2010-03-31
 00:13:07

Sömnsvårigheter

Har legat i sängen i en timme, bara vridit och vändit på mig, kan bara inte sova. Har försökt ringa mamma, men hon sover, och egentligen vill jag inte störa, jag vill bara prata med någon.

Ussch, det här är inte kul =(. Har gått bra så länge Oskar var här. Då kan man styra tankarna på andra saker, och vi satt och pratade och skrattade som vanligt, men när han hade gått blev det jobbigt igen.

Nu sitter jag och gråter i rummet, min rumskompis måste tro att jag är knäpp, men antingen låtsassover hon eller så sover hon på riktigt och vi känner inte varann.

måste försöka sova, ska jobba imorgon

Puss
2010-03-30
 13:46:11

sov gott morfar

Imorse när jag vaknade såg jag att jag hade fått ett sms av mamma. Hon berättade att morfar dog inatt.
Tog mig till jobbet, kan inte vara borta mer än vad jag har varit nu. Gick bra första en och en halv timmen. Sen ringde jag mamma för att höra hur det hade gått till och då brast det. Tårarna sprutade och jag kunde bara inte sluta gråta och Monika tyckte så synd om mig att hon skickade hem mig.

Känns inte kul att sitta ensam i London och inte kunna vara hemma och krama om mamma och mostrarna.

Oskar är på väg hit. Han var ledig idag och när han fick reda på det så hoppade han på första bästa tunnelbana. Schysst kompis det där.

Vila i frid

2010-03-29
 22:57:38

Dagen...

Idag har jag haft en rätt bra dag. Rätt mycket att göra på jobbet, men det var bara kul! =)
Tänkte att jag skulle visa en bild på var jag jobbar någonstans;


Så ser det ut :).

Hände en rolig grej när jag stod på jobbet. Jag sprang runt och letade efter en slev innan lunchen. Haha, dagens ilandsproblem jag vet, men de försvinner alltid när man behöver dem :P. Anyhoo, så stod jag där och letade, så kom Mark fram och frågade; "What are you looking for sweetie-pie". hahaha jag blev lite paff, för han brukar aldrig prata, är nästan jämt tyst...;)

Jag frågade Monika en gång om han någonsin pratade, och då svarade hon; he doesn't talk much, but when he does, it's something rude. hahahha

Råkade skära mig i fingret idag också. Smidigt att göra det första dagen tillbaka efter sjukdom, men men.. Det blev som tur var inte ett dugg djupt, men det blödde ordentligt.

Hoppas ni har haft en bra dag =)

Puss

xoxoxo

Nina
2010-03-28
 17:53:41

Finns inte så mycket att blogga om just nu...

... men här kommer ett inlägg i alla fall ;).

Mår bättre idag faktiskt (hallelujah!!). Känns jätteskönt, för jag började seriöst bli lite orolig igår för vad det var något jag hade åkt på.

Har haft en lugn och skön dag. Varit ute och tagit en lång och långsam promenad runt i South Kensington och Gloucester Road. När jag gick runt där så gick jag förbi en person som var otroligt lik Eddie Izzard. Tror att personen i fråga var man som ville vara kvinna, eller om det var tvärtom, men en transvestit var det i alla fall. Ville inte gå fram och fråga ifall det var Eddie, hade kunnat bli vääldigt pinsamt, men hoppas kan man ju alltid göra haha ;).

Igår kom min nya rumskompis, en 19-årig tjej från Tyskland. Hon verkar jättetrevlig, så vi kommer nog ha kul ihop. Tyvärr ska hon bara stanna i två veckor, men två veckor är alltid två veckor =).

Gjorde nog inte ett så bra första intryck på henne igår när hon kom och jag var grön i ansiktet och mådde rent utsagt skit.

På tisdag ska jag hem till Oskar och äta middag. Han vill visa mig sitt nya rum på Regent Street som han flyttade in i i förrgår. Han bad mig komma ner och hjälpa honom att städa i fredags så jag gick ner och sa åt honom att det får han faktiskt göra själv, så jag satt och tittade på när han städade... Hahahaha
Sen ringde den som skulle kolla rummet innan han åkte och frågade ifall han störde... höll på att dö när han trodde att vi hade sex... Oskar blev nog lite förnedrad när jag började gapskratta åt tanken =P

jahaa neheej... Ska nog fortsätta läsa lite i min bok. Har inte så mycket annat för mig. Sitter med öppet fönster och läser, det är rätt skönt. Väntar på regnet.. Var fint innan idag, men nu börjar regnmolnen hopa sig över oss.. Ni skulle sett regnet igår. Riktigt Hollywoodregn hahaa... jääklar vad det regnade asså..

pusspuss

xoxoxo

Nina
2010-03-27
 18:30:52

Hangover: gods way of saying... "You kicked ass last night"

Hahaha fan vad jag skrattade när jag såg Luis status idag...

Usch, mår fortfarande dåligt. Mådde bättre igår kväll, men så vaknade jag inatt.. IGEN och mådde as =(. När går det här över?


Blääää
2010-03-26
 01:03:53

Just nu...

... mår jag myyycket dåligt. Kan inte sova för att jag mår så illa. Är dock väldigt glad över att jag bor ensam just nu. Hade varit mycket jobbigt att väcka rumskompisen varenda gång man springer på toa.

Ligger och försöker tänka på bra saker. Är lite ensamt och jobbigt just nu.

Rotade fram Tinas brev som hon skrev till mig innan jag åkte. Började såklart störtböla igen. Det var verkligen en våg av Tinalängtan som bara sköljde över mig när jag läste det. Det är en sån sjuk känsla att sitta och läsa hur mycket man är älskad. Jag älskar dig också Tina, bara så att du vet det <3 <3 <3.

Ska försöka sova nu, om det går. Jobbet är bara att glömma imorgon också =/. Känns inte bra att vara borta redan andra veckan på jobbet... What to do, what to do...

Puss puss från sjuklingen

xoxoxo

Nina
2010-03-25
 14:42:27

usch usch

Vaknade inatt och mådde sååå dåligt. Visade sig att jag har blivit magsjuk =/... Har legat på toa hela natten och sovit sisådär 2 timmar. Ligger totaldäckad i sängen och har sovit och haft ont i magen större delen av dagen. Inte roligt.

Tur att jag är ensam, annars hade det vart jobbigt för rumskompisen, för det är inte så isolerat in till toan... TMI (Too much information) ;)

Neej, nu ska jag lägga mig en stund och lyssna på lite musik eller någon ljudbok.

Puss så länge

xoxoxo

Nina
2010-03-23
 21:30:24

Hallå alla glada

Hoppas alla har haft en bra dag =).

Har haft en bra, fast lite stressig dag. Vääldigt mycket som skulle göras på samma gång så jag fick lite motorstopp i hjärnan ett tag ;). Marjos, en av kockarna tyckte lite synd om mig, så han gav mig ett glas vin innan jag gick hem :)... Anna och Eva fyllde ju år idag så det var därför det fanns vin, hihi. Kändes lite busigt att stå och fixa ihop det sista inför imorgon och sippa vin ur kaffekopp samtidigt =).

Har ont i magen, inte så roligt. Tror att det är för att jag är lite trött, så jag ska väl sova om en stund.

En sak som inte är så rolig med mitt rum här är att det alltid är svinkallt! Även om man har dragit på elementet så är det världens kallras från fönstret. Inte det roligaste, men det är tur att täcket finns, det är varmt och gott =)

Neej, jag tror faktiskt att jag ska sova nu.. Så man är pigg och glad imorrn alltså ;)


Pusspuss

xoxoxo

Nina
2010-03-21
 21:52:38

helgen i korthet ;)

Inte hänt så mycket.. sovit en del, var en jobbig första vecka, men oj vad rolig den var! Har inte hunnit blogga så mycket, för jag har varit rätt trött på kvällarna när jag kommit hem ;)...

I fredags var jag faktiskt hemma och tog det lugnt.. Oskar ville att jag skulle kolla på film med honom men seriöst så pallade jag inte, ville vara lite för mig själv faktiskt. Igår blev jag bjuden på födelsedagskalas av ett par tjejer på jobbet. Båda fyller år på tisdag och skulle fira lite på en bar som heter Waterloo Brasserie. Jättetrevlig bar med bra priser för drinkar och öl =). Dit ska jag definitivt gå igen.

Det var jag, Magda, Anna, Eva, Monika och Marjos från jobbet och Magdas man, och några andra killar.. jättetrevliga :)...

under min intervju för jobbet så frågade monika vad jag hade pluggat i skolan, och jag berättade att jag hade pluggat musik, så hon sa åt mig att jag skulle sjunga igår i baren.. (neeejdå, det var aaabsolut inte någon alkohol inblandad) Det slutade med att jag stod PÅ bordet och sjöng Thank you for the music... hahaha

Vi hade faktiskt riiktigt kul! :D Härligt att man kan ha så kul med sin chef =)


Pusspuss
2010-03-20
 15:43:10

lite bilder från St Patricks Day

         


Visst är alla sååå snygga på bilderna... Speciellt min löövely min. I'm bringing schexy back, eller hur var det?? =)
För de som undrar så är det oskar på bilderna...

Pusspuss
2010-03-18
 23:56:59

St Patricks Day igår...

Och det var så sjukt jäkla lyckat! =)

Katarina ringde mig när jag var på väg hem från jobbet och undrade ifall jag hade lust att komma till en bar som heter Salisbury's som ligger vid covent garden. Drog dit och det var fullt med folk. =) Köpte en pint öl och den kostade 3.50 Pund... gaaaalet billigt, eftersom en pint är 6 dl ;).

Var ganska mycket folk från skolan där, så vi satt och snackade ett bra tag och sen skulle de dra vidare till någon klubb som heter On anon. Sjuuukt roligt ställe, dit måste jag gå igen! =)
Oskar hade iaf tagit med sig en fribiljett till mig med, så jag fick komma in gratis och fick en halv pint guiness gratis också, jävligt sweet! :D

Dansade med galna britter, irländare och hade en äcklig indier i häcken flera gånger... Till slut vände jag mig om och skrek på honom för att han skulle förstå att jag inte var intresserad... hahaha

Träffade Javier och Memo igen, vi hade svinkul... Var tvungen att dra hem hyfsat tidigt eftersom jag var tvungen att gå upp och jobba imorse. Men jag vaknade i tid och var inte bakis alls, så det var ju skönt :).

vi fick jäääättefina mössor och jääättefina guinessglas i plast på On anon. Lägger upp lite bilder senare, när internet vill..

Ååå helgen kommer nog bli jättekul! Imorgon var det tydligen någon klassmiddag som Katarina bjöd in mig på och på lördag ska jag på födelsedagsfest för två tjejer på jobbet =)... Ska bli suuuper =)


Nu ska jag sova, sov inte så mycket inatt.. hehe

Puss puss

2010-03-16
 19:35:52

Jag har hittat en lägenhet!!

som jag också nu ska hyra!! De är jättetrevliga och verkar tycka att jag är en bra människa. Får hyra den tills jag åker hem, månadsvis för 350 pund/månad och då ingår ALLT!! :D hur mycket tur har jag inte? Det är helt sjukt!!

Kommer bo helt själv i en 1½a eller om det är en 2a.. vet inte riktigt hur stor den är. Den har tvättmaskin och internet och satellittv :)... Tror jag kommer att trivas jättebra där :).

ÅÅÅ Det ska bli så sjukt att verkligen bo heeelt själv :D. I "min" lägenhet =).

Andra dagen på jobbet, alla är fortfarande vääldigt trevliga haha.. ;).. Jag tror definitivt att jag kommer att trivas superbra på Financial Times.

neej nu ska jag avsluta. Det ringer i telefonen...

Pusspuss <3
xoxoxo

Nina
2010-03-15
 23:27:40

Fick ett sånt härligt brev från pappa och delvis mamma idag :p

Pappa skickade ner lite sladdar till datorn och kameran, så det var ju bra =).

Han bifogade också ett brev som var så härligt ;)... Det löd;
"Kära Nina,
Sitter här på rumpan på kontoret och tittar ut över ett kallt, snöigt och soligt Stockholm. Tänker på dig med lite sorg och saknad. Rätt fascinerande att du som minsta syrra kastar dig ut på det största äventyret av er alla!

Jag vet att du fixar det och jag hoppas att du får ett anständigt kneg på Ön som du ska trivas med. Skulle du få ihop det med någon snubbe från Nya Zeeland eller Sydkorea* så kan du ge dig f-n på att jag vet en som i alla fall kommer över och våldgästar. Så enkelt blir du inte av med mig...

Älskar dig

Pappa.

Vid stjärnan hade mamma skrivit *FETGLÖM! Puss Mamma

och efter skrev pappa igen, lyssna inte på HSB (Hélène Som Bestämmer haha).


Jag älskar verkligen mina föräldrar =)

Puss till er Mamma och Pappa <3

puss till er andra också såklart =)

xoxoxo

Nina
2010-03-15
 23:27:36

Fick ett sånt härligt brev från pappa och delvis mamma idag :p

Pappa skickade ner lite sladdar till datorn och kameran, så det var ju bra =).

Han bifogade också ett brev som var så härligt ;)... Det löd;
"Kära Nina,
Sitter här på rumpan på kontoret och tittar ut över ett kallt, snöigt och soligt Stockholm. Tänker på dig med lite sorg och saknad. Rätt fascinerande att du som minsta syrra kastar dig ut på det största äventyret av er alla!

Jag vet att du fixar det och jag hoppas att du får ett anständigt kneg på Ön som du ska trivas med. Skulle du få ihop det med någon snubbe från Nya Zeeland eller Sydkorea* så kan du ge dig f-n på att jag vet en som i alla fall kommer över och våldgästar. Så enkelt blir du inte av med mig...

Älskar dig

Pappa.

Vid stjärnan hade mamma skrivit *FETGLÖM! Puss Mamma

och efter skrev pappa igen, lyssna inte på HSB (Hélène Som Bestämmer haha).


Jag älskar verkligen mina föräldrar =)

Puss till er Mamma och Pappa <3

puss till er andra också såklart =)

xoxoxo

Nina
2010-03-14
 11:22:02

GRATTIS ANNA!!

Är det bara jag som tycker att det var jättekul att hon vann? Jag tror att det kommer gå superbra i stora finalen. Jag har haft fel förr, men hon har ju världens röst, tror vi kommer komma myycket bättre än förra året. Seriöst, om Malena kunde komma vidare ifrån semin, så kommer definitivt Anna vidare!!

Vi satt och kollade på finalen i Svenska kyrkan igår, Oskar och jag. Ojj, jäävlar vad mycket fjortisar det var... Alla skrek, och jag skojar inte, SKREK när Erik Saade skulle sjunga. Visst var låten ok, men det var definitivt ingen superlåt.

Måste dock hålla med om att Salem Al Fakirs låt var jääävligt bra! Vilken närvaro han har på scen! Helt sjukt! Man blev väldigt glad av den.

När vi var på väg hem igen igår, så tänkte vi stanna på en pub och äta lite, men då hade alla pubar stängt, så vi drog hem. Fortsatte vårt filmmaraton, och såg 28 dagar senare och 28 veckor senare.... Inte så äckliga som jag trodde, men äckliga nog för att jag skulle drömma att jag blev zombie haha... härligt är ju att det utspelar sig i London och på de ställena där jag oftast är =P.

Vi var klara vid två och jag hade precis gått och lagt mig i sängen och ni vet när man precis har lagt sig till rätta och somnat.. Då är det som bäst och vad händer då tror ni? jo, brandalarmet drog igång!
Min rumskompis vaknade inte ens av det, så jag var tvungen att väcka henne och få henne att förstå att det kunde brinna någonstans i byggnaden. Vi bor på 10e våningen så det är ju bra att ta sig ner så fort som möjligt, men neejdå, hon skulle klä på sig lååångsamt, så jag sket i henne och sprang ner. Tog typ 30 sek att kuta ner för 10 våningar. Hann i alla fall få med mig jackan och skorna.. Hade bara nattlinne, så det var lite väl kallt kanske =p

Tur att vi bor precis bredvid brandstationen. Som tur var, så var det ingen brand, utan det var någon som hade öppnat dörren när det var rökigt i rummet eller i köket. Haha, dom kommer få betala 100 pund nu... IDIOTER

Men men, till slut kunde vi i alla fall gå upp igen och lägga oss. 

idag är det sool ute! =) Ska nog ta mig en promenad =)

pussiluss

xoxoxo

Nina 
2010-03-13
 16:55:32

gårdagen

Hade en ganska rolig kväll igår. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men vi hade rätt trevligt ändå =).

Först åkte jag hem till Memo, som bor i Cross harbour. Han bor så jäävla fint, förstår inte hur han kan ha råd med en sån lägenhet... jäävlar säger jag bara. Jag, Memo, Javier och Qua var där och förkröka, och sen kom Katarina och Tesca. Visste inte ifall vi skulle till Fabric, eller om vi skulle till ett rollerdisco i Vauxhall. Memo hade två förslag. Antingen skulle vi till Fabric, vara där tills de stängde och sen bara hem och sova, eller så skulle vi till Roller discot, vara där tills de stängde kl2 och sen hem till Memo igen för efterfest. Till slut bestämde vi iaf oss för att åka till vauxhall. Det var väldigt annorlunda om man säger så. Kändes som om man var med i någon film från 80-talet. Jag bestämde mig snabbt för att inte åka rollerblades, för att jag visste att jag bara skulle ramla (jaa, hade ju druckit en del också, så det hade nog gått snabbare än vanligt).

Anyhoo, de andra åkte, de var riktigt duktiga ;). Speciellt Memo, såg ut som om han inte hade gjort annat än att åka rollerblades hela sitt liv. hahaha

När vi sen skulle dra, så ville ingen hänga med på efterfesten, förutom jag dårå, men jag kände att jag helst inte ville åka själv tillbaka till Crossharbour med någon jag inte känner.. så vi åkte hem allihopa. Det var inte det lättaste att hitta en nattbuss som gick till South Kensington, men till slut hittade jag en.

Var hemma vid halv 5. Åkte från vauxhall kvart över 2... säger det er något?? hahahah

Vaknade vid 2, har inte klätt på mig än.. ska väl duscha och se vad jag ska ha på mig ikväll.. Ska till svenska kyrkan och se finalen i melodifestivalen. Kan bli intressant....


Pusspuss

xoxo

Nina
2010-03-12
 16:30:00

Dagen...

Har varit väldigt bra =), jag har skaffat bankkonto (äntligen), och snart kommer mitt nya oyster-kortm som jag får åka 30% billigare med ;)...

Vi lekte i skolan idag. Hade "intervjuer" för att skaffa lägenhet, var väldigt roligt =).

Ikväll ska vi ut, tjejerna och sen några killar. Först ska vi hem till Memo, och han bor långt åt helvete på DLR-linjen, men men... förkrök där och sen ska vi på en klubb som heter Fabric. Ska bli jättekul!! Lovar att ha kameran med mig och redo! ;)

Imorgon ska jag till Svenska kyrkan och kolla på finalen i Melodifestivalen.. Har inte sett något annat avsnitt, så det kan ju bli "spännande", så spännande som det kan bli... Vi skickar alltid de sämsta bidragen, men men...

Jahaa, näee nu ska jag nog fortsätta smörja in mig, och sen ska jag se vad jag ska ha på mig ikväll.. =)

Ha en trevlig fredag!!

Pussiluss

xoxoxo

Nina

2010-03-11
 18:59:26

Jahaa

Kom inte på vad jag skulle skriva för rubrik...

Vart en bra dag, ganska lång, men rätt trevlig faktiskt =). Var inte så många i klassen idag, några tog lite "ledigt" dvs, att de var galet bakis.

Vi fick se musikvideos och diskutera musik så det var ju jättekul, fick några bra tips på karaoke-barer av läraren.. (det var inte jag som frågade efter det, det var oskar).

Har en ny kompis! =) heter Oskar och kommer ifrån Hammarö, som ligger i Värmland. Det är illa, men hans dialekt... Påminner mig bara om Smala Sussie.. Och det blir inte bättre för att han sitter och drar citat från den hela tiden =P. Men han är väldigt trevlig i alla fall, så det är ju bra.
Vi har precis sett The patriot, nu ska vi äta middag, och sen ska vi se nån mer. Tror vi ska se Fight club, men han är en sån där som ÄLSKAR splatterfilmer, så vi får väl se... hmmmm


jaja, nu ska jag väl bege mig neråt och laga middag!

Hörs

xoxoxo

Nina
2010-03-10
 17:30:04

OCH SÅ VAR JOBBET KIRRAT!!!!!!!!

hahahhaa yeeeeeeeeeeeeeeeeeeees =)

Sweetness, börjar på måndag, får en utbildning och sen kör vi igång... Kan inte fatta att det händer.. Allt har gått så snabbt, nu är det bara lägenheten kvar att fixa.

Idag när jag satt i klassrummet, och pratade med lite kompisar och så kom alla nya elever in.

En av dem är iaf svensk och kommer ifrån Karlstad haha... Han bjöd in mig till svenska kyrkan på lördag, då de har organiserat så alla kan se finalen i Melodifestivalen.. Kan vara lite underhållande. Sen ska jag, katarina och Paulina gå ut =).


Pusspuss
2010-03-08
 12:53:45

Och så var jobbet kirrat, eller? :P

Var på intervju idag, och de lät jätteintresserade, så imorgon ska jag dit och provjobba.
Kommer jobba 9-5 måndag-fredag, och tjäna 7.20 pund i timmen. Kanske inte så jättebra lön, men bättre än vad jag hade förväntat mig.

Var också och skaffade ett sim-kort idag, men när jag skulle aktivera det i telefonen så kom bara koden-OGILTIGT upp. Måste gå tillbaka och försöka byta ut det.

Just nu sitter jag och väntar på att min tvätt ska bli klar i maskinen, och sen ska jag gå och lägga mig en stund, har jätteont i huvudet =S.

Hoppas ni har en bra dag!

Puss
xoxo
Nina

2010-03-07
 17:54:32

Haft en riktigt bra dag!

Gick hemifrån enda till oxford street, vilket är en promenad på lite drygt 1100 meter fågelvägen. Sen är det ju massa småvägar in och så. Det var jätteskönt, och jag strosade ner längs oxford street, och letade efter ett par svarta byxor till min intervju imorgon. Hittade ett par sjukt sköna och jättefina svarta jeans på new look för 10 pund!!! jag skojar inte!! SVINBILLIGT JUU. Sen hittade jag en jättesöt vår/sommarklänning där med för 18 pund. Och eftersom jag är student och kan visa upp giltigt studentkort så fick jag 10% rabatt på hela beloppet också! Känns mycket bra.

I sommar, eller när det blir lite varmare, ska jag höra med lite kompisar om vi ska ha picknick i Hyde Park. Precis vid Marble Arch finns det världens gräsmatta och det ser jättemysigt ut att bara sitta där och prata, eller läsa eller bara umgås. Någon som är på när ni kommer och hälsar på mig?=)


Tog bussen till Nightsbridge och gick därifrån hem. Hade stövlarna på mig idag, så jag har inte kännt av mina skavsår. Det är två rejält vattenfyllda blåsor jag har fått, ajajaj.

C'est La Vie!!

Sitter med en kopp kaffe och ska läsa ut min bok, fan vad den är bra!! Om du inte läst "Tusen strålande solar" så rekommenderar jag dig att göra det!

Får skicka hem den och be mamma och pappa skicka ner lite nya böcker sen. Har bara en kvar nu...

Här kommer lite bilder från dagen...
    

fint väder som ni ser ;)

Hoppas ni har en bra dag än så länge

xoxoxo

Nina

2010-03-06
 17:36:28

Not the sunscreen song

Ladies and gentlemen of the class of '98
people often ask me if I have any advice to offer
and when they do, I tell them this:

If you're unsure about what yoy're going to do with your life
try to remember some of the most interesting people didn't know what
they
were going to do at age 22 or even at 40, and nearly all of them are
unemployed drug addicts forced to live on
cat food.
Also understand that friends will come and go- this is because of your
irritating pesonality- nobody likes you. So if the only thing getting
you
through the day is the misconception that people like you- end it now.


Learn how to smoke Winnie blues. If you're underaged, get an older kid to
buy them for you. Get to really know your parents- they're good for
money.
Milk them, then put them in an old people's home. Travel as often as you
can. Live in New York City once. Live in northern California once. Never
live in Adelaide- it's a hole.

Maybe you'll marry. Maybe you won't.
Maybe you'll have children. Maybe you won't. If you do have children,
lock
them under the stairs.
Do one thing each day that scares you. Sing. Dance. Jump in front of a
car.
Do not trust anyone who tries to update Shakespeare for the kids. And
if
you see Quindon Tarver in the street- punch him in the face for me...

Brother and sister, we can be free.

If you're worried about the way you look, try to remember you're
probably
fatter than you think. Maybe you should consider an eating disorder.
Don't
worry too much about the future. If you're nervous about an exam, ring
up
your school at the scheduled time and make a bomb threat. if you're a
girl,
lie about period pains to get out of anything you don't want to
do. Cheat if you think you can get away with it. Remember, someone with
richer parents is getting private tuiton.

Shoplift as often as you can. Shopping centres factor shop lifting into
their prices so if you don't do it, it's like they're getting money for
free. When you're on work experience, steal a cabcharge and take a taxi
to Perth.

Wear sunscreen, but only if it's that coconut oil that gives you
cancer. Keep your old love letters. If you see an old lover in the
street, try to run them over in your car. Don't mess too much with your hair,
otherwise by the time you're 35, you'll look like Greg Matthews.
Remember
you can wear your underwear 4 times without washing: forwards,
backwards, inside out forwards, inside out backwards.

Brother and sister we can be free-ee-ee,
Brother and sister, we can belieeeeve, we can belie-

Congregate in gangs around train stations and shopping centres. It's a
free country. It's public space. Skateboard on war memorials. Smoke in your
school uniform. Set off car alarms. Plant drugs on a teacher. Join a
cult. Spike drinks. Don't flush public toilets. Remember, only you will only
truly take care of you- so carry a concealed weapon. Don't wear your P
plates. Walk around with your eyelids rolled back. Touch your tounge on
the tip of batteries. Be open to new love. Remember, you can't get pregnant
the first time you have sex. Expect others to support you. It's easy to
get the dole- and still do cash in hand work. Respect your elders. When
your grandma dies have her stuffed. Be kind to your knees. You'll miss
them when you're kneecapped by a loan shark. Get revenge. Don't forgive
anyone for anything. But most of all, don't aim too high- You're probably only
suited to an officer or factory job.

And trust me on the Winnie Blues.

haha, jaa det var paroditexten vi fick häromdagen i skolan. Den seriösa heter ; Everybody's free (to wear sunscreen). Tyckte dock att den här texten var bättre ;)

Pusspuss
2010-03-06
 16:53:27

hallå alla glada i vårvädret

Har haft lite hemlängtan senaste kvällarna, men förhoppningsvis går det över snart. Alltid lite jobbigt såhär i början, men det är bara på kvällarna jag längtar hem, för det är ju då man är ensam ;).

Idag har jag tagit ännu en promenad i Hyde Park. Tog bussen till Hyde Park Corner, och sen tog jag en promenad i parken, sen började jag gå tillbaka hem. När jag kommit till Sloane square, som det tar ungefär 45 minuter att gå till från parken, så började jag märka av skavsår på hälarna. När jag kom hem hade jag svängt förbi Waitrose och köpt skavsårsplåster och det var väl bra, för jääklar vilka skavsår!!

Idag har det varit ännu en härlig dag med strålande sol. Börjar undra om det någonsin regnar här.. haha bara för att jag skrev så, så kommer det väl ösregna resten av min tid här nu ;)

Lite bilder från dagens promenad och gårdagens promenad vid themsen.

     

En lite mindre vacker bild av mig, men man "måste" ju alltid ta en bild av sig själv med, eller hur? haha


Neej nu ska jag sätta mig ute med min bok "Tusen Strålande Solar" och bara njuta.

Hej så länge

xoxoxoxo

Nina
2010-03-05
 15:07:04

Skon dag

Idag har det varit en galet skon dag. Forst hade vi lite engelska, och efter rasten tog var larare med oss till Starbucks och dar satt vi typ och spelade spel och sa. Valdigt trevligt ;).

Kvart over 12 var det en forelasning, och idag handlade det om Brittisk Musik, vilket var ett jatteroligt amne... saklart haha...

Handlade bland annat om Queen, och hela forelasningen kandes litegrann som vara Pop/rockhistorielektioner i
1an. Han som holl i forelasningen har tydligen varit med i ett pojkband som heter SubZero, som var stora pa 90-talet, han skamdes lite men hahaha gud vad han sag rolig ut nar han var med!!

Idag ska jag ocksa skaffa mig ett engelskt telefonnummer, ska bara ivag och kopa sim-kortet forst. Min rumskompis kopte ett igar, men hon forstod inte hur hon skulle gora, sa jag fick sitta och hjalpa henne. Till slut bad jag henne ringa hjalpnumret, for jag hade ingen aning om hur man skulle gora, och da ville hon att jag skulle prata med dem, for att hon inte forstod vad de sa. Var lite irriterande nar man ville sova, men sjalvklart hjalpte jag henne. Det loste sig till slut i alla fall.

Ikvall ska vi antagligen ga ut, till Chinawhite (jaa tina, det ar samma klubb, bara fel stad ;) ) jag Katarina, Adriana och hennes kusin. Vi far se hur det blir, men antagligen blir det utgang.

Pa onsdag ar det en skolfest precis vid South Kensington, sa det ska bli jattekul! Pa inbjudan star det stort och tydligt; NO TRAINERS ALLOWED!! haha holl pa att do nar jag sag det. Tydligen kan man komma i jattefula klader, men sa lange man inte har gympadojor pa sig sa ar det ok. SUCK


Neej, nu ska jag ut i fina vadret och ta en promenad.

Kanin!

Puss
2010-03-04
 18:10:43

Ska på jazzklubb på lördag!

Jaa det är sant... haha

Satt i skolan och åt lunch med mina nya kompisar (!!) ;) och så kom det fram en kille och började prata med den ena. Sen satte han sig och började äta lunch och självklart blev det den vanliga utfrågningen, hur gammal är du, vart kommer du ifrån, och skoja inte att jag blev förvånad när vi insåg båda två att vi är svenskar! haha.. han kommer ifrån Halland, verkar astrevlig, så det är ju kul. Han bjöd med oss på jazzklubb i soho på lördag. Ska bli rätt intressant haha.

Idag har vi arbetat med lyrik och poesi. Sen flippade typ vår lärare ur och så startade 4 grupper upp varsitt land och vi fick massa konflikter och skulle reda ut dem. Rätt kul faktiskt.

Trevliga länder var det också; Strawberry Land, Wonderland, Biscuit Land och Niclo. Jaa vi var lite trötta när vi skulle hitta på dem.

Strawberry Land och Wonderland låg i konflikt, för Strawberry Land hade byggt upp världens största nattklubb, som låg precis på gränsen till Wonderland, och i Wonderland bor det mest pensionärer över 65, så de gillade inte oväsendet. Niclo och Strawberry Land var allierade, så vi arbetade emot Wonderland och Biscuit Land.


Det slutade på något sätt med fred, som tur var, för ett tag ville Strawberry Land bomba Wonderland med just jordgubbar... SUCK
men kul var det iaf ;)


Efter skolan tog jag, katarina, Adriana och hennes kusin världens promenad. Vi tog tunnelbanan till Hyde Park Corner, och sen gick vi igenom nästan hela parken, sen fortsatte vi mot Harrods, och gick in där. Nej jag köpte inget, men det var galet kul att gå igenom ;). Sen fortsatte vi runt en stund till. Var ute i nästan 3 timmar, och eftersom det är riktigt härligt vårväder idag med, så gjorde det ju som sagt ingenting! =)


Katarina är en 20-åring från Tyskland, jättetrevlig och jätterolig =), Adriana och hennes kusin(som jag pinsamt nog inte kommer ihåg namnet på) kommer ifrån Sao Paulo och är 21 och 23 år gamla. Det ska bli jättekul att umgås lite mer med dom.

Funderar på att sätta mig i solen utanför om det finns någon bänk eller så och ta en kopp te =)..

Puss puss xoxoxoxo
2010-03-04
 10:48:33

har hittat basta parodilaten ever.

Originalet heter "Everybody's free(to wear sunscreen)". Parodin heter "Not the sunscreen song"

finns pa youtube.

Pusspuss

xoxoxoxo
2010-03-03
 14:21:25

Har lärt mig en jäkla massa Cockney-slang idag =)

Vår lärare tyckte att vi skulle lära oss slang, eller rättare sagt, rhyming slang idag. Vi fick lära oss från Cockney-dialekten, vilken kommer ifrån den östra delen av London sk Gangsterkvarteren.

T ex; "I'm going for a ball of chalk down to the battle cruiser for a lar-dee-dar" Det betyder; "I'm going for a walk down to the boozer for a cigar".
"I have some money in my sky rocket that I half-inched from my skin and blister". "I have some money in my pocket that I pinched from my sister".
"Get a butcher's hook at that girl's Khyber pass and Bristol city". "Get a look at that girl's ass and tits".

Och den bästa; "I went to a rubba-dub-dub with my china plate last night and got elephant's trunk". "I went to a pub with my mate last night and got drunk".

Myycket lärorik dag eller vad säger ni? ;)

Pusspuss xoxoxoxo

Nina
2010-03-02
 22:12:30

Satt och filurade och hittade ;

Senaste
Låt du hörde:
Fight for this love-Cheryl Cole
Film du såg: Allt för min syster
Mat du åt: Pannbiff med sallad till middag
Känslan: Glädje över att vara i London
Resa: London 27/2-Någon gång i oktober
Glädje: Läs Känslan
Dröm: Kommer inte ihåg, har sovit drömlöst senaste nätterna
Person du träffade: Min rumskompis Natalia
Personen du pratade i telefon med: Pappa
Personen du fick sms av: Mamma som sa att de hade kommit hem
Gången du åt 7-eleven korv: Dagen då jag klarade min körkortsteori, så det måste varit den 7/12-09
Gången du var utomhus: Senast idag, gick från Sloane Square och hem i solskenet, tog ungefär 20 min =)
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Kommer ärligt talat inte ihåg
Saken du köpte: Ingredienser till middagen idag

Allmänt
Ska bli skoj:
Lära känna alla i klassen ;)
Ska inte bli skoj att: Ifall jag inte får mitt CSN-bidrag
Sparar till: Förhoppningsvis ett boende i London
Pålägg som gäller: Smör
Önskar att jag var bättre på: Ta hand om min kropp 
Dagens dryck:
Vatten och te
Vad saknar du: Mina vänner
Tre band/artister: QUEEN!!! <3<3<3 James Blunt, Journey
Vad har du gjort idag: Gått i skolan, promenerat längs Themsen, Solat på en bänk och handlat
Brukar du svära mycket: Ibland, det kommer och går
Hur tidigt stiger du upp: Runt halv sju på vardagarna, Myyycket senare på helgen
På helgerna: Inte före 12
Vad ska du göra ikväll: Sova och prata lite med rumskompisen
Hur många timmar sover du per natt: borde sova runt 8 timmar, men blir oftast 6-7
Vem är snyggast i världen: Kille; James McAvoy Tjej; Kristen Davis
Vad är det för veckodag: Tisdag, senast jag kollade ;)
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Tog studenten
Favoritplagg i garderoben just nu: Långa skjortor och leggings
Längd: 160
Vikt: Alldeles för mycket
Byter gärna garderob med: Är rätt nöjd med min egen faktiskt, thank you very much 
Byxa eller kjol:
Kjol
Senast utlästa bok: Duck City 
Mitt rum kan beskrivas som:
Välstädat 
Mig själv med tre ord (just nu):
Lite trött, blöt i håret och seg
Jag tränar: inget just nu, men kollar efter ett gym
Jag ville bli när jag var liten: Brevbärare haha

Förlåt Camilla att jag snodde listan, men hade inget annat att göra :p

Puss och kram! xoxoxoxo
2010-03-02
 19:28:39

sa hejdå till mamma, pappa och maria idag

Det var jobbigt, men inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara.

De kommer ju och hälsar på så det kommer nog inte kännas att jag är borta så länge ;).

Vill ni ha lite bilder på utsikten från mitt rum? Ni får det i alla fall ;) haha

Och den här är åt andra hållet


Är det inte najs så säg? ;)

Puss
2010-03-01
 08:03:04

Första dagen i skolan!!

Lite nervöst är det måste jag säga, men det kommer nog att bli jättebra!
Min rumskompis är en 40-årig ryska som verkar jättetrevlig. Hon ska vara här i 3 veckor, så vi får se vem jag får som rumskompis efter det ;).


Neej, nu ska jag äta frukost, och sen bär det av.
Jag lovar att lägga upp lite bilder på rummet och utsikten sen ;)..

Puss och Kram xoxoxoxo

Nina