2010-07-31
 19:11:11

Varför gör jag det här mot mig själv?

Varenda gång jag säger hej då till mamma och pappa krossar jag mitt eget hjärta. Det är så himla jobbigt och jag blir så himla ledsen varenda gång. Trodde att det skulle bli lättare för var gång men det blir snarare mer och mer jobbigt.

Som mamma sa; Man får tänka positivt. Tänk om man skulle tänka "gud vad skönt att slippa se er igen".
Och så är det verkligen.

Och tur är det att jag har Mark. Han tar hand om mig och tröstar mig när jag blir ledsen. Han är verkligen så himla underbar! Jag älskar honom så himla mycket.


Neej, nu ska jag ta och laga lite soppa.

Massa pussar till min underbara familj och alla mina vänner.

xoxoxo

Nina
2010-07-30
 01:10:04

Inception...

Alla säger att den är så himla bra, så vi var och såg den idag. Det var jag mamma, pappa och Mark och jag måste säga att vi alla bara var så himla förvirrade efter att den var slut. Jag tyckte faktiskt att den var rätt dålig. Grymt coola effekter, det håller jag med om, men allt det andra var bara skumt. Handlingen var bara ett hopkok av snygga och rätt bra skådisar med ett rätt kasst manus.

Jaja, det  är precis som det var med Avatar. Alla tyckte att den var helt fantastisk och jag avskydde den verkligen.


Jahapp och här sitter jag nu, min sista kväll i sverige för denna gång och jag är riktigt ledsen. Vill inte åka härifrån, vill stanna här ett par veckor till. Men jag trivs ju så himla bra i London så jag ska ju inte klaga. Det är bara att jag önskar att alla vänner och familjen kunde vara där också.

Nej nu ska jag sova.

Massa pussar och kramar

xoxoxo

Nina
2010-07-28
 11:34:09

Inte många dagar kvar här nu...

De här 2 veckorna hemma har gått alldeles för fort. Jag hade gärna stannat kvar en vecka till. Känns som jag inte haft någon tid att spendera med mamma och pappa. De är de jag har saknat mest och så hinner jag inte spendera någon tid med dem.

De ska komma och hälsa på mig i slutet av augusti så då får jag ju träffa dem igen snart iaf.

Hoppas alla har det bra

Massa pussar

xoxoxo

Nina
2010-07-24
 13:50:23

Långt break från bloggen....

Har faktiskt inte haft någon lust att blogga på ett tag, men nu har det återkommit. Har varit hemma en vecka nu och det är helt underbart. Så skönt att bli omhändertagen av mamma och pappa och bara njuta av livet ;).

Har varit i Åre tisdag-fredag och igår körde jag hela vägen hem. Det tog lite drygt 9 timmar och jag var helt slut när vi kom hem.

Ikväll ska jag och Mark ha lite grillkväll med mina kompisar. Hoppas bara att vädret blir lite finare, men om inte så får vi väl grilla under ett paraply hehe.

Imorgon ska jag träffa tina en stund och sen ska jag och Mark ha picknick med Linnea på kvällen. På måndag blir det grillchill hos hanna med Jeanette och Zebbe. På tisdag ska vi till Åland över dagen och leka lite hehe och sen är det inte så många dagar kvar.

Massa pussar och kramar.

xoxoxoxo

Nina
2010-07-15
 15:13:24

Inte manga timmar kvar nu ;)

aaaaa vad jag langtar efter att fa traffa alla igen! Imorgon 13.30 gar planet och jag jobbar nu mina sista timmar pa 2 veckor! =D


Snartsnartsnartsnartsnart =D

Pussar och kramar

xoxoxo

Nina
2010-07-13
 15:11:32

Jag vill vara hemma NUUUUUUUUUUUUUUUU

Aaaa detta ar varldshistoriens absolut samsta dag!
Hur stressigt som helst, jag har gjort 3 personers jobb och ar seriost helt slut! Jag ar alldeles for snall ocksa, for jag kan inte saga nej och nu har jag min forsta rast for dagen och jag borjade 8 imorse. Har inte ens atit frukost, jag hann inte.

Sen ar jag faktiskt irriterad pa Anna idag. Vi star bada i Deli-baren under lunchen idag och imorgon, eftersom Sesay ar pa semester. Jag rakar gora ett ynka misstag och hon kan inte sluta ga pa mig for det. OK, jag rakade skriva fel pris pa en smorgas, det gjorde en skillnad pa 10 pence i kassan. Hon vet att jag inte brukar jobba i delin sa ofta, sa misstag ar ju faktiskt helt ok ibland, men inte idag!

Jag tror dock att alla har en dalig dag idag. Jattemanga ar pa daligt humor och stressade som fan.

Neej nu ska jag satta mig och forsoka ata nagot. Har gatt over gransen for hungern nu, har redan passerat illamaende-stadiet och nu ar jag inte hungrig alls. Men nagot MASTE jag ata.

Jaja

Ses pa freeeeeeedag!

Massa pussar och kramar
xoxoxoxo

Nina
2010-07-11
 15:55:01

Vilken kväll! =)

Hade så himla kul igår!

Skulle träffa Anna på Tigertiger kl 7 igår för lite drinkar, och jag kom dit vid kvart i.
Det var inte alls så mycket folk där, så jag fick ett bord på övervåningen. Hade tur också för det var happy hour fram till 8 och vi fick drinkarna till halva priset.

Köpte en Passion fruit Caipirihna och satte mig och väntade på Anna. Hon smsade mig och sa att bussen var sen, så jag satt där alldeles själv.

Såg en kille gå förbi ett par gånger och när han gick förbi för 3e gången så stannade han vid mitt bord och sa; Sitter du fortfarande alldeles själv? Väntar du på en dejt?

Haha började skrattade och sa att jag väntade på en kompis och då sa han att om jag fortfarande var själv så skulle han sätta sig med mig och prata med mig.

Han kom förbi 5 minuter senare och jag var fortfarande själv, så han satte sig med mig och vi pratade i ungefär tills Anna kom, 15 min senare.

Han var faktiskt trevlig, men jag sa till honom att jag hade pojkvän och då gick han därifrån haha suuck =P.

Vi fortsatte till Salsaklubben och dansade till ungefär 1 och sen åkte vi hem. Eller jag åkte till mig och Anna till sig. Men det var en jättetrevlig kväll och det var så himla kul att dansa igen =)


Nu ska jag åka hem till Mark, där jag ska sova tills vi åker till Sverige på fredag!! Åååå vad jag längtar..

Massa pussar

xoxoxo

Nina
2010-07-10
 15:40:39

Hade helt underbart igår!

Igår efter jobbet så gick jag, Francielle, Monika, Ewa och Magda ut och tog en hel del drinkar på en jättetrevlig bar som heter Auberge vid London Bridge.

Vi gick dit vid 5-tiden när alla hade slutat och satt där till strax efter 10. Och det bästa var att jag bara spenderade 5 pund ;). jag, Francielle och Magda delade på en 4-pintstillbringare med öl, som kostade 10 pund och sen köpte jag en Pimm's och cola för 2.50. Sen kom Francielles pojkvän James och han bjöd på typ 3 drinkar och sen kom Ewas kompis (pojkvän?) och bjöd på ytterligare 2 drinkar.

Så jaa, jag var rätt full, men vi hade så himla kul så det kändes inte allt för mycket.

Vi satt på uteserveringen, för det var så himla varmt nästan 33 grader(!!) och bara skojade och skrattade hur länge som helst =)

Nu sitter jag ute på balkongen i bikini och solar och har precis målat naglarna. Ska snart börja göra mig i ordning inför ikväll, då jag ska på salsa igen. Det är verkligen jättebra träning, för man rör hela kroppen och förra gången dansade vi i nästan 5 timmar ;)

Igår kom också Oscar tillbaka från sverige, men han kommer nog bara vara här i 2 veckor, för han har tröttnat på london.. han har inga pengar och får inte jobba tillräckligt mycket, så han vill åka hem igen. Men vi får se hur det blir när hans flickvän kommer hit. 

han är för övrigt skyldig mig 45 pund som jag lånade honom förut och jag hoppas verkligen att jag får tillbaka dem. Jag är alldeles för snäll, men jag ville hjälpa honom så jag hoppas att han kan betala tillbaka. Annars kan han ju sätta över det till mig när han kommer hem igen. Jag har inte så knapert.

Massa pussar

xoxoxo

Nina 
2010-07-08
 23:02:40

Jag har börjat spara småmynt

Det är helt sjukt vad mycket mynt man får, och eftersom jag bara har ett bankomatkort, så har jag alltid kontanter och det känner jag verkligen mig inte säker med, men ändå. Jag har i alla fall börjat spara alla småmynt jag får och jag har redan över 50 pund i småmynt. Alltså 2-pund, 1-pund, 50p, 20p, 10p, 5p, 2p och 1p-mynt. hahah heeelt sjukt är det iaf. =P

Bra att ha tills någon dag haha :p

Massa pussar och kramar

xoxoxo
2010-07-08
 21:43:48

Inte långt kvar nu =)

Nej inte alls, för nästa fredag åker jag och älsklingen till Sverige i 2 veckor! =) Ska bli så himla mysigt att hälsa på alla igen =) ååå vad jag längtar....

Alla ska få träffa Mark, och han är supernervös haha =P. Hoppas de tycker om honom.

Och Mollan!! Henne längtar jag så himla mycket efter. Hon kommer säkert vara jättesur på mig, men jag kommer krama på henne ändå haha. Min lilla älsklingshund


Min söta lilla älskling. I hennes naturliga ställning, sovandes alltså :P


Massa pussar

xoxoxo

Nina

2010-07-08
 20:29:30

Brandövning och sommarvärme ;)

Idag när jag hade min kvartsrast så började det tjuta i hela byggnaden. Det var brandlarmet som gick igång och jag måste säga att jag har aldrig sett 1100 personer evakuera en byggnad så snabbt och så lugnt nånsin. Tänker bara på när det var brandövningar i skolan, alla satt för det mesta kvar och sen när de insåg att "oj, vi måste nog gå ut", ja då skulle man trycka sig ut så snabbt som möjligt.

När vi stod i trapphuset på väg ner så kom en kund fram och sa; "Who's looking after our lunch? Was it you who started the alarm?"

Och faktiskt så var det inte någon i köket som startade alarmet, det var en av väktarna som satte igång, för att det just skulle vara en övning. Mycket bra tycker jag. Men det är ju kanske inte så smart att ha köket högst upp i en kontorsbyggnad, men som en annan kund sa; "It's a hell of a good view from the restaurant and for that we're grateful". Haha några kunder är rätt sköna måste jag säga. Eller de allra flesta =).

Idag har också sommarvärmen slagit till igen. Det är hur varmt som helst, till och med i skuggan. Det är nästan 30 grader varmt nu och jag är bara glad =). Synd bara att man inte kan vara ute och sola när det är så fint väder. Men jag klagar definitivt inte på jobbet, för jag trivs verkligen så otroligt bra.

Det var så kul att höra att speciellt Kirk, min chef är jättenöjd med mitt arbete. Han tycker att min personlighet och ambitionen som jag har på jobbet är slående =). Känns verkligen bra =D

Hoppas alla får en härlig kväll...

Massa pussar och kramar

xoxoxo

Nina
2010-07-07
 00:40:19

"Ja, du är väl rätt bortskämd eller hur?"

"Din pappa har väl betalat hela England-resan också?"
japp, det var vad min landlord Åke sa till mig idag.


Fy vad arg jag blev! Jag sa faktiskt till honom att jag hade jobbat ihop pengarna hit, och ja, mamma och pappa hade betalat min kurs och de 6 veckornas första boende, men resten har jag faktiskt stått för själv. Han blev lite paff, för han trodde säkert att jag inte hade jobbat något innan jag kom hit.

Anledningen till att han sa så var för att han hade kommit in på mitt rum i helgen när han hade gjort en kopia till nyckeln till balkongen och det hade stått ett vattenglas på mitt nattduksbord. Ja jag hade glömt det där, och det var verkligen inte meningen och det sa jag till honom.

Man kan väl säga att han är från en annan generation, har en annan kvinnosyn kan man väl säga. Han har aldrig sagt något opassande så, men man kan se att han tänker det. Kvinnor ska vara hemma och laga mat åt sina män-typen.

Riktig gubbstrutt... men jag är ändå glad att jag har rummet här, för jag trivs superbra!

Och jag kan ändå säga ifrån tillbaka till honom, och han lyssnar så det är skönt.

Nu ska jag sova, jobb imorgon =)

Massa pussar till alla därute

xoxoxo

Nina
2010-07-06
 15:26:02

Nu ar det Training-dags for mig

Japp, nu ska jag snart springa ivag till Trafalgar Square och ha en Basic food Hygiene-kurs. Ska bli valdigt intressant faktiskt, och jobbet sponsrar ju sa det ar super.

Idag ar det typiskt Londonvader, regnigt och supergraa, nastan svarta moln. Faktiskt ratt skont, for luften har antligen blivit lite klarare, det har varit riktigt tryckande varmt de senaste veckorna och nu borjar det slappa lite.

Kanner mig otroligt trott idag, det ska bli sa himla skont med lite semester. Jag har borjat ata vitaminer och fiskleverolja, for jag ater inte sa mycket kott har eftersom jag dels inte ar sa himla road av att laga mat och dels for att jag inte kanner att det ar sa nodvandigt att kopa massa kott som jag vet att jag inte kommer att ata upp.

De hjalper faktiskt jattebra, jag kanner mig starkare och piggare i kroppen sa det ar ju verkligen super!

Neej, nu maste jag springa.

Hoppas alla har en bra dag!!

Massa pussar

xoxoxo

Nina ;)
2010-07-04
 19:59:12

Och så var helgen över igen ;)

Och det har varit en superskön helg. I torsdags efter jobbet så hade jag väskan med mig, och flyttade över till Mark över helgen. Sov där från Torsdag till idag.

I fredags var det superstressigt på jobbet, alla var på rätt dåligt humör, för det var så himla varmt och vid 1-tiden så hade nästan alla kockar försvunnit utom Robin. Frågade honom vart alla hade tagit vägen och han svarade; Mark har skurit sig på skärmaskinen.

ajdå tänkte jag, och fortsatte jobba. Snäll flickvän man är va? hehe, men jag hade så mycket att göra så jag hann inte riktigt gå och kolla hur det var med honom. Anywho, han kom tillbaka efter ett tag med bandage runt lillfingret och en tjock handske och fortsatte jobba.

När vi kom hem efter jobbet sa han att det fortfarande blödde men han orkade inte åka till akuten, för han visste att det ändå skulle ta så lång tid där, så han sa att om det blöder imorgon så åker vi in. Och det var precis vad vi gjorde, för igår morse så öppnade han bandaget för att lägga nytt och det blödde rätt rejält fortfarande, så han och jag åkte till akuten och först fick vi vänta i ungefär en kvart och så kom en syster och sa, jaa du får nog gå till en läkare, men ni kommer nog få vänta en stund. Och det fick vi. Vi fick vänta i 2 timmar på att en läkare skulle titta på det, och det gjorde han i ungefär 2 sekunder sen sa han, jaa vi kan ju inte sy så jag lägger ett plåster och så får du en mitella för att hålla fingret högt, fast jag kan inte göra det, så ni får vänta på en sjuksyster. Vi fick vänta i ungefär en timme till bara för att få en mitella. Så när vi äntligen kom hem så var klockan halv ett och vi hade kommit in till akuten kvart över 8. SUUCK!!

jaja, sen har vi mest tagit det lugnt och kollat på film och idag har vi suttit ute i solen och pratat och spelat spel och bara slöat =).

Kom hem för en liten stund sen och här ösregnar det. Härliga London ;)


massa pussar och kramar

xoxoxo

nina