2013-12-26
 15:00:41

Lombok

Halloj alla glada! 
Långt uppehåll, ber om ursäkt för det. Vi har det bra, jag lyckades dra på mig en ordentlig hörselgångsinflammation, så fick ta en tur via sjukhuset på Bali. Suverän service och de var jättegulliga. Fick dock spendera ett par sömnlösa nätter, pga smärtan. Har nu testat på den underbara sovställningen att sitta upp, gick väl sisådär. 
 
Nu är det i alla fall bättre, så det är bra! 
Vi åkte ifrån Bali i söndags, vilket var jobbigt då vi var tvungna att åka ifrån "våra" strandkillar. Vi lyckades verkligen bli bra kompisar med dem, men livet går vidare ;-). Kom till Kuala Lumpur på eftermiddagen och det ösregnade verkligen. Vi har blivit förföljda av regnet, så det är tur att det i alla fall är varmt.
 
Kuala Lumpur var verkligen inte så som vi trott. Folk var jätteotrevliga och speciellt i och med att vi är unga kvinnor utan manligt sällskap så fick vi inte service på nästan något ställe. jag kunde inte tro mina ögon när folk faktiskt flyttade sig ifrån närheten av vårt bord vid middagen, bara för att vi var västerlänningar och utan manligt sällskap (och visade håret!!!).
 
4 dagar klarade vi av där, men sedan bestämde vi oss för att skippa resten av Malaysia denna gång och åkte tillbaka till Indonesien. Nu är vi på Lombok, en ö som ligger österut ifrån Bali. Varmt här också, och inget regn än så länge wohoooo haha.
 
vi ska åka över till de fabulösa Gili-öarna någon dag och möta upp Johnny, en av strandkillarna som kommer därifrån. Han har blivit som en lillebror, fastän han är äldre än oss haha.
 
nu ska jag gå och vara lite social med Johanna!
 
puss och kram



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: