2013-12-04
 17:53:43

Bali

Halloj!
Nu har vi kommit fram till Bali, och äntligen hittat ett hotell som är Ok. 
Första kvällen var ett skämt, varken jag eller Johanna kommer egentligen ihåg den. Vi kommer fram till Bali Village hotel och det är en renoveringsplats!
 
Rummet luktade mögel och det var så galet varmt!
Vi sover första natten där och morgonen efter går vi ut för att hitta ett nytt ställe. Efter mycket om och men så hittar vi Sawassdekha, en thai-restaurang som även hade rum. Det var marginellt bättre,  men vi tog det bara för att det var bättre än Bali Village. Det blev dock en kalldusch (bokstavligt talat) när vi skulle duscha och det inte fanns varken varmvatten eller tryck. 
Imorse gick vi ut på ännu en hotellrunda och hittade Su's cottage. Ett hotell med ett dubbelrum med fungerande dusch, fräsch toalett och balkong (!!!!!). Superfräscht och till samma pris som de andra två :-). Vi har spenderat en del tid på stranden också :-). Det är fantastiskt fint och varmt i vattnet! 30 grader minst :-D melikey!! Ikväll kom Stina också, så i övermorgon ska vi få hänga med till tygfabrikerna, vilket ska bli jättespännande. Nu måste jag sova!! Puss och kram



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: