2011-01-30
 21:53:54

Ojojoj

Nu var det väääldans länge sen jag skrev inlägg igen.
Jag har helt enkelt inte haft lust om jag ska vara ärlig. Har inte haft så mycket för mig men jag har bara inte haft lust. Har varit på gymmet, hemma hos Mark och fixat med jobbet.

Har iaf ett bra jobb nu, till att börja med. Får ta över i caféet och vara ansvarig där nu, så det är ju roligt, men jag vet fortfarande inte om jag vill jobba där så himla länge till. Känner bara att jag vill ha ett jobb inom ett annat fält. Typ kontorsjobb tror jag.

Men vi får helt enkelt se vad som händer och hur det blir med skola och så...


i fredags hände det dock en vääääldans jobbig grej....

Var inne på banken för att jag behövde sätta över pengar till Malin (vår hyresvärd). Står inne på Barcleys och använder deras personal banking-maskin. Och tydligen tog jag för lång tid på mig när jag försökte få fram Malins bankkonto, så maskinen tog mitt kort och förstörde det. Fatta paniken jag fick!! Inga kontanter och jag behövde verkligen sätta över pengarna till henne eftersom det var hyran för nästa månad. Som tur var så har Johanna hjälpt mig. I alla fall så sa de på banken till mig att jag behövde beställa ett nytt kort eftersom kortet var förstört av dem. När jag sen försökte beställa kortet så hade jag tydligen inget giltigt ID-kort. Jag försökte använda mitt svenska körkort, precis samma som jag använde när jag anslöt mig till banken. Men det gick tydligen inte alls bra. Jag var så himla frustrerad och arg måste jag säga. Som tur var så har Marks mamma fixat ett nytt kort åt mig, så det kommer komma nu i veckan förhoppningsvis.

Men men...

nu ska jag snart gå och lägga mig för jag börjar 7 imorgon. Det kommer jag alltid göra i framtiden. 7-16 är mina jobbtider nu =).


Pusspuss
2011-01-18
 22:00:07

Mindre jätteskön dag...

Idag har jag haft en jättedålig och arg dag!

Det började bra, kom till jobbet och var glad och nöjd. Sen under min rast så beslutade jag mig för att ringa "Disclosure Scotland", som mina säkerhetspapper skickades till.
Ringde dit och fick prata med en jättetrevlig och proffsig kille, och jag la fram mitt ärende, gav honom mina uppgifter och berättade att jag mest bara ville kolla hur långt till jag skulle behöva vänta innan checken var klar.

Han kollar upp mig, sen säger han till mig; "vi har inga uppgifter på att du/ni har skickat in några säkerhetspapper, sa du att de skickades in i början av dec?"
Jag svarade att ja, vi sammanställde dem i början av december och Michael sa till mig att de skickade in dem samma dag.

Då säger killen till mig; "ja, vi har i alla fall inte fått in några papper som helst, men du jag ringer till den här Michael och pratar med honom."

Jag la på och blev både jättearg och ledsen samtidigt, kul att Michael i alla mail och telefonsamtal sitter och ljuger för mig att de visst har blivit inskickade och är påväg tillbaka.

Jag ringer upp Michael och hamnar för ovanlighetens skull hos hans assistent som säger att han inte är inne just nu (då var kl 11) men att han skulle vara tillbaka inom 20 minuter och att han skulle be Michael att ringa mig.
När det har gått 2 timmar och Michael fortfarande inte har ringt mig så ringer jag tillbaka och hamnar hos telefonsvarare. Får ringa 2 gånger till innan jag får tag på assistenten igen och nästan skriker åt honom att han måste tvinga Michael att ringa mig. Det är inte direkt första gången det har blivit såhär. Har ringt minst 6 gånger, hamnat hos assistenten som säger att Michael ska ringa tillbaks så snabbt som möjligt och man får ALDRIG något samtal tillbaka.

Sen ringer Michael i alla fall, kl 2(!!!). Han hinner inte mer än att säga hej innan jag avbryter och bara pratar och säger hur arg och besviken jag är på honom som sitter och säger att de har skickat in mina papper och sen inte har gjort det. På det svarar han att de visst har skickat in papprena men vart de sen har tagit vägen kan han inte svara på. Och ifall de har försvunnit var väl det jobbigt... Sen sa han att han skulle ringa upp dem och ringa tillbaka till mig... Tror ni att han har ringt?

Jag är så himla arg, är fortfarande arg efter att ha varit på gymmet i 1½ timme och avreagerat mig.

har berättat allt för Kirk och imorgon ska jag be att han ringer upp michael.

Till och med Callum (sonen till han som äger halva BaxterStorey) sa att han kunde prata med högste chefen på BIS, men jag sa att det är ingen idé, för han vet inte vem jag är. Michael är bara chef för en liten division på företaget där.

Nu ska jag skicka Michael ett mail och avsäga mig tjänsten. Jag vill inte ha den längre, jag får bara ont i magen av det och det är bara problem efter problem som uppstår hela tiden!

GAAAAAH, mina kinder bara blossar upp nu när jag sitter och skriver om det. Han är så jävla dum i huvudet!!

jaja, hoppas ni andra haft en bra dag idag ;)

pusspuss
2011-01-17
 22:12:05

Jätteskön dag!

Fick ett sms av Kirk igår som sa att ifall det var ok så kunde jag vara ledig idag.
Så dagen idag bestod av att ta det lugnt och sen åkte jag in till stan och shoppade. Jag var tvungen att gå tillbaka till Barratts med mina stövlar som jag köpte i december, för att hälarna hade ramlat av, sömmarna hade gått upp och sulorna höll på att ramla av med. Jättebra kvalitet för 70 pund eller hur??

Det var lite jobbigt också för jag hade slängt kvittot, men jag fick tillgodokvitto på 70 pund hos dem ändå. Väldigt snällt måste jag säga!
Så idag åkte jag dit och hade kul på rean. Hittade tre par skor för 80 pund. Ett par höga sandaler, ett par vanliga ballerinor och ett par ballerinor med liten klack. Blev jätteglad, för jag älskar alla tre paren!

Sen gick jag och fortsatte min jakt på vinterjacka. Hittade den till slut på Debenhams för 70 pund!
Den är jättefin, ljust grå med väldigt enkla drag. Jag älskar den verkligen!

Sen gick jag till Primark (som för övrigt var nästan tomt?!?!) för att lämna tillbaka Marias julklapp, men den sorten fanns inte kvar längre, så jag hittade något annat ;). Sen köpte jag lite trosor och strumpbyxor.

Sen gick jag och fikade alldeles själv och det var längesen jag gjorde något sånt. Jag hade en sjukt skön dag och var bara för mig själv, vilket jag behövde :D.

Nu jag varit hemma med Johanna och Nanna ikväll och ätit middag och vi har jättemysigt tillsammans :D


Ha det bra allihop!

Pusspuss

2011-01-15
 21:54:43

dålig uppdatering... igen

Är verkligen superdålig på att uppdatera min blogg, jag vet. Det händer inte så mkt just nu, jobbar fortfarande på FT, för nya chefen har fortfarande inte hört av sig. Lite jobbigt, men vad ska man göra liksom...

Igår kväll var jag ute med Anna och dansade salsa. Det var jättetrevligt och jag träffade en svensk kille från Solna haha. Han var jättetrevlig och sjukt duktig på att dansa.

Idag åkte jag hem till Mark, vi har bara myst hela dan och nu ska vi kolla på "natt på museet 1 och 2".

Hoppas allt är bra med alla!

Pusspuss

2011-01-06
 16:28:02

Snaaart helg igen =)

Sitter på jobbet, fick sluta redan tre idag då jag jobbar istället för Sesay som brukar jobba 8-15 =)

Vääldigt skönt måste jag säga, men jag är ändå kvar, för jag ska med Mark hem sen så jag får sitta här tills han är klar. Det gör inte så mycket, jag har hunnit skicka ett mail till min "nya" chef eller vad man ska kalla honom och fråga hur det ligger till egentligen, om de ens vill att jag ska börja eller om jag ska leta nytt (berättade då inte för honom att jag har blivit erbjuden en ny tjänst här på ft, man måste ju bara älska Kirk liksom haha)

Igår var jag på gymmet och hade en riktig hårdträning, det var hur skönt som helst.

Sovproblem hade jag dock ändå när jag kom hem, kan ju ha något att göra med att jag sov mellan 19-6 natten innan =). Det var verkligen sååååå underbart.

På söndag kommer Johanna ääääntligen hem igen!! Jag har saknat henne hur mycket som helst! Tänkte att vi ska ha lite mysmiddag då, hoppas hon också vill det =).

Massa pussar
2011-01-03
 21:35:44

Förlåt för det långa uppehållet

Det har varit mycket på sistone ;). Hemma var det underbart att vara och det kändes verkligen såå skönt att få bli lite omhändertagen.

Kom tillbaka i tisdags kväll, efter lite förseningar och galet många skrikande barn kom jag hem och höll på att inte komma in för att dörren hade gått i baklås eller nåt. Det tog mig nästan en halvtimme att komma in och jag var rätt upprörd då. Grät floder kan man väl säga. Kände att jag inte var snäll nog när jag sa hejdå till mamma och pappa.

Kändes som om jag var jättestel och kall. Fast när jag väl kom in genom gaten så blev jag jätteledsen, precis som jag alltid blir.


Nu sitter jag hemma och mår jättedåligt... senaste timmarna har jag varit liggandes på toan och bara kräkts... hoppas att det blir bättre snart... Hatar illamående...
Tror att det beror på att jag inte har sovit nånting inatt.. Somnade vid 6 för att tankarna bara snurrade. Vet inte vad det är som håller på att hända längre. Allting känns så himla oklart och snurrigt. Känns inte som om jag någonsin kommer höra ifrån nya jobbet och jag vet inte vad jag vill längre eller något.

Har lite jobbigt just nu.

Men det blir bättre så snart Johanna kommer hit, så jag får lite sällskap. Och så behöver jag sova.


Puss och kram