2009-06-28
 17:17:16

fantastisk dag!

Dagen började med jobb kl 7. Kanske inte bästa starten på en så här varm dag, men det är ju pengar ;).

När jag hade slutat, kl 12, så åkte jag hem, och då möttes jag av min syrra i dörren, hon skulle till en kompis och bada, så jag hängde på och det var 22 grader i vattnet!! Så hiiimla skönt. Badade 4 ggr =). Sen cyklade jag hem igen och duschade, och nu ska jag bara sminka mig, och sedan bär det av till ida!! <3, mitt hjärtegull som jag inte har träffat sen studenten. Vi ska grillchilla lite hemma hos henne, och sedan ska jag åka hem igen, för jag ska jobba imorrn med.

Helt fantastisk dag, med andra ord.

Puss
2009-06-27
 19:35:13

1,2,3,4

haha,

RUMBA, I know you want me, You know I want ya, you know I want chaa

http://www.youtube.com/watch?v=E2tMV96xULk

Bästa danslåten på kanarieöarna ever!!!

Även en mkt bra strullåt =P.

Puss

2009-06-26
 12:04:17

RIP

Det är sant, även om jag inte har förstått det än. Hur kunde han dö?! Fy fan vad världen är orättvis. 50 år gammal! Han var 1 år äldre än min mamma, och fick hjärtstillestånd. Även om han har opererat sig så många gånger och levt som han har levt, så är det ändå inte rättvist att han skulle dö så tidigt!

Vår King of Pop!!!

Jag ska sätta mig och lyssna på Heal the World. Det ska jag göra.

Vila i Frid
2009-06-25
 14:23:52

Före/Efter



Vad tycks?? =)
2009-06-25
 10:54:13

!!!!!!

Det blev så jävla snyggt!!!! Håret blev galet snyggt, verkligen! Kortare i nacken och lite längre fram, det längsta når mig till hakan, och jag ser faktiskt lite äldre ut och det blev bara bra!! =) =) =)

Så nervös som jag var innan, så är det inte konstigt att jag blev nöjd, eller hur? ;)

Jag ska bara ladda över bilderna från mobilen till datorn, så ska ni få se en före och en efter-bild.

PUSSPUSS
2009-06-24
 11:40:03

usch!!!

Jag är så jävla nervös! För att klippa håret, det är helt sjukt =P. Jag har seriöst inte varit korthårig sen jag var i 8-9års åldern. Det blir en page, lite längre än till hakan, men inte längre än så. Jag lovar att lägga in en före och en efter-bild.

Vi ses om några timmar, då är jag korthårig!! GAAAAAH! ;)

Puss
2009-06-23
 17:24:27

Holy macarony!!!

Pratade precis med min mamma, och vi får alltid pengar för våra betyg och för mitt slutbetyg får jag; 8 400:-!!!!!!! Helt jävla galet. Nu är jag glaaaaaaad. De åker direkt in på sparkontot, en början till utlandsstudierna kanske, ifall jag hittar något.


=)=)=)=)=)=)=)=)

jag är också galet nervös. Imorgon åker mitt långa fina hår. Eller, det är inte så fint längre, det är så himla slitet, så nu ska det bli en snygg (förhoppningsvis) page. Jag lovar att slänga ut bilder på det när jag är klar imorgon. Jagg är bara lite rädd att de ska klippa för mycket, frisörer har den tendensen. Om jag ber honom klippa axellångt, så blir det nog jättebra! =).


Puss
2009-06-21
 15:14:06

Söndag

Jahapp, här sitter jag nu, inomhus, på en fin dag. Bara för att jag mår dåligt. Skulle egentligen ha jobbat idag mellan 8 och 17.30, men jag vaknade inatt av att jag mådde illa, har spytt flera gånger inatt. HÄRLIGT liksom =P.

Men man ska inte klaga... eller ? ;).

Jag kan glädja er med att sugmärkena nästan är borta nu ;)


Puss
2009-06-19
 22:01:55

Midsommarafton...

Har inte haft den roligaste dagen, men jaja.... Har inte riktigt kommit in i de vanliga gängorna än, men det kommer så småningom.

Jobbade idag mellan 8 och 2, aslite folk, men rätt kul ändå. Det är ju pengar liksom.

Sitter just nu och kollar på Billy Elliot. Fan vad den filmen är bra!

Igår eftermiddag beställde jag en klipptid. På onsdag kl 1 åker mitt långa hår! Jag har inte haft kort hår/page sedan jag var 9 år gammal. Det ska bli spännande att se hur det blir. Det enda jag begär är att jag ska kunna sätta upp håret i en tofs. =)
Jag är faktiskt väldigt nervös. Tänk om det blir jättefult, tänk om mitt redan runda ansikte kommer att se helt galet ut?! Då dööör jag =P. Nej, inte riktigt, men jag är lite orolig iaf.

Hehe... jag kan inte sluta tänka på Jerry..... PIIINSAMT, men fuck it vad han var bra på att dansa.... hehe och.... kyssas;)

Jag är lite obsessive, men va fan... en crush (till?) är väl inte helt fel?..

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på filmen och kanske ta mig en kopp kaffe.
Babe, det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig! du är mitt allt! <3

Puss
2009-06-18
 14:26:47

Well, tjena tjena mittbena, i'm a little bit hockeyfrilla

Haha, fan vilken underbar vecka på kanarieöarna! Tack hjärtegull, för världens bästa semester!

När vi kom dit så fick vi välrdens äckligaste hotellrum, men det fick vi bytt snabbt =).
Vi har bara solat, badat, festat och haft allmänt underbart!! =).

Utgång 1 var ganska händelselös, bara lite för mkt dans för tinas del ;) <3.

Utgång 2 var garanterat mer händelserik, barrunda och strulx2 för min del. Ett misstag och 1 Jerry ;)
Jerry och jag dansade nästan hela kvällen och fan vad han var bra på det. Han var även galet bra på att kyssas =P.

Utgång 3 var också ganska händelserik, mkt dans med Jerry och vi strulade så många gånger att jag tappade räkningen ;). Jag har fått rätt bra självförtroende efter den här veckan, med så mycket uppskattning kan man ju säga ;).

Hanna, jag har aldrig fattat hur sexigt det är när en kille kysser en på halsen, men nu fattar jag det =).

Jag har bildbevis på mina fina sugmärken (hoppas dom försvinner snabbt bara, för jag ska jobba imorrn haha), men haha jag har gett igen också =P.


I både lördags och måndags försökte några britter få med oss på ett JÄTTESTORT (enligt dem iaf) båtparty, men vi kände båda att det inte verkade så kul, men efterfesten var ju galet kul i alla fall. Vi fick jäättefina (noot) t-shirts där det står; Chinawhite Aftershock PARTY

Galet fula, men det var kul. Vi fick också hula-hulaband i olika färger och fina små stamps på armarna, första gången stod det Costa Party och i tisdags fick vi en liten gubbe med fötter och ögon =P.

haha, det har verkligen varit sjukt kul!! EN GÅNG TILL!!!!!!!!! =)


Puss <3 <3 <3 <3
2009-06-08
 21:56:08

Studenten!

Jag har tagit studenten! Helt galet.

Den finaste presenten fick jag från mina föräldrar, en Mulberryväska!!! HELT GALET FIN är den =).

Men, jag fick ett sånt fint kort, där det stod;

"Without your past, you have nothing on which to build your future. Without your future, your past would have no opportunity to come into full bloom."

Så fint, fast det finaste kommer här;

"Du står nu vid en viktig milstolpe i ditt liv. Mycket roligt har hänt under skoltiden och mycket roligt kommer att hända framöver. Du hamnade verkligen på rätt plats i livet när du valde musiklinjen. Du har utvecklats enormt och nått fantastiska resultat både inom musiken men också i de övriga ämnena (som alla kanske inte ligger dig så varmt om hjärtat...)
Vi önskar dig all lycka och välgång i framtiden och kom ihåg att vad som än händer så finns vi här för dig. Många kramar på din stora dag från mamma och pappa"

Jag blev så himla rörd när jag läste det. Mina föräldrar är världens bästa och jag älskar dem så himla mycket. De är helt enkelt bäst! Jag älskar er!

Puss
2009-06-06
 19:25:44

Dikt

Häromdagen när jag bläddrade igenom tidningen, så råkade jag komma till dödsannonserna. Min blick fastnade på ett namn, som jag absolut inte kände igen, men han blev bara 23 år gammal. Jag gissar på en olycka, för det stod att han hade ryckts bort hastigt. Iaf, så hade hans anhöriga satt in en sån vacker dikt, som jag bara måste lägga in här. Den gick så här;

" If tears could build a stairway and memories were a lane, we would walk right up to heaven and bring you back again. No farewell words were spoken no time to say goodbye, you were gone before we knew it and only God knows why. Since you'll never be forgotten, we pledge to you today, a hallowed place within our hearts is where you'll always stay."

Jag började nästan gråta när jag läste den. Den är så vacker och man känner verkligen för familjen och alla hans vänner.

Puss <3
2009-06-03
 22:23:48

GAHHH

Om 6 och en halv timme ska jag upp!! Då ska jag fixa mig iordning för studenten!!! My day is finally here!!! Eller ska jag säga; OUR day is finally here!!!!

Helt galet och fan vad jag kommer gråta imorgon. Det är så sorgligt att sluta och vara tvungen att lämna alla =(.

Men det är tur att det finns något sådant som kallas för facebook ;)


Neeej, nu ska jag sätta fast de sista lösnaglarna och sedan blir det sängen!
Sov gott

Puss
2009-06-01
 23:14:09

Grattis kusin!!!

Imorgon tar han studenten!!! Hihi, så glad för hans skull. För efter hans tur, så är det jag och klassen!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIE=)


Idag har vi (jag, jeanette, hanna, ida och luis) skrivit lakanet till flaket. Det blev jättefint. Det står;

4/6                                   2009
06ESMU
Nu är det dags att sluta tjonna.




Visst är det bra? Jag kan bara inte fatta att 3 år äntligen är över. Helt galet.

Puss