2013-12-02
 07:41:38

Singapore

Halloj!! Tänkte starta upp bloggen nu igen under resan!
 
Vi kom till Singapore i fredags, på eftermiddagen. Båda två var helt bombade,  trötta och varma! 30 grader varmt och 95%s luftfuktighet. 
Vi bodde på ett hostel som hette the Pod, som vsr hur trevligt som helst, rent, snyggt och extremt centralt! Det ligger på Beach Road, ungegär 5 minuters promenad från Raffles hotell, där de gör den världskända drinken Singapore Sling. Vi var där igår kväll, drack två drinkar var för 650 spänn!! Lite smått panka nu haha!!
 
I lördags vaknade vi vid halv tio och drog ut på stan. Åkte turistbuss ;-) och såg hela stan :-) sjukt vacker och ren stad! Vi hade tur med vädret tills på eftermiddagen. Då var det någon som öppnade kranen!! Har aldrig blivit så blöt någonsin! Tur att det var varmt vatten i alla fall.
 
Igår var det halvdåligt väder, så vi gick på musem. Asian civilisation musem,  handlade mycket om religion. Väldigt spännande!
 
Nu sitter vi på Changi Airport och väntar på flyget (qatar airways) igen! Världens bästa flygbolag!!!! Man blir sååå bortskämd, även i ekonomiklass :-). Nu ska vi åka till Bali!! 
 
Vi hörs snart igen ♥
 
Puss och kram



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: