2009-02-23
 23:51:35

Studentklänning

Har köpt en ny studentklänning. Den är så himla fin, ska lägga in en bild på den här i bloggen.
Photobucket

Visst är den fin?

Puss
2009-02-23
 15:52:17

Dagen

Igår kväll frågade Kajsa om jag skulle med och träna imorse och det kunde man ju inte säga nej till det, så imorse bar det iväg till Sats där jag verkligen hårdtränade i en timme. Det var så jävla skönt! Sen skulle jag försöka hitta en bikiniöverdel, men det är ju helt omöjligt att hitta en i rätt färg och rätt modell!! Hata att ha C-kupa! =P

Anyway, sen så passade jag på att ta min sista Gardasil-spruta och det gick bra tills jag skulle betala. Betalade 3 månaders linser igår kväll på 750 spänn, så jag hade inte de 1450 kronorna som jag var tvungen att betala, så mamma fick komma och lösa ut mig =P, det kändes lite som om hon skulle betala borgen för mig, haha.

Det gick iaf bra sen och sen bar det av hemåt, nu ska jag bara städa mitt rum och packa och sen ska jag duscha, skrubba av mig och tvätta håret, så man är fräsch inför resan imorgon. CAN'T WAIT!!! =) =).

Väntar bara på att Securitassnubben ska bli klar, det är något fel på larmet här hemma, precis som att det är fel på hemtelefonerna. Det ringer, man försöker svara och det enda man möts av är ett svagt brusande. Samma sak när man försöker ringa någon.. Fint skit med tekniska saker.

Ha ett jättebra lov.

Nu bär det av om 25 timmar till ARLANDA!!! WOHOHOOOO =)


PUSS<3
2009-02-21
 18:12:39

En ny dator....

Det är sant! Jag har fått en ny dator av pappa. Jävlar vad jag är bortskämd!!! Det är en så sööööt liten dator också, den ät liten, vit och är av märket LG ;)...

Hehe, nu har jag två=P.

Jag älskar min pappa!!!! =)


Om tre dagar bär det av... mohahah, då ska jag bli bruuuuun..


Var i stan och shoppade med Tina idag, hittade en jättesöt korallfärgad kjol och en rolig klänning på Gina Tricot, allt för 350 spänn!! Jag älskar Gina =).

Ha ett underbart lov.

Puss
2009-02-19
 21:41:37

5 dagar kvar

för er information, om exakt 5 dagar sitter jag på planet som precis har lyft från Arlanda (om det inte är försenat)... ;)

Idag har jag inte haft huvudet på rätt plats över huvud taget. Jag försov mig först, så att jag missade första lektionen, sen kom jag till sången, och det gick så fruktansvärt dåligt, så jag fick gå tidigare för att vi ska ta igen tiden nån annan gång, när jag orkar... Var så fruktansvärt trött i hela kroppen, så att jag inte orkade hålla emot med stödet =P.

Anledningen till att jag var så trött idag var att vi var på Nacka Företagrträff igår och stod i garderoben i 13,5 timmar. Tänk dig att stå upp i 13,5 timmar i sträck, då är det inte så konstigt att man är lite stel och har ont i ryggen idag =P. Somnade nästan på kuhin, men jag och tina gick tidigare, för att jag hade ont i magen och hon hade haft ett migränanfall imorse =S, stackars baby.


Ha en bra kväll och så får ni ha en bra helg också!


Ska ut och parta imorrn!!! Johanna fyller nämligen 19 på lördag!!! GRATTIS BABY! <3

Puss<3
2009-02-17
 11:53:01

7 dagar kvar...

Om exakt en vecka bär det av till Salal, Oman! =).

En veckas solande, slöande och bara skämmas bort med frukt osv =).
Det ska bli så jävla skönt att bara komma bort från äckelsverige och kylan.

Det är ungefär 10 timmars sol, 28 grader i havet, ca 30 grader hela dagen.... låter det inte skönt? ;)

Ha det så bra.

Puss
2009-02-15
 18:13:46

Och så var det söndag

Haha, det känns som om det inte alls var för 6 dagar sen jag skrev mitt måndagsinlägg=P.

Helgen blev bättre än väntat, fick ju jobba med Johanna<3 =). Och det blir inte sämre av att det kommer in en kille på jobbet igår och flörtar som fan. Han var ju inte direkt ful heller ;).

Haha, jaja... Shit den här veckan kommer vara soft. Måndag är det vanlig skoldag, sen är jag ledig på tisdag, och då ska jag vara på Factory i Nacka Strand och förbereda inför onsdag, på onsdag är det Nacka Företagarträff och då är det garderoben som vanligt!! =).

Torsdag är det skola och redovisning för ett jazzporträtt som jag inte ens har börjat på... BRA där nina.

Fredag är det muko och filmmusik på schemat.. Sen är det helg, sen är det SPORTLOV och sportlov= OMAN!!!!

Ska bli så skönt! =)

Ska göra en plankning på "The Rose" av Bette Midler nu, för jag måste lämna in min del av plankningen imorgon. Är ju inte i skolan på onsdag.

Ha det bra!
Puss
2009-02-13
 19:34:43

alla fucking <3-dag

Och så var det alla hjärtans dag imorron igen.... Den 18:e gången, utan kort, utan kärlek och utan pojkvän...

Men som sagt, så är det när man är ful och fet...


Better luck next year.

2009-02-11
 16:49:20

='(

Jag försöker verkligen komma över det, men jag kan bara inte. Jag vill må bättre, jag försöker må bättre, jag tror att jag har lyckats övertyga människor runt omkring mig att jag är över det, men när jag är ensam, då gråter jag. Jag saknar honom så himla mycket, han var en stor del av mitt liv och han var underbar!!!


Jag kommer seriöst inte komma över detta på den närmsta tiden.

Jag kommer aldrig glömma dig, Micro <3.





Puss
2009-02-10
 19:56:11

Min middag

Min middag ikväll blev sallad med tomat, gurka, paprika, rödlök och fetaost, toppat med balsamvinäger.

Det ska bli grymt gott.

Vad gör man inte för att gå ner i vikt? ;)




Ser det inte gott ut?
Puss
2009-02-10
 16:06:20

Time after Time

Som ni vet, så har jag ju inget liv. Men anywho, jag satt och väntade på att Simpsons skulle börja och slötittade på dåliga Smallville, och i slutet så fanns det en grymt bra unplugged-version av Cyndi Laupers "Time after Time". Gick in på youtube och kollade vem det var som sjöng och det visade sig vara Eva Cassidy. Hon är så grymt jävla bra!!!!


Här har ni länken;

http://www.youtube.com/watch?v=zeAJb677IV4

Ha en trevlig kväll.

Puss
2009-02-09
 18:09:19

och så var det måndag igen....

Och första dagen på temaveckan. Kan inte säga att jag är missnöjd med gruppen, vi jobbar asbra tillsammans och så ska vi ju klart göra "Tarzan boy" så jävla bra.. Am I right? ;)


Jag har haft en grymt bra dag idag=). På lunchen var jag och Jeanette i Globen och då hittade jag en supersöt knallblå klänning, som jag tänker ta med mig till Oman, och sen på eftermiddagen, när jag hade gått från skolan till Slussen, så gick jag förbi Gina Tricot och hittade 5 tröjor för 145:-!!!! Helt galet billigt... ska lägga upp lite bilder på kläderna....




En mycket bra dag måste jag säga ;)

Puss
2009-02-08
 16:09:49

Söndag

Idag har det varit en väldigt soft och skön dag. Vaknade av att Molly låg och sparkade på mig.. Hon sov och drömde säkert att hon sprang eller nåt. (Molly är min hund;) )

Gick ut på en långpromenad med Molly och sen har jag slöat i soffan.
Ikväll ska jag till min storasyster och äta middag. vi får se vad det blir, hon gillar att göra mat alldeles från scratch.

Hoppas det blir mysigt, för det lär det bli.


Förresten, Tack Tina för igår.. Det var verkligen jättemysigt att gå på bio och jag älskar verkligen att vara med dig. Du får mig alltid att må bättre och vi skrattar alltid åt galna grejer=P.


Ses imorrn <3.

Puss
2009-02-07
 22:39:30

"-You need to be more spontaneous, -yes, i'm sure it can be arranged"

Hehe, inlägget har verkligen inget med den repliken att göra, men just nu sitter jag och kollar på en grymt rolig serie som heter Green Wing och två karaktärer pratade just om det=P.


Nej, det som jag verkligen ville säga med mitt inlägg var att jag vill säga till alla som någonsin har varit eller är just nu, mobbade; Ni är otroligt starka människor och de som mobbar/mobbade er är dumma i huvudet, de är low-lives som inte har något liv och hittar alltid den som är lite mindre och svagare att kränka och spotta på.

Jag har själv blivit mobbad, faktiskt i fem år, från 1-5:an i grundskolan. Jag mådde åt helvete och jag vågade inte säga något till min familj förrns jag gick i 5:an. Det finns två händelser som står ut otroligt mycket från den tiden och den första är när jag precis hade fått glasögon. I kapprummet fann det två toaletter som när man öppnade så öppnades de mot varandra, så att när de var helt öppna fanns det ett litet mellanrum på ca 40 cm emellan. Fyra stycken av mina klasskompisar tryckte in mig där och smällde upp dörrarna och sedan pekade de på mig och började skrika; "Glasögonorm, glasögonorm!".

Jag har aldrig varit så rädd/ledsen i hela mitt liv.

Den andra händelsen var när jag berättade för min klassföreståndare att jag var mobbad och det enda jag fick till svar var; "Men så gör flickor och pojkar i den åldern".
Det var det enda jag fick till svar av den personen som borde ha ryckt in och hjälpt till!!!

Är det normalt att ett barn på 9 år ska gå i självmordstankar och ha ont i magen varenda dag när man går till skolan?

Jag vill som sagt bara säga till er som är mobbade eller har varit mobbade att stå på er, prata med en syster/vän/kurator etc. om det! Ärren försvinner aldrig, men man kan gå vidare och man blir faktiskt en starkare människa av det.

Du är unik och ingen kan göra dig illa om du kan stå för dina egna åsikter. <3


Fast jag var ju ett ganska självklart mobboffer, tjock och glasögon..

Changed that, didn't I? Fast inte det med tjock... men det är på väg

Puss
2009-02-07
 19:23:11

=)

Jag och syrran har haft en riktig myskväll ikväll. Vi sitter och kollar på "Green Wing" och har precis ätit en grym sallad med salla, vitkål,  tomater, gurka, paprika, rödlök och avocado, och till sist; FETAOSTRÖRA! Det är så grymt jävla gott!

Till efterrätt blev det hallonsorbet med lakritssås. Så fruktansvärt gott och faktiskt inte alls farligt när man räknar pointsen =)...

Tack syster för ikväll=).

Puss
2009-02-06
 22:53:22

;)

Kände att jag gnällde lite i mitt förra inlägg.... Men seriöst, vilka två fruktansvärt tråkiga dagar det har varit....!

Suttit hemma och degat framför tvn, sovit och knarkat te, det är det enda som funkar när man mår illa=S.

Vad har ni haft för er?


Näee... nu är klockan 11 en fredagkväll och jag ska nog sova lite nu...

Sov Gott och Trevlig Helg.

Puss
2009-02-05
 13:33:00

sjuk =(

Hatar verkligen att vara sjuk. Vaknade inatt med världens illamående och var sedan tvungen att springa på toaletten =(. Ville faktiskt vara i skolan idag och träffa Tina, Hanna och Jeanette... Miss you guys, speciellt Hanna, som har varit sjuk i över en vecka =(.

Babes, igår var det två veckor kvar till Nacka Företagarträff och då ska vi rocka i garderoben som alltid! Am I right??

Puss
2009-02-04
 16:01:37

26344...

japp, that's right, så många steg har jag gått idag, och inte bara det, jag har bränt bort 956 äckliga kalorier också och gått 15.8 km!!!!

Det är inte ofta jag kan säga det, men idag är jag grymt stolt över mig själv.

Jag ska vara så jävla snygg och smal(are) på studenten.

Känner mig lite egoistisk, men just nu är jag STOLT!! =)

Puss
2009-02-03
 20:01:32

Vet ni vad 2

Om exakt tre veckor sitter jag i bilen på väg till Arlanda, för då ska jag åka till Oman i en vecka! Det blir 8 dagar av värme, sol, bad och slöa!!! Jag har bara två saker att säga om det och det är; Hell Yeah!

Am I right?

Imorgon är det friluftsdag och jag och Tina <3 ska vandra 12 km i nacka;)... Well, we'll see about that =P


Puss
2009-02-01
 21:43:35

Vilken helg

Galet säger jag bara.

Jag har jobbat hela helgen och igår, det var helt galet!!
Vi hade 650 kunder på hela dagen och i vanliga fall har vi ca 300 på en bra lördag. Vi var bara två stycken som jobbade och när vi hade en två sekunders paus så ställde vi oss och tittade på varann och sa; "God, snart börjar jag gråta". =P.... lite överdramatiska så att säga, men det var helt utom vår kontroll ;).

Jaja, jag hade inget att göra, så nu har ni fått ta del av min helg =P.

har ni haft det bra?

Puss