2009-05-31
 23:34:04

4 dagar kvar nu!

Jag kan inte fatta det. Det är helt sinnessjukt!!

Jag längtar, men ändå kan jag inte låta bli att vara lite rädd för att denna dag skall komma. Vad händer sen? Finns ett liv efter skolan? =P.

Det känns som ett grymt stort kapitel i ens liv tar slut här, och det är ju sant;)

Har precis skickat in en ansökan till Ving om att jobba som artist hos dem ute på deras hotell runt om i världen. Skulle inte det vara något? Få jobba med det jag älskar och samtidigt vara i solen ;)

Det låter inte helt fel. Nej, nu MÅSTE jag gå och lägga mig. Imorgon ska vi skriva klart vår färdväg till flaket, och sedan skriva på våra lakan som vi ska ha på torsdag. BIG DAY TOMORROW! Sedan ska jag ha körlektion och sedan bär det av till Viktväktarna. Förhoppningsvis ner några hekton från förra veckan. I'll keep you posted ;)

Sov så gott.

Puss
2009-05-30
 18:30:34

Idag...

... har jag städat hela nedervåningen och bakat tårtor till studenten. Vi har beställt en studenttårta från jobbet, men vi kompletterar med två chokladtårtor =).

Det var så skönt, för jag vaknade vid kvart i tio imorse, så jag följde med mamma ut med molly, vi gick nere på skogsö och satte oss vid vattnet, så fick molly fiska... =)

Sedan åkte vi hem och började fixa hemma.

Det kommer bli så kul på torsdag!!! Can't wait!!

Ha en jättehärlig kväll ute i solen, det ska jag iaf.

Puss
2009-05-29
 09:45:27

Fy fan vad vi är bra!!

Konserterna igår gick jättebra, fast jag tror vår bästa konsert var den i onsdags kväll, men det har låtit så jävla bra alla 4 konserter. Klassen är så himla sammansvetsad just nu, och jag vill verkligen inte sluta nästa torsdag. Vi har det så bra just nu =).

Efter konserten igår kväll, så gick vi ut. Nästan hela klassen och nästan alla musiklärare ut och vi satte oss på
Söderhof. Vi satt där hela kvällen och hade så jävla trevligt. Klassen blir väldigt social när vi börjar dricka =P. Man blir bästis med alla då ;).

Efter stängning så gick jag och Tina hem till hennes pojkväns brorsas lägenhet och skulle sova där. Pojkvännen hade gått hem före oss, och han hade somnat i väntan på oss, så vi fick stå utanför och ringa på och banka på dörren i åtminstone 5 minuter innan han vaknade =P.

Sov i soffan inatt, den var mycket bekväm =). Blev väckt vid tjugo över sju och nu har jag kommit hem, druckit kaffe och ska lägga mig i solen och sova lite tror jag =).

Hoppas ni får en bra dag och en trevlig helg =).

Puss
2009-05-27
 21:06:28

Fy fan vilken start!!

Det har gått så jävla bra på konserterna idag!! helt galet kul!

Alla är så himla sammansvetsade just nu och vi låter så bra tillsammans =).

Älskar, er klassen.

Puss

2009-05-25
 15:00:22

just nu...

... går allt läskigt bra för mig. Imorgon ska jag på anställningsintervju, jag har precis fått veta att jag fick MVG i projektarbetet och i ENG C!!!! Jag är bara så överlycklig att det inte ens går att beskriva. Vi har konserter nu på onsdag och torsdag och nästa torsdag tar jag STUDENTEN!!!! Det är galet alltihop!


Hur är det för er?

Puss
2009-05-24
 15:25:42

11 dagar kvar!

Det är ju helt sinnessjukt!!! 11 dagar kvar tills studenten. Det känns fortfarande som om det är typ 40 veckor kvar.

Sitter här och skriver det sista på mitt "mini-projekt" i ARL. Trodde jag var klar, tills jag öppnade doukmentet och insåg att jag hade halva arbetet kvar!! BRA DÄR, NINA =P.

Jaja, det får bli lite slarvigt gjort. Det ska bli så jävla skönt när ARL är över. Jag skojar inte, sämre kurs finns inte. Eller den kanske skulle vara bra om man hade en lärare som vet vad han gör ;).

hehe, näe, nu ska jag fortsätta med "mobbing på arbetsplatsen", tjo vad det är (inte) kul =).

Puss och ha en fortsatt skön söndag i värmen.
2009-05-21
 15:40:59

Gillingebanan bokad!!

Hihi, yes det är sant. Jag och Hanna har bokat tid den 3/6 kl 10.15.
DAN INNAN STUDENTEN OCKSÅ!!!! =)


Shit, jag är galet taggad inför gillinge, även om det verkar sjukt läskigt. Igår var vi på riskutbildning del 1 på Nacka trafikpedagoger och det var riktigt bra. 

Nej, nu ska jag göra klart mina ARL-uppgifter.

Puss
2009-05-20
 21:28:49

Yes!!

Shit, allt går så jävla bra just nu! Jag har fått en anställningsintervju på Securia Spärr!! =)

Shit, jag är bara så galet glad!

Puss
2009-05-20
 20:53:53

Jag drog ett M!!

Yes, Jag drog ett MVG i musikteori, ämnet som jag höll på att få IG i i ettan!!! GALET KUL!!! =)

Jag är så stolt över mig själv just nu =).

Puss
2009-05-18
 21:19:33

Tjofaderittan lambo!!!

Nu är det bara 8 skoldagar kvar!! Är det sjukt eller är det sjukt?!

Vi hade betygssamtal idag i kör och jag drog ett MVG!!! wohooo =). Mamma och pappa, get ready to heave me a heap of money ;).

Vi får nämligen 100 för varje VG och 200 för varje MVG, så det kommer nog bli en del.

Detta är mina betyg från ettan och tvåan och här är de som jag vet från trean =).

Datakunskap; G
Eng A; MVG 200
Eng B; VG 100
EOS; VG 100
Idrott A; VG 100
Aerobics och Dans; VG 100
Kultur och Idéhistoria; G
Matematik A; VG 100
Matematik B; G
Ensemble A; MVG 200
Musikteori; VG 100
Arr och Komp; MVG 200
Naturkunskap A; G
Religion A; G
Sång A; MVG 200
Sång B; MVG 200
Levnadslära; VG 100
Svenska A; VG 100
Scenisk Gestaltning; G
Historia A: G
Samhälle A: G
Svenska B: VG 100
Ljudteknik A och B: VG 200
Kör: MVG 200
Trafikantkunskap: VG 100
Piano: MVG 200
 Det blir så mycket som; 2600 kr!!!
Dessa är de betyg jag tror jag får:
+
Eng C: MVG 200
Kuhi: VG100
ARL. VG 100
Muko: MVG 200
ESV: MVG 200
Ensemble B: MVG 200
Sång C : MVG 200
Musikteori: Vg 100
Projektarbete: MVG 200

2600+ 1500 = 4100!!!

OMG
Jag blir rik!! =)

puss och godnatt

<3
2009-05-17
 22:55:18

Äntligen klar!!

Yes, det är sant! Jag har skrivit klart min folkmordsprognos i samhälle a!! så jävla stolt just nu. Höll på att ge upp tidigare ikväll, men jag höll mig kvar och nu är den klar!!! wohooo.

nu är det "bara" 4 uppgifter kvar i arl kvar.

Sov gott, puss puss

2009-05-17
 00:19:30

grattis NORGE!!!

Alexander, du är så himla värd att vinna!! VERKLIGEN jättekul:D


Grattis grattis grattis grattis!!

Norge nästa år!

Nån som ska med?!

Puss
2009-05-16
 19:41:07

Riktigt stolt över mig själv =)

Idag har jag varit riktigt duktig =).

Först vaknade jag vid 11 och då gick jag upp och åt frukost. Sedan la jag mig ute i solen och skrev klart mina recensioner av konserterna som vi såg på KMH i Kuhi. Sedan la jag mig bara och solade i någon timme. Sen gick jag in och började fila lite på min folkmordsprognos som vi håller på med i samhälle.

Vid tjugo över tre skulle pappa åka och hämta en ny soffa som vi har köpt dit ner, så jag bestämde mig för att åka och träna. Tränade i en och en halv timme och brände bort 530 kalorier =).

Sen åkte jag hem och nu har jag nästan skrivit klart min folkmordsprognos =)  =) =).

Har haft asmkt problem med den, så jag känner mig grymt stolt över mig själv =)


Puss
2009-05-14
 19:28:17

Som ni förstår...

Så har jag universums sämsta självförtroende. Jag klankar alltid ner på mig själv, även om jag verkligen vill känna mig bra. Jag tror jag skulle behöva gå på en självförtroendekurs eller nåt. Jag älskar verkligen mina vänner, men jag kan inte tycka om mig själv alltid. Det är bara för att jag nästan hela mitt liv trott att jag är sämre än alla andra. Jag måste försöka få upp självförtroendet, men det kommer att ta tid.


Tack alla som bryr sig. Jag älskar er verkligen.


Puss
2009-05-13
 22:12:59

jag fick en underbar kommentar idag....

... av Tina <3. Hon sa att jag var smal. Jag blev så himla glad, för det hjälper mig att kämpa mig ännu längre ner på viktskalan... I've got a long way to go before I'm satisfied! Jag skojar inte. Jag är fortfarande så jävla fet, och jag fattar inte att jag inte bara kan lägga av med allt onyttigt och bara blir skitsnygg!!! Jag måste fortfarande gå ner åtminstone 30 kilo till innan jag ser bra ut. 30 kilo!! fattar ni?


Det är bara att kämpa. När jag var på viktväktarna i torsdags så hade jag gått upp 6 hekto på tre veckor!! Fatta hur arg och besviken jag var på mig själv. Hur kunde jag låta mig göra så? Det är skandalöst!

Nej, jag tänker inte bli anorektiker, jag är bara väl medveten om hur fet jag är och hur farligt det är att vara så fet. Det är klart som fan att ingen vill ha mig, så som jag ser ut för tillfället. Iofs så kommer ingen vilja ha mig sen heller, för jag är så ful. Det är bara att acceptera, jag kommer leva ensam. Får väl skaffa mig djur och flytta långt bort så att ingen behöver pika mig för ensamheten.

Så, nu har jag gnällt lite för ovanlighetens skull!! =P

Puss
2009-05-13
 20:51:15

Jag hatar ARL

Det gör jag verkligen!!

Finns det någon värre kurs? Boken ska jag inte ens gå in på. Seriöst, den tar upp lite fakta, ingenting ingående och jag känner mig galet stressad inför provet imorgon. Tror det kommer gå åt helvete. Jag vet att det är dumt att sitta dagen innan och plugga, men när skulle jag annars hunnit?!?! Det är så mycket just nu att jag bara vill dra täcket över huvet och sooova ett tag.

Men men, nu är det bara 21 dagar kvar!!!! GALET.

Var på Kungliga Musikhögskolan idag och lyssnade på "New Sound Made", och det var faktiskt riktigt bra. Först lyssnade jag på en grupp som hette S.P.O.T (Small Parts of Trust), gulligt värre. Men de var riktigt bra och de var otroligt samspelta. Sen gick vi ut och lyssnade på en tjej som hette Maria och hon hade en bra röst, men alla hennes låtar lät likadant och handlade om kärlek. Nog för att det är ett bra ämne att sjunga om, men alla handlade verkligen om kärlek och hur jobbig den var (Am I right?!).

Jaja, åter till ARL-boken. Var bara tvungen att avreagera mig lite =P.


Puss och sov gott sen
2009-05-12
 14:50:28

ledig dag

Så jävla skönt, för igår kväll började jag känna mig dålig. Hade jätteont i huvudet och kände mig jättehängig. Gick och la mig och vaknade vid tio imorse och kände mig väldigt mycket bättre. Har suttit och pluggat inför provet på torsdag i arbetsmiljö och säkerhet. Gick ner till stranden med Molly och satt på en filt i sanden, i solen och läste alla sidor. Det känns ganska bra faktiskt.

Ska snart åka in till stan och kolla på en utställning som vi ska kolla på i engelskan. Tänkte att eftersom vi ska gå på den och vi var lediga idag, så kan man ju göra det nu. =)

Hoppas ni har haft en bra dag,

Puss
2009-05-11
 18:32:18

galen dröm

Jag hade universums skummaste dröm inatt. Den var så knäpp och äcklig att jag inte ens kan beskriva den. Ni får fråga så kanske jag kan beskriva. Men helst inte här =P

Haha, den var bara helt galen och jag vaknade och typ skrek. Obehagskänslor.


Puss
2009-05-10
 18:03:38

=(

varför kan ni inte vara glada för min skull?

Jag har hittat (vad jag tycker) en superfin studentklänning, men inte enligt dom.. "Den är alldeles för kort", "Den är inte fin nog", "den ska ju vara stel till midjan och sen släppa, annars ser man så tjock ut".

Jag älskar den här klänningen! Inse det! Visst, den går till halva låren, men jag tänker ha vita leggins till och då ser den inte lika kort ut!

Men men, det är väl bara att gå ut och leta en ny klänning. Det funkar ju inte.

Som om jag inte hade bättre saker för mig tre veckor innan studenten!!!!! Fatta hur mkt som är kvar. Hur mkt som helst! Hur tänker lärarna?!?!?! Sista inlämningen är 6 dagar innan vi går ut. Det är inte schysst!



Hatar skolan just nu, jag är så trött att jag typ ser i kors, men tror ni att man får sova ut? Nejdå, för jag har jobbat hela helgen och nu har jag ännu en galet jobbig vecka framför mig. Jag orkar inte mer just nu! Kan inte jag bara få sova lite? vara "sjuk" imorgon, så att jag kan få sova och hämta lite krafter och plugga (för ovanlighetens skull) till provet på torsdag.

Gah, jag blir galen!!!

Sådär... nu har jag fått ventilera mig.

Sov så gott, så ses vi imorgon.

Puss 

2009-05-05
 15:04:14

Nedräkningen har börjat!!

Idag är det den 5:e maj. Om 30 dagar tar jag studenten! Det är helt sjukt, 30 fucking dar!!! =) =) =) =)

Sen är det sommaren och jag är äntligen fri!!!! Då är det jobb, fest, sol osv osv osv !!!!
CAN'T WAIT =)

Det är helt galet vad vi har mycket kvar i skolan. Den här veckan är det;

Tis; Inspelning stråkarr
Ons; Redovisning om Kina Samhälle
Tors; Prov i Kuhi
Fre; Prov i Mupr.

Nästa vecka är det prov i ARL och inlämning om Medborgarrättsrörelsen i USA.
Det kommer säkert ännu mer... Helt sinnessjukt!

Jaja, C'est la vie.


Puss
2009-05-01
 17:38:00

ikväll

blir det grillchill här hemma. Ville att Jeanette skulle komma också, så det blev lite tråkigt. Väntar fortfarande på att Tina ska höra av sig. Hoppas att hon kommer också. Hanna och Z kommer iaf, så det är kul =).

Kajsas kompisar kommer också, så det ska bli en härlig kväll =).


Puss