gick vi ut med molly och sen somnade vi väl runt 12. Jag vaknade först vid 7 imorse och tänkte, "jag skulle nog kunna gå upp nu, för jag känner mig rätt utvilad, men jag går och lägger igen."

somnade om på en gång och vaknade av att det mullrade till på långt håll. Det var för övrigt helt tyst hemma, och jag tänkte att klockan är nog 12 eller så. Satte igång mobilen och höll på att svimma när visaren stod på 15.54!!!!!!

HOLY SHIT asså.. har aldrig sovit så länge i mitt liv!!

Puss iaf
2009-07-24
 17:26:16

Härmar älsklingen lite

Förlåt söttina, för att jag lånar frågorna från dig.. men jag hittade inget att skriva =P. <3


Bästa promenad: Saltis-runt
Favoritgata: Götgatan
Favoritdrink: Pim-pam-pum (Pink Panther) och Cosmopolitan
Bästa mikromaten: Popcorn ;)
Favoritförort: Nacka
Läser just nu: Inget, har just läst ut "Tusen Strålande Solar"!! En bok man bara inte får missa, av författaren Khaled Hosseini, som skrev "Flyga Drake"
Bästa fyllekäket: Cheeseburgare
Bästa förfestmusiken: Nrj at the club
Senast gnolade: Cidinho & Doca; Rap das armas
Mitt sämsta köp någonsin: Hmm, kan inte säga på rak arm... 
Dansar helst till: I know you want me- Pitbull och Evacuate the dancefloor- Cascada
Så får jag tiden att gå i kollektivtrafiken: Sömn och musik
Hejar på: min viktnedgång
I datorn: för mycket nedladdad musik ;)
Senaste impulsköp: Gladiatorsandaler på Mezzo
Användbar pryl: min Mulberryväska. Fruktansvärt snygg och praktisk storlek
Vilken utekväll skulle du helst av allt återuppleva: Andra utgången på kanaris med Tina <3. Och vår skiva såklart. =)


Puss
2009-07-22
 17:41:00

FUUUUUCK

hahaha, fy fan... Jag skar mig i tummen idag. ½ cm rakt in vid nageln... Jävlar vad det blödde, men nu äntligen 12 timmar senare har det slutat blöda. Ringde vårdguiden förut, de sa att jag skulle ringa nacka närakut och höra vad de sa. Det var en riktigt grinig klimakteriekossa som svarade och hon var så jävla bitter; " Ja, vi kan ju inte göra något nu, när det har gått mer än 8 timmar. Vad tänkte du med som inte ringde innan?"

Jaa, kanske för att jag satt fast på jobbet och inte kunde ta mig därifrån och så.

När jag precis hade skurit mig, så hoppade jag runt bakom disken på jobbet och skrek. Det gjorde så jävla ont och kunderna (testosteroncentralen #1 med byggkillar) rynkade ögonbrynen och undrade vad jag gjorde för något.
Sedan satte illamåendet in. Jag blev jätteyr och fy fan vad jag mådde illa.

När jag kom hem, så blev jag jättetrött och somnade. Sen vaknade jag av att det gjorde så himla ont, så jag plåstrade om såret igen, och då blödde det jättemycket igen. Det var då jag ringde vårdguiden. Sen kom mamma hem och hon tyckte att det inte såg ut som att det behövdes några stygn, så jag lyssnade på henne...

Det återstår att se hur det blir med min stackars tumme.

Hur har er dag varit?

Puss
2009-07-21
 19:55:14

lååååååååg

Faaaan, jag vill bara vara ledig nu. Imorse försov jag mig. Skulle börjat 5.30, men idiotjag försov ju mig, stängde av väckarklockan och sov till 6.20, då jag vaknade av ett sms från chefen; Kommer du strax eller vem ska börja 5.30? Lotta ;)...

PANIIIIIIIIIIK!! Vilken jävla tur att mamma fortfarande var hemma. Hon skjutsade mig så jag var på jobbet tjugo i 7.

Som tur var blev inte Lotta arg, hon skrattade bara och sa att det är sånt som händer. Jävligt schysst =).


Väntar fortfarande på svar från något företag!!!!!!! Vill ha ett nytt jobb och det är nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-07-19
 23:11:26

hahaaa

vilken jävla dag!! haha jojo kom in vid 9 och ser ut som om någon har skrikit henne i öronen sedan 10 igår kväll och hon ser ut att vilja dö...  hon hänger över disken och säger aldrig mer.. haha hon var så bakis, jag har nog aldrig skrattat åt någon så mycket. Hon vet att jag älskar henne, så det var kärleksfullt hånskratt, haha sötnos.

Dagen var lååångsam och när vi var klara på jobbet så åkte vi hem till mig och hade köpt med oss pizza, melon och körsbär. Det var muche najs... Vi har sett Släkten är värst och släkten är värre. Så jävla roliga filmer!! haha...

Nu ska jag sova. Upp med tuppen och ut med molly innan jag hoppar på cykeln till jobbet!

Nu är det bara måndag-fredag kvar och sen är jag ledig i hela 5 dagar!!!! =)

Kommer dock bli en jobbig vecka..
måndag 10-17
tisdag 5.30-14
onsdag 5.30-14
torsdag 5.30-14
fredag 5.30-14

wohoooooooooooo

Puss och godnatt
2009-07-18
 21:05:19

suuuuck

Efter snart tre års trogen tjänst, vad får jag? Jo, efter studenten frågade jag min chef om jobb i höst och hon sa, självklart, får du jobb, inte heltid med en 3-4 dagar i veckan... nu frågade jag henne och vet ni vad det blev?!!!!


jo, det ska jag berätta, varannan helg, precis som förut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Fuck her!!

Nu står jag utan jobb, fantastiskt!

Helvetehelvetehelvete......
2009-07-16
 14:34:43

Idag

Känns det bra! =)

Ville bara berätta det ;).

Här är skorna som jag köpte häromdagen i stan.. Jag har köpt Gladiatorsandaler, det trodde jag aldrig att jag skulle göra
Snygga va?!

Lite bilder från idag ;)


Vi har väldigt fina blommor hemma, tänkte visa några =P


Fina va?

Puss <3
2009-07-15
 17:15:00

mitt schema...

... de närmsta 9 dagarna;
Torsdag; 5-12
Fredag; 12-18.30
Lördag; 9-17.30
Söndag; 8-17.30
Måndag; 10-17
Tisdag; 5.30-14
Onsdag; 5.30-14
Torsdag; 5.30-14
Fredag; 12-18.30

SKÅL!!!!! =P
2009-07-13
 19:37:47

Duktiga jag!!

Idag har jag cyklat till jobbet igen. Det var den 4:e dagen i rad, och det känns så förbannat bra!! Det är 1,1 mil till jobbet, så när man har cyklat både fram och tillbaka så har jag cyklat 2,2 mil!! =)

Jag har nu cyklat till och från jobbet 7 gånger de senaste 10 dagarna =)...

Känns mycket bra..

Puss

2009-07-09
 20:34:03

trött, så trött....

jag känner mig så jävla ensam just nu. Familjen åker ut på sjön igen, och jag är hemma.... igen, bara för att jag måste jobba. Jag vet att jag inte borde klaga, för jag har ett jobb, ett rätt bra jobb, men det känns lite ohumant att behöva jobba sisådär 70 timmar/vecka. Speciellt när man inte ens är ledig 12 timmar mellan jobbpassen.

Gud vad jag klagar, men jag är så trött att jag är nära gråten hela tiden. Det känns inte bra någonstans, men jag måste få ihop pengar. Jag börjar ångra att jag klippte kort, nu kommer jag ihåg varför jag inte har haft kort hår sedan jag var liten, bara för att mitt redan runda ansikte blir ännu rundare och jag ser om möjligt ännu tjockare ut.

Jag hatar att må såhär. Jag hatar att jag aldrig kan vara nöjd, jag hatar att jag alltid ser ner på mig själv och jag hatar dem som gjorde att mitt självförtroende krossades när jag var liten. Jag har verkligen 0 självförtroende.

Jag har världens finaste vänner, jag har världens bästa familj, så varför klagar jag? Egentligen?!

Alla andra på jobbet är lediga åtminstone 2 dagar i veckan. Jag är ledig 2 dagar på 2 veckor. From idag så jobbar jag 6 dagar i rad, sedan är jag ledig 1 dag, och sedan jobbar jag 9 dagar till...... I RAD! Jag fattar inte hur jag ska orka.

usch, jag är inne i en sån här låg period igen. Det blir nog bättre av lite motion och musik och annat trevligt... Hoppas jag...
2009-07-07
 21:16:39

mj's begravning

sitter och kollar på direktsändningen av hans begravning och helvete vad den är vacker. Jag blev helt galet rörd när Usher sjöng; Gone to soon. Han började ju gråta ffs.Gud vad han var duktig, allas vår MJ. He's going to live forever and ever and ever. Det är så himla sant.!

Vila i frid Michael Joseph Jackson.


Nina 
2009-07-05
 22:58:22

nu börjas helvetet igen...

imorgon är det jobb igen. Fast nu jobbar jag bara måndag och tisdag, sen är jag ledig på onsdag. Men sedan jobbar jag torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag. Sedan är jag ledig på onsdagen och sedan ska jag jobba 9 dagar i rad! Det är så jävla härligt också när man inte ens har ledigt från jobbet i 12 timmar, för jag jobbar sådana pass så att jag slutar 18.30-19.00 och sedan börjar jag igen kl 05.00. Jag tror fan inte ens att det är lagligt, men jag har inget att säga till om, för jag är inte med i facket.

Man kanske ska ta och bli det, så att det slutar vara så här på jobbet.

just nu är jag så trött så att jag nästan kollar i kors... Men men, man får ju tänka positivt, lönen för juli kommer att bli fantastisk. Jag jobbar nämligen 26 dagar i juli, mellan 7-9.5 timmar varje dag, så det kommer verkligen bli trevligt.

Jag ska spara det mesta, men för en del ska jag åka till kreta och bara festa i 2 veckor, bli härligt full och glömma sverigehelvetet och verklighetens tråkiga stämning. Jag hatar sverige, det finns inget jag hellre skulle vilja göra än att flytta härifrån, bo på ett trevligt ställe, med trevliga människor, fast jag skulle sakna Tina, Johanna, Hanna och Jeanette så himla mycket dock. Dom får helt enkelt komma och hälsa på, vart jag nu har flyttat ;).

England eller Australien är två länder jag vill bo i. Man kan ju alltid drömma, fast jag kommer nog bli fast i nacka, bli fast på kaveln och bli gammal, fetare och bitter. Det låter väl som en framtid att drömma om... eller?!


Puss nu ska jag sova
2009-07-03
 20:27:23

jag kan berätta...

att man inte är ska dricka vin och drink när man har sovit 4 timmar natten innan och har jobbat hela dagen lång. Jag kan också berätta att jag är rätt onykter just nu, eller som både Tina och Jeanette har sagt; "jag är inte full, jag är i kemisk obalans", haha det är såå rätt och sant =).


Puss
2009-07-02
 21:49:41

vilken vecka.....

Har jobbat sen i lördags. Skulle vart ledig igår, men louise fick åka akut in till sjukan med blindtarmsinflammation, stackarn =(, så jag fick hoppa in och jobba... Började 6 imorse igen och jobbade till 4, sen åkte jag hem och la mig i solen och badade några gånger... jag borde verkligen gå och lägga mig nu, för jag ska upp kvart över 4 och börja jobba kl 6, tänkte cykla till jobbet igen imorgon. På lördag ska jag jobba mellan 8 och halv 6 eller till 6, man vet aldrig, och på söndag kanske jag är ledig. Hoppas det, för jag ska jobba hela nästa vecka också. Fuck it vad jag kommer vara slut om jag inte får ledig en enda dag på 2 och en halv vecka!!!! Men det blir najs i plånkan sen ;)

Nej nu ska jag sova..

Puss och godnatt