2010-08-31
 15:27:53

Det ar soool! =)

For en gangs skull har det varit fint vader hela dagen, jag ar nasta chockad haha.

Ska mota upp jojo efter jobbet, vi ska ta en promenad i hyde park och sen handla lite. Det ar helt underbart att hon ar har!

Har ocksa hittat en lakare som jag ska ga och registrera mig hos. Maste ha en lakare har for insulin och dylikt. Har haft en jobbig huvudvark, precis som jag hade for ett par ar sen, sa jag tankte hora med dem ifall de kan tipsa pa nagot bra som jag kan gora for att den ska forsvinna. Vill inte halla pa och ta en massa piller i onodan liksom.

Om ungefar tre veckor kommer mamma och alice hit och halsar pa. Det ska bli jattemysigt att se dem igen. Men jag vet hur ledsen jag kommer bli nar de aker hem igen och da tycker jag det ar jatteskont att jojo och nanna ar har. Man har liksom nan att luta sig mot och de vet ju precis hur det ar med hemlangtan osv.

Tycker sa synd om jojo, for hon har san extrem hemlangtan, precis lika jobbig som jag hade nar jag flyttade hit. Jag sa at henne att skriva nar det ar alldeles for jobbigt, for det hjalpte mig jattemycket. Hon sa att det var sa skont for jag visade henne vad jag hade skrivit nar jag var ledsen och hon kande igen sen i allt jag hade skrivit.

Jag alskar henne verkligen!

Nej nu ska jag tillbaks till jobbet.


Massa pussar och kramar

xoxoxo

Nina
2010-08-26
 23:21:03

Vänner för livet

Varit en helt ok dag på jobbet, lite halvmycket att göra och alla var trevliga så det har varit super faktiskt =).

Har varit en väldigt härlig helg med massa mys och bio.

Vi såg Marmaduke, som handlar om en Grand danois som är väldigt klumpig och försöker komma rätt. Den var rätt söt, men kanske ingen höjdarfilm. Men det var väldigt mysigt att gå på bio med den man älskar.

På tal om det. Jag kan inte fatta hur mycket man kan älska någon som jag älskar Mark. Han är mitt allt och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom.

Igår kom Johanna och Nanna. Det är helt underbart att de äntligen har kommit så jag har lite fler kompisar här! Johanna är verkligen en av mina absolut bästa vänner. Vi träffas egentligen inte så ofta, men när vi väl gör det så är vi lika nära som förut och vi förstår verkligen varandra, det är helt underbart! Och hon kommer stanna åtminstone 4 år eftersom hon kom in på Westminster University med International Relations som huvudämne =) så himla glad för hennes skull.

Hon sa en så söt sak till mig ikväll när vi pratade. Hon sa; "Du är verkligen min förebild här i London, för du har hittat dig själv och du verkar må så himla bra och det går så bra för dig på jobbet och så."

Det värmde något så otroligt, hon är verkligen en sann vän, en vän för livet!

Nu ska jag sova

Massa pussar och kramar

P.s

Imorgon har jag varit i London i 6 hela månader! Det är helt sinnessjukt!

xoxoxoxo
2010-08-18
 20:02:02

Bio på lördag (igen) =)

Mark sa till mig idag att han ska bjuda mig på bio och restaurang på lördag. Vi ska se "The last airbender". Hoppas den är bra. Den låter litegrann som Avatar, fast mycket bättre så jag håller tummarna.

Pratade med mamma igår. Hon och pappa kommer över på min födelsedag!! =) Längtar verkligen! =)

Nej, nu ska jag återgå till min middag. Idag har jag gjort egna hamburgare och majskolv till, supergott! =D
2010-08-17
 15:31:33

ge mig sooooooooooool

Jag vill att det ska vara februari nuuuu sa vi kan aka till Indien. Guud vad jag langtar. Det ska bli helt overjavla underbart och jag kan inte vanta pa att fa riktigt mycket sol med nara och kara =)

Kollade pa hemresa over jul igar, billigaste biljetten ligger pa 2500 kronor, jag blev helt jakla paff over att det kostade sa mycket, men hem ska jag!!!

Nu ska jag aterga till jobbet

Massa pussar

xoxoxo

<3 Nina
2010-08-14
 18:57:33

fyy vad jag ar dalig pa att blogga....

Har inte orkat. Men men, fran och med nu ska jag forsoka bli lite battre.
Haft en superskon lordag, det har osregnat hela dagen men nu borjar det spricka upp och vi har precis kollat klart pa Tropic Thunder. Den var ganska rolig, men inte sa rolig som jag trodde att den skulle vara... jaja
"Flydde" till Mark i torsdags efter jobbet, for jag stor mig hela tiden pa oscar och hanna och ake. Kanns ratt skont att ha ett stalle jag kan aka till nar jag inte pallar med. Tur att Johanna och Nanna flyttar in den 25e =D
Varfor jag stor mig pa ake ar for att han gar in pa mitt rum utan anledning (vilket jag fick forklarat av Kirk att det ar olagligt) och for att han gnaller pa mig att jag aldrig ar hemma, men varfor gnalla? Jag betalar hyran och haller mitt rum stadat sa jag fattar seriost inte.
Hanna och oscar stor jag mig pa for att de lanar saker utan att fraga och lamnar inte ens tillbaka dem efterat.
De hade varit inne och tagit mina hogtalare som jag fick av Kajsa och Fredrik innan jag akte hit och sen kommer Hanna in pa mitt rum och sager; "Batteriet ar slut" och kastar dem pa min sang.
JAG BLIR GAAAAAALEN!!!!!!
jaja, massa pussar
xoxoxo
Nina
2010-08-08
 21:04:54

irriterad! =(

Fan vad jag blir trött ibland!!!!

Kom hem från min helg med Mark och upptäcker att Oscar och Hanna har varit inne i mitt rum och lånat mina filmer, internet och mina högtalare. Jag menar, om de hade frågat först så hade det ju inte varit något problem, men när de bara går in i mitt rum och tar saker blir jag trött och irriterad.

Sen upptäckte jag också att de har tagit min kudde med mitt sidenselmaörngott. De har typ 6 kuddar i sitt rum, så varför gå in i mitt rum och ta min kudde, och sen när jag frågade efter den, så sa de att det var deras?!?!! jag menar WTF...

Fan vad jag blir arg på dem ibland.

jaja, nu har jag klagat för idag

Puss
2010-08-08
 18:51:47

A-team

Vi var på bio igår och såg The A-team. Jag trodde mest att det skulle vara en actionrulle, men den var faktiskt galet rolig. Klockrena repliker och sjukt roliga scener. Den var verkligen sevärd.

Jaja, nu ska jag återvända till solen och mitt bubbelvatten :)

Massa pussar

xoxoxo
2010-08-03
 00:36:50

Lycklig!

Idag har jag fått den största bekräftelse på kärlek som man kan få.

Jag ska berätta vad som hände. Jag kom till jobbet och så kom Mark fram till mig och sa; "jag pratade lite med mina föräldrar igår. Jag vill flytta med dig till Sverige!"

jag bara stirrade på honom och visste inte vad jag skulle säga.

Jag var nämligen så ledsen när vi åkte ifrån sverige. Det blir ju bara mer och mer jobbigt att lämna, även om jag vet att man får träffa alla igen snart, men ändå.

Så kanske inom ett år bor vi i sverige igen ;)


Massa pussar
xoxoxo

Nina
2010-08-01
 20:33:56

Slö söndag

Har inte rört mig en meter idag. Har varit så himla trött, men så är det ibland. Igår träffade jag Linnea och hennes sex kompisar. Vi gick och åt middag på Bella Italia och sen gick vi ut till ett ställe som hette No7/Ace of Clubs.

Vi drog därifrån runt halv två, och sen stod vi och väntade på bussen i typ en halvtimme. Sen orkade jag inte vänta längre och hoppade på min nattbuss. Jag kom hem vid halv 4, och då var Oscar fortfarande uppe, så vi stod och pratade i ungefär en timme så jag somnade vid 5. Tyckte iofs lite synd om Oscar som skulle upp kl 8, men det var ju hans val hehe. Jag vaknade vid 1 så jag har haft världens skönaste dag ;).

Fick iaf tillbaka mina pengar så det känns ju jätteskönt. Hatar att behöva påminna om sånt.

Häromdagen hittade Oscar ett jättestort Sainsburys jättenära här, så vi ska gå och handla och sen blir det väl lite middag och sänggång igen haha.


Jaja hoppas alla har haft en bra helg

Massa pussar

xoxoxo

Nina