2010-06-30
 23:22:19

Turdag! =)

Jag hade verkligen tur idag =).
Imorse hittade jag ett pence-mynt på marken så jag tog upp och tänkte inte så mycket mer på det.
När jag var på väg hem så hittade jag ett pund-mynt så jag tog upp det med, och sen tänkte jag; äsch jag har ändå ingen nytta för det så jag köper en skraplott. Och tur var väl det, för jag vann 20 pund!! haha

Idag har det varit ännu en supervarm och solig dag. Det känns lite surt när man står inomhus hela dagen och inte kan vara ute i det underbara vädret, men om två veckor åker vi till Sverige och då hoppas jag verkligen att det är fint väder så jag kan sola lite hehe =).

Vill passa på att gratta storasyster som fyller 24 imorgon!! :D synd att jag inte är hemma och kan gratta men som sagt, snart så =).

ååå nu ska jag försöka sova i hettan. Det är 27 grader på mitt rum och ändå har jag både fönster och dörr öppna... jaja man ska ju inte klaga ;)

Massa pussar och kramar =)
2010-06-28
 23:49:04

härlig måndag (?!)

hehe, jaa när hade man en bra måndag haha, men jag har fatkiskt haft en jättebra dag.

Började kanske inte så jättebra när Mark ringde kl 7 och sa; Du måste komma till jobbet nu. Det är kris!
Eh, jaha tänkte jag, jag låg fortfarande och sov, skulle upp kvart över och sa till Mark att om jag åker nu så kommer jag ändå inte vara på jobbet förrän tidigast halv nio.

Men men, sagt och gjort jag flög ur sängen och var utanför dörren kvart över 7, och då var det redan 22 grader varmt ute och strålande sol så jag begav mig mot jobbet med solglajjorna i högsta hugg och shortsen på.
Hade en jäkla tur också, för varken bussarna eller tunnelbanan krånglade (håll i hatten?!) så jag var på jobbet tjugo över 8. Krisen var att Sesay (uttalas sisi) skulle komma in försent, så jag var tvungen att förbereda allt hennes jobb. Stod där som ett jäkla frågetecken, för jag vet att hon gör en jäkla massa mackor, men har ingen aning om vad för mackor hon gör, så det kändes lite som om Kirk hade kunnat göra det bättre än vad jag kunde, men men. Jag fick i alla fall ihop hälften av alla mackor som hon brukar göra när hon kom kl 10, så det kändes ju bra i alla fall.

Jag fick ett stort tack av Kirk, Fabien och Sesay för att jag hade kommit in tidigare med så kort varsel så det kändes ju värt i alla fall =)

Sen har jag fått göra lite andra saker idag, som att ansvara för lunchen, se till att allt ser snyggt ut och vara lite ansikte utåt så det var ju jättekul =). Och dagen bara flög förbi, först var klockan 10 och sen helt plötsligt var den halv tre.

Och på tal om det fina vädret, jag hade ju hört att England skulle vara ett regnigt land, det har inte regnat på nästan en månad nu! Och det fina vädret ska hålla i sig med temperaturer upp emot 31 grader!! MELIKEY

Neej nu ska jag ta och gå och lägga mig. Sov så gott alla söta!

Massa pussar och kramar
xoxoxo

Nina
2010-06-27
 20:12:34

bakfylla och träningsvärk

kan man sammanfatta hur jag mår just nu hahaa...

Var så jäkla lyckad kväll igår, helt fantastiskt, tack Anna!! =)

Jag och Mark åkte hem till Anna och Mariusz's lägenhet precis utanför Elephant & Castle vid 4-tiden igår, och så satt vi och pratade och förade lite innan vi åkte in till Piccadilly circus och klubben Tigertiger. Jättebra bar, inget inträde och happy hour = 3 drinkar 8 pund ;).

Drack en del där och sedan lämnade jag och Anna killarna där och fortsatte vidare till Bar Salsa vid Leicester Square. Vi var där rätt tidigt, runt 8 och sen dansade vi. Vi dansade till kl 2 på morgonen utan stopp, alltså jag har inte haft så kul på väldigt länge!
Och det var riktig dans, ingen "hej jag har druckit fyrtiofjorton drinkar och fylledansar" utan verkligen killar som kan dansa salsa och kan föra, det var riktigt häftigt!

Men det blev många drinkar under kvällen, och jag behövde bara betala för en för alla bjöd hela tiden. Och varmt var det också. När klubben stängde kl 2 imorse så var det fortfarande 23 grader ute. Det kändes nästan som på kanaris =).

Vi hade dock lite otur med bussen hem, för vi fick vänta i först nästan 50 minuter, sen gav vi upp och gick till parliament square och tog en annan buss hem, så vi var hemma runt halv 5. Det var ljust när vi gick och la oss igen.
Det visade sig att killarna hade kommit hem i bra tid de var hemma runt halv tolv, så de sov djupt när vi kom inrumlandes.

Sen väckte de oss halv tio med kaffe och frukost på sängen, och jag måste säga att det där kaffet gjorde susen, för jag kände mig lite mer som en människa efter den koppen, men sen skulle jag ställa mig upp och då gjorde sig musklerna till känna haha. Jäklar vad jag är mör idag, men som sagt det var det värt!

Vi satt och pratade lite och sen frågade Anna ifall jag ville att hon skulle klippa mitt hår, för det är så himla slitet. Sagt och gjort, på tio minuter klippte hon av mig 15 cm av håret, jämnade ut det och gjorde det lite taggigt, mycket snyggt!! =)

Vid 1-tiden så åkte vi in till stan igen och satte oss vid puben Anchor precis utanför jobbet hehe och kollade på England-Tysklandmatchen. Haha snacka om att England blev mosade.

Sen åkte jag hem, men bussen hade inte lust att komma från kilburn så jag gick hela vägen hem. Det tog nästan en timme, men eftersom det är så himla härligt väder ute så gjorde det absolut ingenting! =) Fick man ju lite sol på näsan också och det är ju inte helt fel =).

Just nu sitter jag på min balkong, drickandes massor med vatten och lyssnar på bra musik, värre kvällar kan man ju ha ;)..

Hoppas alla får en underbar kväll!

massor med pussar
xoxoxo

Nina
2010-06-26
 00:16:38

Glad midsommar

Har inte firat alls idag faktiskt. Det är ingen som vet vad midsommar är här kan man ju lugnt konstatera. Och när jag försökte förklara den svenska traditionen var det enda svar jag fick; "om jag har fattat det rätt, ni dansar alltså runt en stång som ser ut som en snopp?" hahaha Anna är klockren ibland ;)

Imorgon ska jag på salsaklubb med anna, vi lämnar killarna på nån pub, så går vi och dansar och sen ramlar vi hem till dom där jag och Mark spenderar natten. Ska bli jättekul, förutom att jag är lika smidig som ett kylskåp när det gäller dans haha, men det ska bli kul ändå.

Jag har insett en annan sak också. Även om jag mår jättebra och är lycklig här, så längtar jag så otroligt mycket efter min familj och mina vänner. Det känns inte riktigt som om Mark förstår hur mycket jag saknar dem. Jag tror inte heller han har samma kontakt med sina föräldrar eller sin syster som jag har, och det känns lite jobbigt att behöva förklara varenda gång jag är lite nere om hur mycket jag saknar dem, för han säger bara att jag kommer ju få träffa dom snart igen. Joo iofs är det ju sant, men sen åker jag tillbaka igen, och då vet jag ju inte när jag kommer träffa alla igen =(. Jag har nog sprungit ifrån mycket. Jag har alltid drömt om att bo i London, och jag har verkligen kul här och ett bra jobb, men det känns som om det ändå är något som saknas. Det är något som saknas i mitt hjärta och det är hålet efter familjen och vännerna som jag bara lämnat bakom mig. Om man bara kunde kombinera ihop alltsammans, vad mycket enklare det skulle bli då.

Det värsta är ändå att om jag skulle åka tillbaka till Sverige permanent, vad kommer jag hem till då? Inget jobb, ingen utbildning. Men jag har mina vänner där och min familj som alltid ställer upp för mig i alla väder och jag har nog aldrig tackat dem för det. Ni betyder verkligen allt för mig och jag kommer alltid att älska er!

Massor med pussar och kramar

xoxoxo

Nina
2010-06-23
 00:54:23

världens godaste rosévin!!



Echo Falls.. svingott och inte alltför dyrt! =) enjoy
2010-06-22
 20:19:24

22/6/10

Shaaaijt vad varmt det var idag på jobbet då. Ingen luft what so ever, så alla var flummigare än vanligt ;).
Mitt under lunchen så kom Kirk fram till mig och körde knytnäven mot min och sa ; You go girl! och sen gick han iväg igen.. haha han är så jävla skön. Fråga; har din chef någonsin gjort så mot dig? ;)

Igår fick jag nästan en hjärtattack på eftermiddagen, eller jag fick i alla fall en känsla av hur det kan kännas, haha... I all fall; jag stod och fyllde på flingorna inför frukosten och så kände jag något på foten. Jag tittade ner och vad tror ni jag ser om inte en mus på min fot! Snacka om att jag blev rädd hahaha... Skrek till och Rob kom springandes, han trodde nog att jag hade skurit mig eller nåt. När jag berättade så skrattade han bara och sa; tänk på att de är mer rädda för dig än vad du är för dem. Men grejen är att de inte är rädda för oss längre.. Och så kliade han sig på hakan och gick därifrån.
jaja, suck.

Just nu har jag hängt lite tvätt, och nu sitter jag ute på balkongen i skuggan, det är 25 grader varmt, med en cider och så kollar jag på SATC. Värre kvällar kan man ha ;)....

hoppas alla har en bra kväll

massa pussar och kramar

xoxoxo

Nina
2010-06-21
 18:02:12

21/6/10

En valdigt mysig dag pa jobbet. Inte alltfor mycket att gora, och trevlig pratstund med en kund pa lunchen. Hade dock lite otur med kladerna idag, for imorse nar jag gick hemifran var det svinkallt och nu ar det 22 grader varmt. Svarta jeans och jacka... Jag kommer att svettas ihjal pa vagen hem.. hehe men men... Shit happens.

Det ar inte langt kvar tills resan till Sverige och jag langtar jattemycket faktiskt. Det ska bli superkul att traffa alla igen och att de som betyder sa himla mycket for mig ska fa traffa min pojkvan for forsta gangen ocksa. Han ar jattenervos, men jag sager till honom hela tiden att han inte har nagot att vara orolig over! Varfor skulle jag vara kompis med nagon som ar otrevlig liksom haha..

Neej, nu ska jag bege mig hemat, hoppas alla far en trevlig kvall!

Tusen pussar och kramar

xoxoxo

Nina
2010-06-20
 20:51:07

You sound like a dyslectic dog...

I fredags kväll när vi låg och pratade precis innan vi somnade, så råkade jag göra ifrån mig ett ljud, typ som när man sträcker på sig, och Mark vände sig till mig och sa att jag lät som en dyslektisk hund... Jag började asgarva, och undrade hur en dyslektisk hund lät. Jaja.... =P

Jag har varit helt urusel på att blogga på sista tiden, har helt enkelt inte haft någon lust, men jag lovar att ta upp det igen!

Jag tror jag har börjat komma på vad jag vill plugga till. Tror jag vill plugga Advertising/Reklam. Det känns som en rolig bransch och jag tror jag skulle kunna vara bra på det också.

Det känns som om en musikerkarriär inte är att satsa på. Alldeles för hård konkurrens, och det känns som en dröm som bara går att drömma.

Häromdagen köpte jag "The curious case of Benjamin Button" för bara 6 pund! Snacka om lycka, jag älskar den filmen!! Den ska jag se ikväll hade jag tänkt =).

Hoppas alla har en trevlig kväll!

Pusspuss
xoxoxo

Nina
2010-06-17
 23:48:07

En av mina många favoritlåtar; Angel

Spend all your time waiting, for that second chance
For a break that will make it ok, there's always some reason
To feel not good enough, and it's hard at the end of the day
I need some distraction, oh beautiful release
Memories seep through my veins, they may be empty
Oh weight less and maybe, I'll find some peace tonight

In the arms of the Angel, fly away from here
From this dark, cold hotel room, and the endlessness that you fear
You were pulled from the wreckage, of your silent reverie
You're in the arms of the Angel, may you find some comfort here

So tired of the street light, and everywhere you turn
There's vultures and thieves at your back
And the storm keeps on twisting, keep on building the lies
That you make up for all that you lack, it don't make no difference
Escape one last time, it's easier to believe
In this sweet madness oh this glorious sadness
That brings me to my knees

In the arms of the Angel, fly away from here
From this dark cold hotel room, and the endlessness that you fear
You were pulled from the wreckage, of your silent reverie
You're in the arms of the Angel, may you find some comfort here

You're in the arms of the Angel, may you find some comfort here
Some comfort here

Detta är en av mina absoluta favoritlåtar. Det är Westlife som sjunger (mina stora idoler under större delen av min tonårstid hehe) och jag bara älskar känslan i den. Vacker, stillsam och fridfull.

En av mina andra absoluta topp 5-favoritlåtar är Over the rainbow i Eva Cassidys version. Får mig alltid att börja rysa;

Somewhere over the rainbow, way up high
In a land that I heard of once, once in a lullaby
Somewhere over the rainbow, skies are blue
And the dreams that you dared to dream
Really do come true.

Someday, I wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemon drops
A way above the chimney tops
That's where you'll find me
(instrumental)

Someday, I wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemon drops
A way above the chimney tops
That's where you'll find me-ee

Somewhere over the rainbow, skies are blue
And the dreams that you dared to dream
Really do come true

If happy little blue birds fly
Above the rainbow
Why? Oh why, can't I?


En av de allra bästa låtarna jag någonsin hört!

Nej, nu ska jag sova..

Puss och kram
xoxoxo

Nina
2010-06-14
 00:25:27

hmm, inte riktigt min dag (eller ska jag kanske skriva natt) idag...

Började inatt med att jag vaknade runt 3-tiden och kände mig skum. Gick på toa, och sen gick jag in till Mark igen och skulle gå och lägga mig, men jag skakade så himla mycket så det gick inge vidare. Han frågade mig vad som var fel och jag visste inte, så jag sa bara det. Kollade blodsockret och det låg på 7, så det var ju inget fel med det heller tyckte jag, så jag gick och la mig igen.

Väcktes vid 11-tiden av Mark och då hade jag ingen aning om vart jag var någonstans, eller vem han var, så min slutsats är att jag fick en känning någongång på morgonkvisten, så idag har jag inte mått super, och till råga på allt så tappade jag rösten också, men den har som tur är kommit tillbaka nu =).

Annars har helgen varit jättemysig, igår firade vi 2 månader och åt en jättegod middag tillsammans och bara mös hela dagen. Sen kollade vi på England/Usa-matchen i VM och den var ganska bra, tom jag som inte är så förtjust i fotboll tyckte den var rätt bra ;).

På vägen hem idag satt jag och lyssnade på min Ipod och då satt jag och lyssnade på listan som jag fick ifrån Tina innan jag åkte hit. Blev lite ledsen i ögat när jag lyssnade på Jordin Sparks The Cure, för jag tänker verkligen på Tina när jag hör den och jag saknar henne så himla mycket.

Jag saknar alla andra jättemycket också såklart, men Tina och jag är lite som systrar känns det som, vi är så otroligt nära varandra.

Hoppas alla får en god natts sömn, det tänker jag ha iaf.

Massa pussar och kramar

xoxoxo

Nina
2010-06-01
 15:10:37

"I'm on a see-food diet..."

"I see food, I eat it" hahaha

klockrent sagt tycker jag. Vi pratade om dieter och lite andra grejer hos Fabien i lordags och da klacker Mark ur sig den kommentaren, jag tyckte den var ganska rolig ;).

Anledningen till att vi pratade dieter och dylikt var att Anna vill ga ner i vikt, och samtidigt tycker hon att jag ska borja ata ordentligt. Hon tycker aldrig att jag ater, fast jag gor faktiskt det. Lovar!
Jag tycker bara att det ar onodigt att ata om man inte ar hungrig och jag ar inte hungrig sa ofta har langre. Det ar ocksa darfor jag har gatt ner sa mycket i vikt. Jag har helt enkelt slutat smaata. Just nu ligger vikten pa 76 kilo och jag mar jattebra! Kanner mig verkligen snygg och smal och jag kan antligen kopa de klader jag vill for att de passar och de ar snygga! Snacka omvandling liksom =).

Mark sa at mig att jag inte far bli nagot anorexifall och jag lovade honom att jag inte skulle bli det. Dessutom skulle jag inte kunna bli det pga min diabetes sa det kanns ju skont.

Neej nu ska jag ha resten av min rast.

Puss och Kram alla sota

xoxoxo

Nina